برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

سرنوشت نامشخص برنامه «مهمانی» در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۰۷۵۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۷
سرنوشت نامشخص برنامه «مهمانی» در نوروز ۱۴۰۴
در حالی که پخش فصل جدید برنامه «مهمانی» به عنوان یکی از گزینه‌های نوروزی شبکه نسیم مطرح بود، اظهارنظر اخیر ایرج طهماسب درباره عدم پخش این اثر در سال جاری، نگرانی‌هایی را برای طرفداران ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه نوروز، حرف و حدیث‌هایی درباره احتمال پخش شدن یا نشدن فصل جدید برنامه «مهمانی» از شبکه نسیم شنیده می‌شود که طرفداران این اثر را مشغول کرده است.

در آخرین روز بهمن‌ماه بود که ایرج طهماسب مجری و کارگردان برنامه «مهمانی» شبکه نسیم در صفحه شخصی‌اش درباره این پروژه نوشت: همکاران و دوستانم، امسال مهمانی نداریم، به پروژه‌های دیگرتان بپردازید. ارادتمندم.

در حالی که مطابق اطلاع‌رسانی معاونت سیما، قرار است عناوین پربیننده‌ای مانند «پایتخت ۷»، «مردان آهنین»، «محفل»، «زندگی پس از زندگی» و «ایرانگرد» در نوروز ۱۴۰۴ روی آنتن دیده شوند، مجموعه نمایشی «مهمانی» نیز می‌توانست به عنوان یکی از گزینه‌های مخاطبان به جدول پخش شبکه نسیم برسد، اما بر اساس این اظهارنظر از سوی ایرج طهماسب، به نظر می‌رسد کار پخش این مجموعه گره خورده است.

این در حالی است که به نظر می‌رسید شاید این اظهارنظر چندان جدی نباشد و در نهایت فصل جدید این اثر ساخته و پخش شود. کما این که در مواردی مشابه در سال‌های گذشته، مجموعه «کلاه قرمزی» بعد از اعلام اولیه مبنی بر حذف از جدول نمایش، تولید و پخش شده بود.

مثلا در زمستان ۹۱ در حالی که علی بخشی‌زاده مدیر وقت شبکه دو سیما، پخش «کلاه‌قرمزی» را در تعطیلات نوروزی ۹۲ قطعی دانسته بود، ولی حمید مدرسی تهیه‌کننده این اثر ـ که برادر همسر ایرج طهماسب هم است ـ اوایل اسفندماه همان سال، در این زمینه گفت: با توجه به مشکلات مالی و اداری، ساخت این پروژه متوقف شده و تقریبا منتفی است.

سال بعد نیز اتفاقات مشابهی رخ داد. در حالی که بخش‌های خبری رسانه ملی از قطعیت پخش این برنامه در نوروز ۹۳ خبر داده بودند، اوایل بهمن‌ماه ۹۲ ایرج طهماسب در یادداشتی این خبر را یک شایعه دانست و تاکید کرد هیچ جلسه‌ای برای این برنامه با هیچ مدیری از سازمان صداوسیما نداشته است. با این حال، حدود یک ماه بعد، خبر رسمی پخش این اثر از سوی خود طهماسب اعلام شد و نوروز ۹۳ نیز «کلاه‌قرمزی» به آنتن رسید.

پیگیران مجموعه «کلاه‌قرمزی» به خاطر دارند که شبیه به حواشی مذکور، در بعضی دیگر از سال‌های پخش این اثر نیز به وجود می‌آمد و با شدت و ضعف، طرفداران عروسک‌های محبوب این مجموعه را نگران می‌کرد؛ رخدادی که با تکرار‌های چندباره، در اذهان عمومی شائبه‌هایی ایجاد می‌کند.

حالا هم که مسئله مورد بحث، مجموعه «مهمانی» است، در برخی رسانه‌ها گفته می‌شود همچنان مشکل اصلی به اختلاف مالی میان تلویزیون و سازندگان برمی‌گردد و ممکن است روند اتفاقات به سمتی پیش برود که در نهایت، تلویزیون یک بار دیگر میزبان این برنامه باشد؛ هرچند فعلا بناست تا بازپخش گزیده قسمت‌های پیشین همراه با چند قسمت پخش‌نشده، در نوروز ۱۴۰۴ روی آنتن برود.

روابط عمومی شبکه نسیم به تازگی از تامین منابع مالی برای ساخت این اثر خبر داده، هرچند تاخیر در تهیه منابع مالی را تایید کرده است.

«مهمانی» که برای نخستین بار سال ۱۴۰۱ در دسترس کاربران پلتفرم نماوا قرار گرفت، سال ۱۴۰۱ به شکل مشترک از پلتفرم‌های فیلیمو و نماوا پخش شد. این اثر پس از تغییر نام به «مهمانی» و با حضور عروسک‌های مجموعه «کلاه‌قرمزی» که در مالکیت سازمان صداوسیما قرار دارند، در سال ۱۴۰۳ روی آنتن شبکه نسیم رفت؛ هرچند خود «کلاه‌قرمزی» هیچ‌گاه در این اثر حاضر نشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->