کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رییس جمهور در مشهد آغاز به کار کرد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است زیارت آسان و ارزان؛ مطالبه ملی | تشکیل کارگروه ملی زیارت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ حجت‌الاسلام ماندگاری به فرد معترض در مسجد جمکران چه بود؟ + فیلم تشرف معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت بارگاه نورانی امام رضا (ع) بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع) ادامه پویش «همه هست آرزویم» و نیت ختم صلوات برای فرج امام زمان (ع) تا پایان سال ۱۴۰۴ نمازی با ارزش بی‌شمار | مروری بر آثار و برکات نماز جماعت برگزاری رویداد ملی «سفینةالنجاة۳» با حضور بیش از هزار هنرمند در مشهد استفاده از ظرفیت مساجد در مجازات‌های جایگزین وضعیت اسفناک قرآن‌های تاریخی در موزه ملی ایران آغاز رقابت بزرگ طراحی لباس ورزشی با محوریت هویت رضوی پایان عمره ایرانیان و آغاز زودهنگام برنامه‌ریزی برای حج تمتع
سرخط خبرها

همکاری با سمن‌ها به منظور حمایت بیشتر از ایثارگران

  • کد خبر: ۳۱۹۰۰۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
همکاری با سمن‌ها به منظور حمایت بیشتر از ایثارگران
مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران بر همکاری بنیاد شهید و سمن‌ها به عنوان گامی نو برای حل مشکلات ایثارگران تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا جوکار در نشست صبح امروز ۹ اسفندماه که در بنیاد شهید شهرستان ورامین با نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد، به اهمیت تعامل و همکاری بیشتر این نهاد‌ها برای رفع مشکلات جامعه ایثارگران تأکید کرد و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف ارتقای شرایط ایثارگران، به دنبال تقویت همکاری‌ها با سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها) است و می‌خواهد از ظرفیت‌های این تشکل‌ها برای حل مشکلات مختلف این قشر استفاده کند.

جوکار بیان کرد: یکی از اولویت‌های بنیاد شهید در سال‌های اخیر، ایجاد همکاری نزدیک‌تر با سمن‌ها بوده است تا از توانمندی‌های این گروه‌های مردمی برای شناسایی و رفع مشکلات ایثارگران بهره‌برداری کنیم.

وی افزود: سازمان‌های مردم نهاد به دلیل حضور مستمر در میان خانواده‌های ایثارگران و آگاهی از نیاز‌های روزمره آنها، می‌توانند نقش موثری در تسهیل فرآیند‌های حمایتی ایفا کنند. هدف ما این است که از تمامی ظرفیت‌های این تشکل‌ها برای ارتقاء وضعیت ایثارگران استفاده نمائیم.

مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمات بهینه به ایثارگران در زمینه‌های مختلف از جمله درمان، آموزش و اشتغال، نیازمند همکاری بیشتر با سمن‌ها هستیم. بنیاد شهید به‌طور جدی به دنبال بهره‌برداری از ظرفیت‌های این نهاد‌ها برای حل مشکلات ایثارگران است.

جوکار در پایان اضافه کرد: این هم‌افزایی می‌تواند به‌عنوان راهی مؤثر برای حل مشکلات ایثارگران و بهبود کیفیت زندگی آنها عمل کند. امیدواریم با این همکاری‌ها، شاهد تغییرات مثبت و ملموس در زندگی این عزیزان باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->