کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران، تأسیس خواهد شد

  • کد خبر: ۳۲۱۲۴۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳
اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران، تأسیس خواهد شد
گروه مالی فیروزه و پلتفرم تبادل رمزارز نوبیتکس از همکاری مشترک برای تأسیس نخستین صندوق قابل معامله (ETF) بیت‌کوین در ایران خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران با همکاری گروه مالی فیروزه، سبدگردان توسعه فیروزه، توسعه فن‌آوری دیجیتال فیروزه و پلتفرم تبادل رمزارز نوبیتکس تاسیس خواهد شد.

رایزنی‌های اولیه برای دریافت مجوز‌های قانونی این ETF آغاز شده و پس از تصویب دستورالعمل‌های مربوطه، فرآیند رسمی تأسیس صندوق آغاز خواهد شد.

میلاد معماریان، مدیرعامل فیروزه دیجیتال، ایجاد این صندوق را گامی در جهت تنوع‌بخشی به دارایی‌های بورس ایران همانند صندو‌ق‌های طلا دانست و گفت هدف از این همکاری، توسعه بازار سرمایه و جذب سرمایه‌گذاران جدید از بازار‌های موازی مثل رمزارز است.

او همچنین تأکید کرد که این صندوق امکان سرمایه‌گذاری قانونی در بیت‌کوین را مشابه آنچه در برخی کشور‌ها شاهد آن هستیم برای مردم ایران فراهم می‌کند.

فاطمه سرکاری، مدیرعامل سبدگردان توسعه فیروزه، با اشاره به تجربه موفق این شرکت در مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری، تأکید کرد که صندوق ETF بیت‌کوین با رعایت الزامات قانونی، افق‌های جدیدی برای صنعت مدیریت دارایی کشور ایجاد کرده و فرصتی ویژه برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال فراهم خواهد آورد.

وحید شامخی، معاون توسعه کسب و کار نوبیتکس، معتقد است یکی از مهمترین اتفاقات سال ۲۰۲۴، ایجاد صندوق‌های قابل معامله بیت‌کوین و اقبال سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ دنیا به آن بوده است. او با اشاره به اینکه نوبیتکس همواره به دنبال ایجاد راهکار‌های اصولی و قانونی برای توسعه این صنعت در کشورمان بوده، همکاری با نهاد‌های مالی موجود کشور را نویدبخش تحولات مثبتی در صنعت کریپتو ایران دانست. شامخی ابراز امیدواری کرد در سال آینده شاهد اتفاقات تازه‌ای در این مسیر باشیم.

حدیث خسروی، مدیر ارتباطات و روابط عمومی نوبیتکس اظهار داشت با تأسیس این صندوق، امکان سرمایه‌گذاری امن روی بیت‌کوین بدون نیاز به مالکیت مستقیم این ارز دیجیتال فراهم می‌شود. در نتیجه کاربران می‌توانند از طریق بورس نیز وارد دنیای جدید کریپتو شده و مالک بخشی از آن شوند.

یادآور می‌شود ETF اسپات بیت‌کوین یک ابزار سرمایه‌گذاری نوین است که امکان سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین را بدون نیاز به خرید و نگهداری مستقیم این دارایی دیجیتال فراهم می‌کند. این مدل سرمایه‌گذاری در سال‌های اخیر در بازار‌های جهانی مورد استقبال گسترده قرار گرفته است. راه‌اندازی این صندوق در ایران پلی میان بازار‌های سنتی مالی و اقتصاد دیجیتال خواهد بود و می‌تواند سرمایه‌گذاران بورسی را به فرصت‌های نوین این حوزه متصل کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->