نوجوانان دهه‌هشتادی پای کار سفره‌های افطاری ساده | توزیع روزانه ۱۰۰۰ وعده افطاری در چای‌خانه قاسم‌بن‌الحسن(ع) جلسات هماهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس در فرمانداری شهرستان‌های خراسان رضوی برگزار خواهد شد بهار را قاب بگیرید | جشنواره عکس «بهار در بهار» منتظر نگاه هنرمندان تشرف بیش از ۳ میلیون زائر در بیست و سوم ماه رمضان به خانه خدا + فیلم غربت حرم عمه سادات در شب‌های قدر + فیلم آمادگی بقاع متبرکه خراسان رضوی برای اسکان اضطراری زائران نوروز ۱۴۰۴ تأسیس پارک‌های علم و فناوری در اراضی وقفی، درراستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ بیش‌ از ۲ هزار جلسه قرآنی خانگی در خراسان رضوی فعال هستند سومین شب قدر به روایت زائران شب‌زنده‌دار حریم مطهر رضوی ویدئو | تصاویری از حال و هوای زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در سومین شب قدر (۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | گوشه‌ای از پشت صحنه پخش زنده مراسم شب‌های قدر در حرم مطهر رضوی ویدئو | حال و هوای بارانی شب بیست و سه رمضان و مراسم احیا شب قدر در کنار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی حال و هوای حرم مطهر امام رضا (ع) در آخرین شب از لیالی قدر | سمفونی باران و قرآن بر سر زائران + فیلم اهمیت جوشن کبیر در شبهای قدر + صوت دعا در شب قدر چگونه دعا کنیم که مستجاب شود؟ دعا‌هایی که در شب قدر حتما باید بخوانید توزیع ۵۰۰ هزار کتب ادعیه طی شب‌های قدر بین زائران و مجاوران حرم رضوی اعمال شب بیست و سوم ماه رمضان (سومین شب قدر) + ادعیه مخصوص تدابیر ویژه برای شب بارانی بیست وسوم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر امام رضا (ع) (۳ فروردین ۱۴۰۴) شب قدری متفاوت ویژه ناشنوایان در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

جزئیات رؤیت هلال ماه رمضان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۷۳۸۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
جزئیات رؤیت هلال ماه رمضان ۱۴۰۳
عضو گروه ستاد استهلال اردبیل به چالش رؤیت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ شمسی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی ظفرمندی با بیان اینکه امسال مسلمانان برای اطلاع از حلول ماه رمضان الکریم، در شامگاه جمعه (۱۰ اسفندماه، مصادف با ۲۹ شعبان‌المعظم ۱۴۴۶ هجری قمری و ۲۸ فوریه ۲۰۲۵) منتظر خبر رؤیت هلال خواهند بود، گفت: قاطبه مسلمانان جهان طبق سنت حضرت رسول اکرم (ص) معیار شروع ماه قمری جدید را رویت هلال در غروب ۲۹‌ام ماه قمری قبلی می‌دانند. البته اگر در این روز هلال نو رویت نگردد، ماه جاری ۳۰ روزه بوده و روز پس از آن اول ماه جدید تعیین می‌شود.

وی افزود: امسال در تقویم رسمی کشور، ماه شعبان ۳۰ روزه در نظر گرفته شده و شروع ماه رمضان مصادف با روز یکشنبه ۱۲ اسفند شده است، اما طبق محاسبات و تجارب قبلی این امکان وجود دارد که هلال رمضان المبارک در غروب جمعه رویت و شنبه ۱۱ اسفند اول ماه رمضان اعلام شود.

ظفرمندی با بیان اینکه درباره پیش‌بینی رویت‌پذیری هلال بحرانی شامگاه جمعه ۱۰ اسفند در ایران، بحث وجود دارد و نظر قطعی در مورد آن اعلام نشده است، ادامه داد: عمر این هلال از لحظه مقارنه تا زمان غروب خورشید جمعه در تهران، ۱۳ ساعت و ۴۴ دقیقه است و جدایی زاویه‌ایی آن ۷:۵۲ است.

این منجم اردبیلی با تاکید بر اینکه رکوردداران ایرانیِ رویت هلال، قبلا موفق به رصد هلال‌هایی از این دست شده‌اند، خاطرنشان کرد: برای شکار هلال این چنینی لازم است افرادی باتجربه مجهز به ابزار اپتیکی مناسب و با رعایت اصول ایمنی در منطقه‌ای که ارتفاع و افق قابل قبولی دارد مستقر شده و آماده یافتن هلال شوند.

عضو گروه ستاد استهلال اردبیل تصریح کرد: در پهنه غربی ایران شرایط این هلال برای رویت بهتر هست و طبیعتا در سمت غرب این شرایط بهتر می‌شود، لذا انتظار می‌رود در عراق و عربستان و حتی برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس این هلال با ابزار اپتیکی رویت شود.

وی ضمن آرزوی بهره‌مندی مسلمانان جهان، علی‌الخصوص مردم شریف ایران از برکات و فیوضات ماه مبارک رمضان و با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود هلال در کشور‌های اروپایی نیز در غروب جمعه با ابزار اپتیکی رویت شود، افزود: به نظر بنده احتمال این وجود دارد که در ایران روز شنبه به عنوان اول ماه اعلام شود و به قطع نیز می‌توان گفت در عربستان و بسیاری از کشور‌ها هم شنبه ۱۱ اسفند به عنوان اول ماه رمضان اعلام خواهد شود.

ظفرمندی با بیان اینکه احتمال رویت این هلال با چشم غیرمسلح بسیار کم است، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود در کشور عراق که مقید به رویت هلال با چشم هستند، روز یکشنبه ۱۲ اسفند اول ماه رمضان اعلام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->