محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند ویژه برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در محرم ۱۴۰۴ | از گفتمان‌سازی تا پشتیبانی هیئات مذهبی
سرخط خبرها

انتشار ۵۰ اثر پژوهشی در شمارگان ۷۵۰ هزار جلد طی سال ۱۴۰۳ توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی

  • کد خبر: ۳۱۸۷۷۲
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
انتشار ۵۰ اثر پژوهشی در شمارگان ۷۵۰ هزار جلد طی سال ۱۴۰۳ توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی
رئیس اداره نشر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، از انتشار ۵۰ کتاب چاپ نخست از ابتدای سال جاری تاکنون در شمارگان ۷۵۰ هزار جلد، به همت این بنیاد خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، احسان برزگری با اعلام این خبر گفت: از تعداد ۵۰ اثر منتشرشده این مرکز، ۲۹ عنوان در حوزه تألیف، ۱۷ عنوان تصحیح و ۴ عنوان ترجمه بوده است. همچنین این مجموعه ۴۵ عنوان کتاب از آثار خود را در سال جاری بازنشر، کرده است.

وی ادامه داد: آثار منتشرشده در سال جاری به موضوعاتی ازجمله قرآن، حدیث، کلام و فلسفه، سادات‌پژوهی، اخلاق اسلامی، زیارت، فرهنگ و سیره معصومان(ع)، فقه و اصول اختصاص دارد.

رئیس اداره نشر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی افزود: از شاخص‌ترین عناوین سال جاری می‌توان به دوره ۱۲ جلدی «ذخیره المعاد» محقق سبزواری، دوره ۵ جلدی «امالی شریف مرتضی»، تصحیح ۴ جلد از «عبقات الانوار فی امامه الائمه الاطهار علیهم السلام» و ۳ جلد از مجموعه گران‌سنگ «المعجم فی فقه لغه القرآن و سر بلاغته»، جلد‌های ۵۰، ۵۱ و ۵۲ اشاره کرد.

برزگری تصریح کرد: تداوم انتشار دیگر مجلدات اطلس تاریخی سادات ایران نیز از دستاورد‌های انتشارات بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در سال ۱۴۰۳ است.

وی خاطرنشان کرد: در میان آثاری که تجدید چاپ شده‌اند نیز می‌توان به دوره ۴ جلدی «خط مقریزی» و دوره دوجلدی «امر به معروف و نهی از منکر» مایکل کوک اشاره کرد که این دو کتاب حائز عنوان برگزیده در کتاب سال جمهوری اسلامی ایران هم بوده‌اند.

رئیس اداره نشر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: انتشار کتاب «کشف اقناع» از قاضی نورالله شوشتری، «گزیده‌ای از سخنان امام حسین (ع)» که به همت حجت‌الاسلام حکیمی تألیف شده است، «المبداء و المعاد» و «مناظرات امام رضا علیه‌السلام با علمای یهود» نیز برخی دیگر از آثار شاخص در حوزه تجدید چاپ بنیاد است.

وی در پایان، افزود: ترجمه کتاب «دانای خاندان» به زبان صربی و نیز ترجمه «نیکوکاری، از اندیشه‌پردازی تا کارسازی» به زبان فرانسوی را می‌توان از آثار مهم این بنیاد در حوزه ترجمه، به شمار آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->