بیست و هشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) پلاک‌های شهرستان در تهران حق مسافرکشی ندارند | باید نظارت بر تاکسیرانی دقیق‌تر شود حمایت اهالی منطقه بهمن از پلیس مشهد در برابر حمله متهمان | از سرقت خودرو در ساعت ۴ تا دستگیری در بهمن ۴ رئیس سازمان برنامه‌ریزی آموزش و پرورش: مشکلات برق و کمبود کاغذ برطرف شده‌اند؛ کتب درسی به‌موقع توزیع می‌شوند پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق تا روز چهارشنبه تشدید تحریم‌ها زندگی معلولین را تهدید می‌کند دستگیری دومین قاتل محیط‌بان منطقه خائیز ثبت‌نام تسهیلات ویژه برای دانشجویان محیط زیست از امروز آغاز می‌شود (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۹۰ هزار گواهینامه جدید با نشان اهدای عضو صادر شد

  • کد خبر: ۳۱۹۸۲۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
۹۰ هزار گواهینامه جدید با نشان اهدای عضو صادر شد
رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان از صدور ۹۰ هزار گواهینامه‌های جدید حاوی نشان کوچک قلب قرمز به عنوان نماد اهدای عضو خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کتایون نجفی زاده گفت: همزمان با نهمین سالگرد تأسیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، دو اتفاق مهم رقم خورد که گام بزرگی در جهت ارتقای فرهنگ اهدای عضو در کشور محسوب می‌شود.

اجرای مصوبه درج نشان اهدای عضو بر روی کارت‌های شناسایی

وی افزود: حدود چهار سال پیش، مصوبه درج نشان اهدای عضو روی کارت‌های گواهینامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت و بیمه از سوی هیئت دولت به تصویب رسید، اما تاکنون اجرایی نشده بود. با این حال، با همت و پیگیری‌های انجمن اهدای عضو ایرانیان و دستور رئیس پلیس راهور، این طرح در مدت کوتاهی عملیاتی شد.

به گفته وی؛ در همین بازه زمانی کوتاه، ۹۰ هزار نفر بدون اطلاع‌رسانی گسترده، گواهینامه‌های جدید خود را که حاوی نشان کوچک قلب قرمز به عنوان نماد اهدای عضو است، دریافت کرده‌اند و این اقدام، نخستین گام عملی در راستای فرهنگ‌سازی و ترویج اهدای عضو در سطح جامعه است.

نجفی زاده ادامه داد: از سوی دیگر، سازمان نظام پزشکی نیز به این حرکت پیوسته است؛ به این ترتیب، پزشکانی که تمایل داشته باشند، می‌توانند نشان اهدای عضو را روی کارت نظام پزشکی خود درج کنند؛ همچنین، طرح جدیدی با همکاری نظام پزشکی در حال اجراست که به موجب آن، پزشکان داوطلب در سراسر کشور، به صورت رایگان خانواده‌های نیازمند را ویزیت خواهند کرد.

وی افزود: انجمن اهدای عضو ایرانیان که با هدف ارتقای آگاهی عمومی و تسهیل روند‌های قانونی و فرهنگی در حوزه اهدای عضو تأسیس شده است، با همراهی هنرمندان، ورزشکاران و بزرگان فرهنگی و پزشکی کشور، همواره تلاش کرده تا مسیر آگاهی و پذیرش عمومی نسبت به این موضوع را هموار کند. این انجمن با فراغ بال بیشتری نسبت به ارگان‌های دولتی، در حوزه فرهنگ‌سازی، مددکاری برای خانواده‌ها و حتی ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اهدای عضو فعالیت می‌کند و نقش مهمی در پیشبرد این امر انسان‌دوستانه ایفا کرده است.

نجفی زاده در پایان خاطرنشان کرد: با این اقدامات، امید می‌رود که در آینده نزدیک، فرهنگ اهدای عضو بیش از پیش در جامعه نهادینه شود و خانواده‌ها با آگاهی و شناخت بیشتر، بتوانند در لحظات سخت، تصمیمی آگاهانه و نجات‌بخش برای زندگی دیگران بگیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->