ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح
سرخط خبرها

ضرورت وفاق و همراهی دولت و کارفرمایان در تعیین دستمزد کارگران

  • کد خبر: ۳۲۱۳۰۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸
ضرورت وفاق و همراهی دولت و کارفرمایان در تعیین دستمزد کارگران
یک فعال حوزه کار گفت: امیدواریم که در جریان تصویب دستمزد کارگران وفاق و همراهی دولت و کارفرمایان را شاهد باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن باقری درباره تاثیر وفاق ملی بر تصمیم‌گیری‌های اقتصادی کشور گفت: طبعا داشتن وحدت رویه و همسویی در اتخاذ تصمیمات موثر است. در حوزه کارگری سال گذشته مقاومت‌هایی را شاهد بودیم، ولی خوشبختانه دولت چهاردهم تا این لحظه درگیری در بحث دستمزد نداشتیم و امیدواریم که در جریان تصویب دستمزد کارگران وفاق و همراهی دولت و کارفرمایان را شاهد باشیم.

بیشترین مشکل اقتصاد به دلار برمی‌گردد 

وی مشکل اصلی اقتصاد را نوسانات نرخ ارز دانست و گفت: بیشترین مشکل اقتصاد به دلار برمی‌گردد و نوسانات نرخ ارز و دلار در زندگی مردم تاثیر می‌گذارد. عده‌ای بر این باورند که باید دلار را گران کرد تا نقدینگی‌ها پایین بیاید، اما این تفکر درست نیست؛ دلار همه چیز را بالا می‌برد و پول ملی ما را بی ارزش می‌کند و در نتیجه دولت مجبور به خلق پول می‌شود.

این فعال حوزه کار افزود: برخی به اسم نگاه کارشناسی و به بهانه کنترل تورم این خوراک را به دولت‌ها می‌دهند که سکه و ارز را گران کن و رفاه ایجاد کن و متاسفانه سالهاست با این تفکر اقتصاد را به هم ریخته و مردم را گرفتار کرده‌اند.

باقری با بیان اینکه دولت باید یکبار برای همیشه خلاف جهت این عده و تفکراتشان حرکت کند، گفت: سیاست‌های اقتصادی فعلی به حل مشکلات معیشتی مردم و به خصوص کارگران کمک نکرده است. اینکه یکسری کالا‌ها را با قیمت پایین و نرخ یکسال و دو سال قبل به مردم بدهیم و فروشگاه‌ها در ازای آن مردم را وادار به خرید اجناسشان کنند، گشایشی در وضع معیشت مردم ایجاد نمی‌کند و این نحو توزیع کالا به هدف نمی‌خورد لذا پیشنهاد می‌شود به جای آن، تعاونی‌های مصرف کارگری احیا شوند.

توزیع کالا‌های اساسی سبد خانوار‌های کارگری از طریق تعاونی‌ها 

به گفته این فعال حوزه کار اگر در راستای بهبود و تقویت معیشت کارگران از کانال تعاونی‌های کارگری تسهیل‌گیری شود بهتر است، زیرا وقتی تعاونی‌ها از محل پول و سرمایه اعضا ایجاد شود خلق پول جدیدی اتفاق نمی‌افتد و سرمایه‌ها به گردش درمی‌آید؛ بنابراین توقع ما این است که کالا‌های اساسی سبد خانوار‌های کارگری از طریق تعاونی‌ها توزیع شود.

وی در عین حال با اشاره به روند جهانی شدن قیمت‌ها گفت: وقتی همه چیز در داخل کشور از قیمت‌های جهانی تبعیت کند و تنها حقوق و دستمزد نیروی کار بدون تغییر بماند، دو مبنای متفاوت به وجود می‌آید که با هیچ منطقی سازگار نیست، در حالی که در تمام کشور‌ها به موازات تغییر قیمت‌ها در هر فصل دستمزد‌ها نیز بالا می‌آید تا قدرت معیشت حفظ شود.

باقری در پایان گفت: امروز با هزینه ارزان سرمایه‌های خود را مفت در اختیار دیگر کشور‌ها قرار می‌دهیم و از تمام کشور‌ها برای انجام عمل جراحی به داخل ایران می‌آیند ولی کارگر ایرانی نمی‌تواند از عهده هزینه‌های درمان خود برآید و درآمد و دریافتی او هزینه‌های معیشت و درمانش را جبران نمی‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->