«دارالعلم»؛ مدرسه‌ای در مسیر مرجعیت علمی و افق تمدن نوین اسلامی ورود موکب‌داران اربعین به فاز عملیاتی و آغاز انتقال تجهیزات آغاز بخش سوم جشنواره قرآنی «نورالمبین» در شهرداری مشهد اعلام برنامه‌های قرآنی حرم مطهر امام رضا(ع)در دهه سوم ماه محرم ۱۴۰۴ صدور ۳۶۸ هزار گذرنامه زیارتی از ابتدای محرم ۱۴۰۴ تاکنون ۴۰ بیمار بدحال حج تمتع با مراقبت‌های ویژه به کشور بازگشتند (۲۸ تیر ۱۴۰۴) دغدغه‌مند ایران قوی و مقتدر | درباره شهید منصور عسگری، دانشمند هسته‌ای راه اندازی بنیاد علمی شهید طهرانچی تغییر در اعلام نتیجه و فرآیند پذیرش طلاب در سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ بیش از ۱۵۰ دفتر خدمات زیارتی در مشهد آماده ثبت‌نام زائران اربعین ۱۴۰۴ هستند | رفع اختلالات احتمالی سامانه سماح زمان انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اعلام شد وام دانشجویی برای سفر اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ باید رویکرد معنوی اربعین را با توسعه عدالت‌محور در مناطق کم‌برخوردار گره زد ماجرای سفر مداح معروف به ترکیه چه بود؟ مرمت پنجره‌فولاد رواق دارالولایه حرم امام‌رضا(ع) معامله پرسود شهدا با خدا چگونه حق را تشخیص دهیم؟ | بررسی راه‌های تشخیص حق و باطل در قرآن توصیه‌های سازمان اورژانس کشور به زائران اربعین + فیلم اطلاعات تکمیلی جهت ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ + جزئیات تعهدات بیمه‌ای زائران
سرخط خبرها

انتظار ۱۰ساله ایرانیان برای عمره در رمضان به پایان رسید

  • کد خبر: ۳۱۹۸۵۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
انتظار ۱۰ساله ایرانیان برای عمره در رمضان به پایان رسید
عمره‌گزاران ایرانی، امسال پس از گذشت ۱۰ سال، می‌توانند از نزول برکات الهی ماه مبارک رمضان در سرزمین وحی استفاده کنند و با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، بیش از ۳۶ هزار زائر در قالب ۳۶۸ کاروان در ماه میهمانی خدا، زائر بیت‌الله خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین باری که زائران عمره‌گزار ایرانی در ماه مبارک رمضان به سرزمین وحی اعزام شده بودند به سال ۱۳۹۳ بازمی‌گردد و طی ۱۰ سال گذشته این چشم‌انتظاری همیشه وجود داشت که زائران ایرانی در ماه مهمانی خدا کنار مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) لحظاتی معنوی را تجربه کنند.

اعزام‌های عمره ماه مبارک رمضان و عید نوروز، از ۱۵ اسفندماه تا ۱۹ فروردین ۱۴۰۴، از ۱۶ ایستگاه پروازی در سطح کشور انجام می‌شود و تعداد ۳۶ هزار و ۹۵۲ نفر در قالب ۳۶۸ کاروان به این سفر زیارتی مشرف می‌شوند.

در این خصوص، فرصت ثبت‌نام که از روز‌های گذشته آغاز شده در برخی استان‌های کشور ظرفیت‌ها تکمیل شده و در برخی شهر‌ها هنوز ظرفیت‌های خالی وجود دارد و فرصت ثبت‌نام باقی است که توصیه می‌شود متقاضیان هرچه سریع‌تر برای نام‌نویسی خود در سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت اقدام نمایند.

گفتنی است زائرانی که قبل از ۱۵ اسفندماه عازم سرزمین وحی شده‌اند نیز به‌دلیل تلاقی ماه شعبان و رمضان، توانسته‌اند درک ماه مهمانی خدا را در سرزمین وحی داشته باشند که در این رابطه از ۱۰ اسفندماه نیز ۵ هزار زائر در قالب ۵۰ کاروان اعزام شده‌اند.

اعزام عمره سال جاری، از ۲۸ شهریورماه آغاز شده است و تا ۳۰ فروردین‌ماه سال آینده ادامه خواهد داشت و بیش از ۲۰۰ هزار نفر به سرزمین وحی مشرف می‌شوند که این رقم ۲۵ هزار نفر بیش از پیش‌بینی‌های انجام‌شده است که به‌دلیل استقبال زائران، با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته شاهد افزایش اعزام‌ها هستیم و این روند در عمره سال آینده گسترش بیشتری خواهد داشت.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->