شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

برگزاری آیین افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» در مشهد | یادبود آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره)

  • کد خبر: ۳۱۸۹۱۶
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
برگزاری آیین افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» در مشهد | یادبود آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره)
مراسم افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» به مناسبت چهلمین سالگرد ارتحال آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره) امروز، ۹ اسفند ۱۴۰۳، در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله شیرازی، دبیر همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد»، در این مراسم که در مجتمع «آفتاب ولایت» مشهد برگزار شد، با بیان اینکه بزرگداشت مقام مرجعیت و یاد و خاطره این فقیه عالی‌قدر، تجلیل از شخصیتی است که عمر خود را در راه علم و جهاد صرف کرد، اظهار کرد: این مراسم با حضور علما، اندیشمندان و شخصیت‌های برجسته داخلی و خارجی در جوار مرقد مطهر حضرت امام‌رضا(ع) برگزار شد.

وی با قدردانی از حضور گسترده علما و بزرگان از نقاط مختلف ایران و کشور‌های دیگر، تأکید کرد: پنجم مهرماه، سالروز ارتحال این مرجع عظیم‌الشأن در تقویم شمسی و اول محرم‌الحرام ۱۴۰۵ در تقویم قمری مصادف با این مناسبت است.

اگرچه برنامه‌ریزی‌های اولیه برای برگزاری این مراسم از سال گذشته آغاز شد، اما شرایط خاص حاکم بر بیت آیت‌الله شیرازی و درگذشت مرحوم آیت‌الله سیدمحمدعلی شیرازی(ره)، والد معظم ایشان، موجب تأخیر در اجرای این همایش شد.

دبیر همایش با اشاره به نقش برجسته مرحوم آیت‌الله سیدمحمدعلی شیرازی(ره) در پایه‌گذاری این برنامه، افزود: باوجود کسالت، ایشان شخصاً در سه دوره پیشین همایش که در شهر‌های قم، تهران، شیراز و همچنین نشست‌های تخصصی در مشهد مقدس برگزار شد، حضور فعال داشتند و ارشادات ایشان راهگشای این برنامه بود.

وی ضمن ابراز تأسف از فقدان این عالم وارسته، خاطرنشان کرد: باوجود تأخیر‌های پیش‌آمده، برگزاری این مراسم در آستانه ماه رمضان به خواست الهی تحقق یافت. همچنین از تمامی مراجع معظم تقلید، شخصیت‌های علمی و فرهنگی و دیگر بزرگان که با ارسال پیام، ارائه مقالات علمی و حضور در برنامه‌ها، ما را در این مسیر همراهی کردند، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

دبیر همایش تصریح کرد: در این مراسم، از مجموعه‌فعالیت‌های انجام‌شده در طول دو سال اخیر توسط ستاد بزرگداشت و مؤسسه علمی و خیریه امام امیرالمؤمنین(ع) تحت اشراف این بیت، رونمایی خواهد شد.

وی در پایان، ابراز امیدواری کرد که این همایش گامی مؤثر در مسیر تبیین شخصیت علمی و مجاهدت‌های مرحوم آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره) باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->