نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه حسین مسگرانی سرپرست بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) شد اندیشه تو مرگ نمی‌داند امام پابرهنه‌ها پیرمرد، دریا بود امام محمدباقر(ع)، نگهبان مرزهای دین و پیشگام تبیین حق‌طلبی، شرط مسلمانی و زمینه‌ساز ظهور توصیه‌های سرپرست حجاج ایرانی به قربانی‌کنندگان در ایام حج پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی درگذشت مادر شهیدان «ابدام»
سرخط خبرها

آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۷۶۸۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور گفت: پیش‌‎بینی لازم برای برگزاری اعتکاف ماه مبارک رمضان در تمام یادمان‌های دفاع مقدس انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ روح‌الله محمدحسین‌زاده، روند اردو‌های راهیان نور امسال را خیلی خوب ارزیابی کرد و توضیح داد: امسال تمام قرارگاه‌های ستاد مرکزی راهیان نور اعم از سپاه، ارتش، بسیج، فراجا و دیگر مجموعه‌های دست اندرکار با نگاه متفاوت و محتوای جدید وارد عرصه راهیان نور شده‌اند و در تمام کمیته‌ها و قرارگاه‌ها تقسیم کار انجام شده است.

وی ادامه داد با اشاره به خدمات زیارتگاه شهدای هویزه تأکید کرد: هویزه یک یادمان گفتمانی است و ما در این یادمان بیشتر به دنبال خدمات فرهنگی هستیم. خوشبختانه هم در حوزه خدماتی و فرهنگی کار جدی شده است و به نظرم امسال هویزه متفاوت از سال‌های گذشته است.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور گفت: طرح ویژه ها، برنامه «با این ستاره ها» و مدل روایت، اسکان و خدمت رسانی به زائرین در یادمان هویزه متفاوت است. پیش بینی لازم برای برگزاری اعتکاف ماه مبارک رمضان در تمام یادمان‌ها انجام شده و مجموعه قرارگاه‌های ستاد مرکزی راهیان نور آماده میزبانی از کاروان‌ها و مردم هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->