تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مشهد، میزبان بیست‌ودومین اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی

  • کد خبر: ۳۱۶۲۶۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مشهد، میزبان بیست‌ودومین اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی
بیست‌ودومین اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی در سال ۱۴۰۴ به‌میزبانی مشهد مقدس با حضور ستایشگران، مداحان و فعالان هیئت‌های مذهبی از سراسر کشور و ۱۰ کشور جهان اسلام برگزار می‌شود.

جواد رمضان‌نژاد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اعلام این خبر گفت: هرساله استان‌های مختلف برای میزبانی اجلاس پیرغلامان اعلام آمادگی می‌کنند و امسال پس از بررسی ظرفیت‌های موجود، استان خراسان رضوی به‌عنوان میزبان این دوره انتخاب شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این استان در حوزه مداحی و ستایشگری افزود: خراسان رضوی به‌دلیل پیشینه تاریخی در عرصه هیئت‌داری، وجود پیرغلامان برجسته، شاعران آیینی و هیئت‌های تأثیرگذار، میزبان شایسته‌ای برای این اجلاس خواهد بود. امیدواریم با همت استاندار محترم، آقای دکتر مظفری و مشارکت بخش‌های مختلف، این دوره به یک اجلاس متمایز و تحول‌آفرین تبدیل شود.

دبیر اجلاس پیرغلامان همچنین به برنامه‌های جانبی این رویداد اشاره کرد و گفت: اجلاس پیرغلامان همواره دارای برنامه‌های متنوعی نظیر محافل شعر آیینی، رونمایی از کتاب‌ها و مقالات پژوهشی در حوزه ستایشگری، معرفی هیئت‌های شاخص و نشست‌های علمی بوده است. علاوه بر این، برنامه‌هایی مانند تکریم از شهدای مداح، معرفی سنت روضه‌های خانگی و برگزاری نشست‌های تخصصی در این حوزه نیز در دستورکار خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد که این دوره از اجلاس بتواند الگویی برای ادوار بعدی باشد و نقش مهمی در ترویج فرهنگ ستایشگری و تکریم پیرغلامان اهل‌بیت(ع) ایفا کند.

حضور مهمانان بین‌المللی در اجلاس پیرغلامان

دبیر بیست‌ودومین اجلاس پیرغلامان با اشاره به ابعاد بین‌المللی این رویداد معنوی گفت: این اجلاس هرساله میزبان مهمانانی از بیش از ۱۰ کشور جهان است که ازجمله آن‌ها می‌توان به کشور‌های شاخص در جهان تشیع اشاره کرد.

وی افزود: در دوره‌های گذشته، معمولاً بین ۵۰ تا ۶۲ نفر از مداحان و پیرغلامان اهل‌بیت(ع) از ۱۰ کشور جهان اسلام در این اجلاس حضور داشته‌اند و امسال هم این‌گونه خواهد بود.

وی افزود: حضور این مهمانان بین‌المللی فرصت مغتنمی برای تبادل تجربیات و گسترش فرهنگ ستایشگری اهل‌بیت(ع) در سطح جهان است. همچنین اجلاس پیرغلامان می‌تواند بستری برای معرفی آیین‌های مذهبی و سنت‌های اصیل عزاداری در ایران به سایر کشور‌ها باشد و از سوی دیگر، ما نیز با سبک‌های مداحی و آیین‌های عزاداری در سایر کشور‌ها آشنا می‌شویم.

رمضان‌نژاد همچنین تأکید کرد: بخش بین‌المللی اجلاس در این دوره با برنامه‌ریزی دقیق‌تری برگزار خواهد شد تا ضمن افزایش کیفیت حضور مهمانان خارجی، ارتباطات فرهنگی و مذهبی میان کشور‌های شرکت‌کننده تقویت شود.

وی در پایان، اظهار امیدواری کرد که این اجلاس بتواند گام مؤثری در راستای ترویج فرهنگ حسینی در سطح بین‌المللی بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->