چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟
سرخط خبرها

دستگیری جاعلان نشان تجاری لوازم آرایشی در تهران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۷۴۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
دستگیری جاعلان نشان تجاری لوازم آرایشی در تهران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳)
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عوامل جعل نشان تجاری لوازم آرایشی در اتوبان رسالت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی در توضیح بیشتر گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر جعل برند محصولات آرایشی، این پرونده در دستور کار همکارانم قرار گرفت و تیمی از کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی به همراه نماینده معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به محل اعلام شده در اتوبان رسالت اعزام شدند.

وی افزود: مأموران هنگام مراجعه به محل، با مقاومت نگهبان انبار رو به رو شدند؛ اما در نهایت با حکم قضائی وارد انبار شده و فرد را دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در بازرسی از این انبار، مقدار زیادی محصولات پوستی و مراقبت از زیبایی کشف شد. همچنین دستگاه‌های تولید و بسته‌بندی، مواد اولیه، برچسب‌ها، هولوگرام‌ها و قوطی‌های خالی نیز دیده شد.

ولیپور گودرزی گفت: با تحقیقات بیشتر مشخص شد این فرد با استفاده از نام و نشان یک برند معروف، اقدام به پرکردن قوطی‌ها و فروش آنها کرده است. در حالیکه تمام این مواد کاملا غیربهداشتی هستند و کاملا غیراصولی این روند در حال انجام بود.

وی افزود: در جریان تحقیقات، متهم ضمن اقرار به جعل برند، عنوان کرد که فرمول تولید محصولات را خود ابداع کرده و مواد اولیه، بسته‌بندی و سایر ملزومات را با همکاری ۲ نفر تهیه می‌کرده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد که فروش این محصولات از طریق صفحه‌ای در اینستاگرام انجام شده که مدیریت آن را فرد دیگری بر عهده داشته است. مشتریان (اغلب بانوان) از طریق پیام‌رسان واتساپ سفارش خود را ثبت کرده و محصولات از طریق پیک ارسال می‌شده است که وجوه حاصل از این فروش نیز به حساب‌های متهمان واریز می‌شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: تحقیقات بیشتر برای شناسایی سایر عوامل این پرونده ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->