درمان آلرژی با طب ایرانی جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان تبرئه سیف و عراقچی تایید شد | سخنگوی سازمان تعزیرات: جزئیات را اعلام خواهیم کرد استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد فوت ۷ نفر از کارگران معدن در دامغان در پی گاز گرفتگی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پیکر بی‌جان ۵ معدنچی در معدن دامغان پیدا شد| جست‌و‌جو برای یافتن ۲ کارگر ادامه دارد تزریق ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای شتاب‌بخشی به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در حاشیه شهر مشهد بازگشت عجیب گرگ‌ها به اروپا ۷ معدنچی در دامغان گرفتارند | امدادگران هنوز به معدنکاران نرسیدند غرق شدن جوان ۲۸ ساله در حوالی مشهد | هشدار جدی درباره خطر استخر‌های ناایمن مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟
سرخط خبرها

روند افزایش نرخ چاقی در سراسر جهان

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
روند افزایش نرخ چاقی در سراسر جهان
یک تحلیل جامع جهانی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از بزرگسالان و یک سوم کودکان و نوجوانان در سراسر جهان تا سال ۲۰۵۰ دارای اضافه وزن یا چاق خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که میزان اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان، کودکان و نوجوانان در سه دهه گذشته بیش از دو برابر شده است و ۲.۱ میلیارد بزرگسال و ۴۹۳ میلیون جوان مبتلا به اضافه وزن هستند؛ و اگر روند تغییر نکند، حدود ۶۰ درصد از بزرگسالان (۳.۸ میلیارد) و یک سوم کودکان و نوجوانان (۷۴۶ میلیون) تا سال ۲۰۵۰ اضافه وزن داشته یا چاق خواهند بود.

«امانوئلا گاکیدو»، نویسنده اصلی مقاله از دانشگاه واشنگتن، در یک بیانیه خبری گفت: «اپیدمی جهانی بی‌سابقه اضافه وزن و چاقی یک تراژدی عمیق و یک شکست اجتماعی عظیم است.»

نتایج نشان می‌دهد در میان کشور‌های پردرآمد، آمریکا بالاترین نرخ چاقی را داشته است. حدود ۴۲ درصد از مردان و ۴۶ درصد از زنان در ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ چاق بودند.

محققان دریافتند بیش از نیمی از بزرگسالان دارای اضافه وزن اکنون فقط در هشت کشور زندگی می‌کنند: چین (۴۰۲ میلیون)، هند (۱۸۰ میلیون)، ایالات متحده (۱۷۲ میلیون)، برزیل (۸۸ میلیون)، روسیه (۷۱ میلیون)، مکزیک (۵۸ میلیون)، اندونزی (۵۲ میلیون) و مصر (۴۱ میلیون).

به گفته محققان، انتظار می‌رود بیشترین تعداد بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاقی در سال ۲۰۵۰ در چین (۶۲۷ میلیون)، هند (۴۵۰ میلیون) و ایالات متحده (۲۱۴ میلیون) باشد.

اما پیش‌بینی می‌شود در این دوره، اضافه وزن و چاقی در کشور‌های جنوب صحرای آفریقا با افزایش جمعیت بیش از ۲۵۰ درصد افزایش یابد و به ۵۲۲ میلیون نفر برسد.

برای این مطالعه، محققان نرخ BMI را در ۲۰۴ کشور و منطقه از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ دنبال کردند تا روند‌های فعلی را به تصویر بکشند، سپس از این روند‌ها برای پیش بینی نرخ چاقی تا سال ۲۰۵۰ استفاده کردند.

به گفته محققان، افراد دارای اضافه وزن BMI بین ۲۵ تا ۳۰ دارند، در حالی که چاقی به عنوان BMI ۳۰ یا بیشتر تعریف می‌شود.

به گفته محققان، انتظار می‌رود افزایش پیش بینی شده چاقی در میان افراد ۶۵ ساله یا مسن‌تر، سیستم مراقبت‌های بهداشتی را تحت فشار قرار دهد، زیرا اضافه وزن باعث ایجاد بیماری‌های مزمن در این افراد سالمند می‌شود.

اضافه وزن و چاقی نیز به طور قابل توجهی در بین جوانان افزایش یافته است. نتایج نشان می‌دهد که این میزان در هر دو کودک ۵-۱۴ ساله (از ۹٪ به ۱۸٪) و نوجوانان و بزرگسالان جوان ۱۵-۲۴ (۱۰٪ تا ۲۰٪) دو برابر شده است.

محققان دریافتند نرخ چاقی از ۲ درصد به نزدیک به ۷ درصد در میان جوانان رسیده و سه برابر شده است.

محققان پیش‌بینی می‌کنند که در سطح جهانی، افزایش پیش‌بینی‌شده چاقی در میان کودکان و نوجوانان از افزایش اضافه وزن پیشی بگیرد، و تنها در این دهه افزایش قابل توجهی انتظار می‌رود.

انتظار می‌رود پسر‌ها وضعیت بدتری داشته باشند. به گفته محققان، در میان افراد بین ۵ تا ۱۴ سال، انتظار می‌رود سطح چاقی تا سال ۲۰۵۰ بین ۱۷ تا ۱۳ درصد پیشی بگیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->