جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روند افزایش نرخ چاقی در سراسر جهان

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
روند افزایش نرخ چاقی در سراسر جهان
یک تحلیل جامع جهانی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از بزرگسالان و یک سوم کودکان و نوجوانان در سراسر جهان تا سال ۲۰۵۰ دارای اضافه وزن یا چاق خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که میزان اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان، کودکان و نوجوانان در سه دهه گذشته بیش از دو برابر شده است و ۲.۱ میلیارد بزرگسال و ۴۹۳ میلیون جوان مبتلا به اضافه وزن هستند؛ و اگر روند تغییر نکند، حدود ۶۰ درصد از بزرگسالان (۳.۸ میلیارد) و یک سوم کودکان و نوجوانان (۷۴۶ میلیون) تا سال ۲۰۵۰ اضافه وزن داشته یا چاق خواهند بود.

«امانوئلا گاکیدو»، نویسنده اصلی مقاله از دانشگاه واشنگتن، در یک بیانیه خبری گفت: «اپیدمی جهانی بی‌سابقه اضافه وزن و چاقی یک تراژدی عمیق و یک شکست اجتماعی عظیم است.»

نتایج نشان می‌دهد در میان کشور‌های پردرآمد، آمریکا بالاترین نرخ چاقی را داشته است. حدود ۴۲ درصد از مردان و ۴۶ درصد از زنان در ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ چاق بودند.

محققان دریافتند بیش از نیمی از بزرگسالان دارای اضافه وزن اکنون فقط در هشت کشور زندگی می‌کنند: چین (۴۰۲ میلیون)، هند (۱۸۰ میلیون)، ایالات متحده (۱۷۲ میلیون)، برزیل (۸۸ میلیون)، روسیه (۷۱ میلیون)، مکزیک (۵۸ میلیون)، اندونزی (۵۲ میلیون) و مصر (۴۱ میلیون).

به گفته محققان، انتظار می‌رود بیشترین تعداد بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاقی در سال ۲۰۵۰ در چین (۶۲۷ میلیون)، هند (۴۵۰ میلیون) و ایالات متحده (۲۱۴ میلیون) باشد.

اما پیش‌بینی می‌شود در این دوره، اضافه وزن و چاقی در کشور‌های جنوب صحرای آفریقا با افزایش جمعیت بیش از ۲۵۰ درصد افزایش یابد و به ۵۲۲ میلیون نفر برسد.

برای این مطالعه، محققان نرخ BMI را در ۲۰۴ کشور و منطقه از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ دنبال کردند تا روند‌های فعلی را به تصویر بکشند، سپس از این روند‌ها برای پیش بینی نرخ چاقی تا سال ۲۰۵۰ استفاده کردند.

به گفته محققان، افراد دارای اضافه وزن BMI بین ۲۵ تا ۳۰ دارند، در حالی که چاقی به عنوان BMI ۳۰ یا بیشتر تعریف می‌شود.

به گفته محققان، انتظار می‌رود افزایش پیش بینی شده چاقی در میان افراد ۶۵ ساله یا مسن‌تر، سیستم مراقبت‌های بهداشتی را تحت فشار قرار دهد، زیرا اضافه وزن باعث ایجاد بیماری‌های مزمن در این افراد سالمند می‌شود.

اضافه وزن و چاقی نیز به طور قابل توجهی در بین جوانان افزایش یافته است. نتایج نشان می‌دهد که این میزان در هر دو کودک ۵-۱۴ ساله (از ۹٪ به ۱۸٪) و نوجوانان و بزرگسالان جوان ۱۵-۲۴ (۱۰٪ تا ۲۰٪) دو برابر شده است.

محققان دریافتند نرخ چاقی از ۲ درصد به نزدیک به ۷ درصد در میان جوانان رسیده و سه برابر شده است.

محققان پیش‌بینی می‌کنند که در سطح جهانی، افزایش پیش‌بینی‌شده چاقی در میان کودکان و نوجوانان از افزایش اضافه وزن پیشی بگیرد، و تنها در این دهه افزایش قابل توجهی انتظار می‌رود.

انتظار می‌رود پسر‌ها وضعیت بدتری داشته باشند. به گفته محققان، در میان افراد بین ۵ تا ۱۴ سال، انتظار می‌رود سطح چاقی تا سال ۲۰۵۰ بین ۱۷ تا ۱۳ درصد پیشی بگیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->