شرط ازدواج: خادمی اهل بیت هشدار دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور نسبت به تبعات فرهنگی هوش مصنوعی درخواست برای آرامش و عدم انتشار اخبار غیررسمی درباره حجت الاسلام قاسمیان، روحانی بازداشت شده در عربستان مراسم اختتامیه جشنواره شعر «ایرانِ امام‌رضا(ع)» برگزار می‌شود گنجینه نفایس رضوی در تهران به نمایش درآمد | «فرنود هشت» در موزه ملی ملک + ویدئو اعمال دهه اول ماه ذی‌الحجه فراخوان ثبت‌نام عضویت در کاروان قرآنی اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد + جزئیات دعوت از نخبگان جامعه ایثارگر برای شرکت در رویداد ملی هوش مصنوعی کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع)، گامی مؤثر در ترویج فضائل اخلاقی و تربیت نسل جوان ۲۰ خانواده نیازمند مشهدی توسط بنیاد کرامت رضوی صاحب خانه شدند + فیلم ثبت بیش از ۴۰۰ ازدواج در رواق شیخ طوسی حرم رضوی در سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) آغاز دور گفت‌وگوی دینی اسلام و مسیحیت کاتولیک ایران و اسپانیا آمادگی کامل پلیس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین | امنیت زائران در اولویت است امام رضا (ع) به دختران دم بخت چه توصیه‌ای دارد؟ خیر کثیر در ناملایمات پنهان است | صبر و عقلانیت در زندگی زناشویی راه‌گشاست شام غم در صحن پیامبر اعظم(ص) | سوگواری زائران رضوی در شهادت امام جواد(ع) محفل ادبی «ابن‌الرضا(ع)» در حرم رضوی برگزار شد | شب شعر دلدادگان اهل‌بیت(ع) به مناسبت شهادت امام جواد(ع) روایت متفاوت آیت‌الله علم‌الهدی از ارتباط حجاب با مبانی انقلاب اسلامی | جایگاه انقلاب، عمق جان ملت ماست مشهدالرضا(ع)، میزبان همایش رؤسای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ازدواج، فرصت ضریب‌دادن به انرژی‌های مؤمنانه
سرخط خبرها

رقابت‌های منطقه‌ای جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی در ۲۴ استان کشور آغاز شد

  • کد خبر: ۳۱۹۹۲۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
رقابت‌های منطقه‌ای جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی در ۲۴ استان کشور آغاز شد
جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی در مرحله منطقه‌ای، با مشارکت ۲۴ استان در سه رشته فوتسال، والیبال و ورزش باستانی به همت مؤسسه تربیت بدنی آستان قدس رضوی آغازبه‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره فرهنگی‌ورزشی مؤسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی ضمن اشاره به مراحل برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی در سه مرحله استانی، منطقه‌ای و نهایی برگزار می‌شود. در مرحله اول، تیم‌های منتخب شهرستان‌ها و استان‌ها به رقابت پرداختند و قهرمان هر استان به عنوان نماینده به مرحله منطقه‌ای راه یافت.

وی افزود: در مرحله منطقه‌ای، کشور به ۸ پهنه تقسیم‌بندی شده است و در هر پهنه، ۴ تا ۵ استان حضور دارند. یکی از استان‌های هر پهنه به عنوان میزبان انتخاب شده و مسابقات از بهمن ماه سال جاری آغاز شده است. تاکنون مسابقات دو پهنه از ۸ پهنه به پایان رسیده و ۶ پهنه دیگر تا اواخر فروردین ماه سال آینده تعیین تکلیف خواهند شد.

حضور ۸۷۷ ورزشکار از ۲۴ استان در رقابت‌های منطقه‌ای

رییس اداره فرهنگی ورزشی موسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: در مرحله منطقه‌ای، ۸۷۷ ورزشکار از ۲۴ استان در سه رشته فوتسال، والیبال و ورزش باستانی به رقابت می‌پردازند. قهرمان هر پهنه در هر رشته به مرحله نهایی راه خواهد یافت که انشاالله در سه ماهه نخست سال آینده به میزبانی مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

رفیق خاطرنشان کرد: در مرحله نهایی، ۸ تیم فوتسال، ۸ تیم والیبال و ۸ تیم ورزش باستانی حضور خواهند داشت و قهرمان کشور در این سه رشته در ایام مقارن با دهه کرامت مشخص خواهد شد.

توسعه ورزش‌های بومی و محله

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های آینده این جشنواره اشاره کرد و گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر اشاعه و توسعه ورزش‌های بومی، محلی، روستایی و عشایری، جشنواره فرهنگی ورزشی رضوی در سال ۱۴۰۴ با محوریت این رشته‌ها برگزار خواهد شد. این موضوع به عنوان یکی از سیاست‌های کلان آستان قدس، بنیاد کرامت و موسسه تربیت بدنی در نظر گرفته شده است.

جشنواره فرهنگی ورزشی رضوی با هدف ترویج ورزش و فرهنگ در سراسر کشور و با مشارکت گسترده ورزشکاران از ۲۴ استان در حال برگزاری است. این رویداد نه تنها به رقابت‌های ورزشی می‌پردازد، بلکه با تأکید بر ورزش‌های بومی و محلی، گامی مهم در جهت حفظ و اشاعه فرهنگ و هویت ملی برمی‌دارد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->