صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت بارش باران در سراسر کشور (۱۷ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۴۲۹
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
وضعیت بارش باران در سراسر کشور (۱۷ اسفند ۱۴۰۳)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره آخرین وضعیت آب و هوایی کشور توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی پنج روزه وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز جمعه، در خوزستان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، برخی مناطق استان‌های فارس، بوشهر، کرمان، یزد، کرمانشاه، کردستان، همدان، مرکزی و جنوب و غرب اصفهان بارش باران گاهی رعد و برق، وزش باد شدید و در مناطق کوهستانی و سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود.

وی افزود: شنبه بجز مناطقی از شرق و جنوب شرق و یکشنبه بجز جنوب شرق و جنوب کشور، در سایر مناطق بارش خواهیم بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: شدت بارش با احتمال ریزش تگرگ، شنبه در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب، زاگرس مرکزی و شمالی و یکشنبه در غرب و شمال شرق است.

وی ادامه داد: دوشنبه بارش در مناطقی غرب، شرق، شمال شرق، مرکز، جنوب، استانهای واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، سه شنبه در بیشتر مناطق کشور بجز شمال غرب و جنوب شرق کشور بارش رخ می‌دهد.

وی اظهار کرد: امروز در مناطقی از جنوب غرب، شنبه در بخش هایی از مرکز، یکشنبه در مرکز، شرق، شمال شرق، جنوب شرق، دوشنبه در جنوب و جنوب شرق و سه شنبه در بخش‌هایی از مرکز و شرق کشور، در بعضی ساعت‌ها، وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: امروز و فردا خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است.

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا شنبه (۱۸ اسفندماه) ابری و بارش پراکنده از بعدازظهر افزایش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی ‌یکشنبه (۱۹ اسفندماه) ابری در بعضی ساعت‌ها بارش باران گاهی افزایش باد با احتمال رگبار و رعدوبرق با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (شنبه و یکشنبه) بندرعباس با دمای ۳۳ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و بجنورد با دمای ۱- و اردبیل و تبریز و زنجان با دمای ۱ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->