پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران: فعلا برنامه‌ای برای سهمیه بنزین نوروزی نداریم

  • کد خبر: ۳۲۱۶۲۰
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران: فعلا برنامه‌ای برای سهمیه بنزین نوروزی نداریم
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه سهمیه بنزین تغییر نخواهد کرد، گفت: سهمیه بنزین ویژه برای نوروز تخصیص پیدا نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کرامت ویس کرمی روز سه‌شنبه در حاشیه بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های متنوع سازی سبد سوخت کشوردر جمع خبرنگاران افزود: مطابق برنامه‌ریزی انجام شده، برای تعطیلات نوروزی حجم بنزین مناسبی ذخیره‌سازی شده است.

وی ادامه داد: هیچ برنامه‌ای برای تغییر سهمیه نداریم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفت ایران خاطرنشان کرد: متنوع‌سازی سبد سوخت خودرو‌ها با توجه به تاکید قانون برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار گرفته است.

ویس کرمی گفت: با ۷ شرکت تبدیل کننده ناوگان تک سوز به دوگانه قرارداد منعقد کردیم ۲ خودروساز هم تولیدکننده خودری دوگانه سوز هستند.

وی ادامه داد:در مرحله قبل قراردادی را با شرکت ایران خودرو داشتیم که در مرحله اول ۴۵ هزار دستگاه تاکسی به صورت کارخانه‌ای به متقاضیان ارائه شد و در این مرحله خودروسازی زامیاد هم اضافه شده است

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران خاطرنشان کرد: ۲ تفاهمانه با ایران خودرو و زامیاد منعقد کردیم که ۴۵ هزار دستگاه تاکسی و وانت آریسان را ایران خودرو به تولید برساند و در تفاهمنامه با زامیاد هم ۳۰ هزار دستگاه وانت سنگین تبدیل کارخانه‌ای انجام خواهد شد.

ویس کرمی افزود: امروز تعداد ۱۲ جایگاه سی ان جی در سراسر کشور به بهره برداری رساندیم و تعداد این جایگاه‌ها به ۲۶۰۰ باب رسیده و ۹۳ جایگاه نیز در دست احداث داریم. وی ادامه داد: برنامه ریزی می‌کنیم در نقاطی که از صنعت سی ان جی کمتر برخوردار بوده‌اند پروژه اجرا کنیم در استان سیستان و بلوچستان به سرعت کار را جلو می‌بریم ۵ جایگاه در این استان راه اندازی شده و ۵ جایگاه دیگر نیز تا پایان سال اضافه می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: ۵۰ جایگاه دیگر به صورت رایگان در این استان راه اندازی می‌شود و ۱۶ دستگاه تجهیز نو برای استان سیستان و بلوچستان در نظر گرفتیم ۵۰ جایگاه نیز برای جنوب استان کرمان در نظر گرفتیم و در استان هرمزگان نیز تجهیزات به صورت رایگان در دستور کار است.

ویس کرمی ادامه داد: با قراردادی که با تولیدکننده تجهیزات منعقد می‌کنیم بومی سازی در داخل کشور انجام می‌شودو به این ترتیب ۱۰۰ جایگاه با تجهیزات رایگان به تعداد جایگاه‌ها در مناطق کم برخوردار اضافه می‌شود.

وی در پاسخ به ایرنا در درباره حوادث در جایگاه‌های سی ان جی خاطرنشان کرد: احداث و بهره برداری از این جایگاه‌ها بر مبنای استاندارد‌های سی ان جی است، حوادث به دستکاری در مخازن خودرو مربوط می‌شود و استاندارد‌های رعایت نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفت: طرح جدیدی برای مخازن خودرو‌هایی که زمان استفاده از آنها منقضی شده و نیاز به تعویض دارند در نظر گرفته‌ایم براین اساس وزارت کشور ۱۸ هزار دستگاه تاکسی که مخازآن‌ها فرسوده شده و نیاز به تعویض دارند را به ما معرفی کرده است ۱۲ هزار دستگاه کار ثبت نام را در سامانه انجام داده‌اند و مخزن هشت هزار و ۳۰۰ تاکسی تعویض شده است.

ویس کرمی با بیان اینکه اگر استاندارد‌هایی که مرتبط با بهره برداری از جایگاه سی ان جی و ناوگان حمل و نقل است رعایت شود این اتفاق‌ها رخ نمی‌دهد، گفت: عمده اتفاق‌ها مربوط به دستکاری‌های غیر اصولی و غیر استاندارد است.

وی با بیان اینکه سی ان جی سوخت پاکی است، افزود: یکی از هدف گذاری‌ها از دهه ۸۰ تا کنون این بود که این صنعت توسعه پیدا کند در این مدت ۲۶۰۰ جایگاه ساخته شده و مصرف سی ان جی کشور به ۲۳ میلیون متر مکعب در روز هم رسیده هرچند کاهش پیدا کرده، اما تقویت زیرساخت در دستور کار است، در شرایط فعلی با زیرساختی که اکنون در اختیار داریم می‌توانیم تا ۳۵ میلیون متر مکعب عرضه داشته باشیم؛ بنابراین علاوه بر تقویت زیرساخت‌ها بحث افزایش تعداد ناوگان را هم داریم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: در سال ۱۴۰۳ حداقل ۴۵ هزار دستگاه تاکسی و وانت آریسان را شرکت ایران خودرو تبدیل به دوگانه سوز خواهد کرد و ۳۰ هزار دستگاه وانت سنگین را نیز زامیاد تبدیل خواهد کرد و این مورد توجه ویژه ما قرار دارد ما در نظر داریم سوخت پاک را جایگزین بنزین کنیم.

ویس کرمی خاطرنشان کرد: زمانی که خودرو دوگانه سوز می‌شود سهیمه دریافتی بنزین کاهش و کارت به خودوری دوگانه سوز تبدیل می‌شود مثلا اگر مسافر بر شخصی ۶۰ لیتر بزنین دریافت می‌کرد بعد از دوگانه سوز شدن ۳۰ لیتر بنزین دریافت خواهد کرد و بر اساس میزان صرفه جویی صرف شرکت‌هایی که کار تبدیل انجام می‌دهند و یا به خودروساز پرداخت می‌شود.

وی درباره کاهش یارانه گازوئیل صنایع و معادن گفت: بر مبنای بند قانون برنامه هفتم توسعه مجلس تکلیفی برای دولت تعیین کرده، هیات وزیران برای سوخت معادنی که تولید بالایی دارند و شرکت‌های بالادستی نفت و گاز اصلاح قیمت را آغاز کرده و به مرحله اجرا رسیده است، مجلس ایرادی به بخشی ازمصوبه هیات وزیران وارد کرده که در مرحله اصلاح قرار دارد. در قانون مجلس عنوان شده یارانه گازوئیل در معادنی که تولید بالایی دارند و شرکت‌های بالادست نفت و گاز کاهش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی خاطرنشان کرد: متوسط تحویل نفت‌گاز به نیروگاه‌ها در آذرماه ۵۰ میلیون لیتر در روز، در دی‌ماه ۵۴ میلیون لیتر و در بهمن ماه بالغ بر ۵۲ میلیون لیتر در روز نفت‌گاز به نیروگاه‌ها تحویل شده است و با تعامل بین وزارت نفت و وزارت نیرو، تأمین سوخت نیروگاهی بدون مشکل انجام شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->