کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: پیک ورود زائران به مشهد بعد از شب‌های قدر خواهد بود | رویکرد ملی و کلان به موضوع زیارت باید مورد توجه باشد+ فیلم

  • کد خبر: ۳۲۰۶۴۴
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: پیک ورود زائران به مشهد بعد از شب‌های قدر خواهد بود | رویکرد ملی و کلان به موضوع زیارت باید مورد توجه باشد+ فیلم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: دوره خدمتی ما از ۲۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین‌ماه بوده که به صورت شبانه‌روزی در خدمت زائران خواهیم بود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عسکری امروز، ۱۸ اسفند ۱۴۰۳، در نشست خبری خدمات سفر که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت سه اداره کل زیارت، فرهنگی و اجتماعی فعال هستند. دبیرخانه ستاد خدمات سفر و زائر نیز در میراث فرهنگی و گردشگری مستقر است.

وی افزود: ما در حوزه فرهنگی، ۲۸ دستگاه اجتماعی، فرهنگی و مرتبط با کارمان داریم که در درجه اول هماهنگی با این دستگاه‌ها برای ما حائز اهمیت است. ما این دستگاه‌ها را ارزیابی کردیم. ۱۴ کارگروه از دستگاه‌های مختلف در حوزه زیارت به شکل فعال داریم که جلسات آن‌ها برگزار شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: کارگروه امداد و نجات را جدی می‌دانستیم و می‌دانیم. خدمات شهری، شهردار و مجموعه شهرداری و سایر کمیته‌ها در این رابطه فعال هستند. کارگروه‌ها یا کمیته‌های متناظر در فرمانداری داریم.

حجت‌الاسلام عسکری خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ رضوی، تعمیق فرهنگ زیارت، همکاری با مراکز علمی، فرهنگی و آموزشی، عمق‌بخشی به بحث زیارت و تولید مفاهیم برای مبحث زیارت جزو برنامه‌های کاری ما بوده است. تولید محتوا در زمینه‌های فرهنگی با کمک نهاد‌های فرهنگی و همچنین بخش فناوری استانداری به انجام رسیده است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی پویش‌های رضوی در گذشته مبنای نظر بوده و الان هم این‌گونه است. برگزاری نشست‌های فرهنگی با هنرمندان و سازمان‌های فرهنگی و نظارت میدانی از دیگر اقدامات ما است. تلاش داریم مدیریت هماهنگ خدمات فرهنگی را از مبدأ تا مبدأ برای زائران داشته باشیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه اقدامات برای زائران خارجی در قالب همکاری دفتر وزارت خارجه و کنسولگری‌ها پیگیری می‌شود، عنوان کرد: سال گذشته، قریب به دو میلیون و ۵۰۰ هزار زائر خارجی در این ایام وارد مشهد شدند. با توجه به اینکه ماه رمضان را هم داریم، تصور ما این است که افت ورود زائر خواهیم داشت و زیر یک میلیون نفر خواهد بود.

حجت‌الاسلام عسکری گفت: یک داشبورد مدیریتی طراحی شده که بخشی از برنامه نظارت ما در قالب آن داشبورد خواهد بود. فرصت‌ها و چالش‌ها مورد ارزیابی قرار گرفته است. پیک ورود زائران به مشهد بعد از شب‌های قدر تا عید فطر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه رویکرد ملی و کلان به موضوع زیارت باید مورد توجه باشد، تصریح کرد: ضعف اطلاع‌رسانی در حوزه زائر و زیارت یکی از چالش‌هایی بوده که تمهیداتی برای آن‌ها اندیشیده شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: اقدامات شاخصی در حوزه اجتماعی داشتیم. تدوین هفت سند آسیب‌های اجتماعی، پیگیری برای تأمین وام مزدوجان، خدمات مشاوره‌ای با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری و حوزه و تکریم و انتخاب اعضای برتر تشکل‌های مردم‌نهاد در حوزه اجتماعی ازجمله این اقدامات است.

حجت‌الاسلام عسکری با بیان اینکه جمعه، ۲۴ اسفندماه، ساعت ۹ تا ۱۱ مانور زیارت را در محل بوستان کوهسنگی، موزه گردشگری، برگزار می‌کنیم، عنوان کرد: کمیته‌های چهارده‌گانه در این محل مستقر خواهند شد. دوره خدمتی ما از ۲۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین‌ماه بوده که به صورت شبانه‌روزی در خدمت زائران خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری در بحث خدمات اجتماعی و خدمات شهری، خدمات ارزشمندی داشته و دارد. در زمینه کنترل قیمت‌ها نیز اقدام اساسی صورت گرفته است که عرضه کالا، ارزاق عمومی و حتی میوه به مقدار موردنیاز و با وفور مبنای نظر قرار دارد که این کار از طریق شهرداری و جهاد کشاورزی انجام می‌شود. در زمینه کنترل و نظارت نیز کمیته نظارت را داریم که در حوزه ارزاق عمومی فعال خواهند بود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد زائران با خودرو‌های شخصی به زیارت می‌آیند که از نظر مباحث بین‌راهی، تصادفات و مسائل دیگر غیرقابل‌جبران است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود بین ۸ تا ۱۰ میلیون زائر داشته باشیم و ماندگاری آن‌ها به طور میانگین ۵ روز است.

حجت‌الاسلام عسکری با اشاره به وضعیت تأمین پارکینگ‌ها نیز تصریح کرد: باید از خدمات شهردار مشهد تشکر کنم که پارکینگ توحید را در نزدیکی شهدا افتتاح کردند. تقاضا کردیم پارکینگ‌های آستان قدس رضوی هم خدمات ارائه دهند. برای ساخت پارکینگ به‌خصوص بخش خصوصی باید فعال باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر، پارکینگ‌های اضطراری را مدنظر قرار دادیم و دنبال زمین‌های آزاد و بایر هستند. با مدیرعامل راه‌آهن کشور مذاکره کردیم که رام‌های موردنیاز قطار را مدنظر قرار دهند. خرید بلیت به صورت تقلبی گاهی بازار سیاه را هم پدید می‌آورد که قرار شده نظارت لازم را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->