دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت فرودگاه‌های کشور (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آمار نگران‌کننده از ترک تحصیل دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جدید مشهد منصوب شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) کشف ۳۵ کیلوگرم تریاک در تربت‌حیدریه (۱۹ تیر ۱۴۰۴) چرا نوجوانان جذب دوستانشان می‌شوند و از خانواده فاصله می‌گیرند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در برخی مناطق استان علائم شایع سنگ کلیه چیست؟ رقابت نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسانی برای ورود به مدارس سمپاد پیش‌فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود
سرخط خبرها

ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۶۴۹
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع)، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، انجام شد. این عمل بر روی یک بیمار با تشخیص نارسایی قلب تحت عمل قلب مصنوعی LVAD قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، جراح قلب و رئیس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیماری که تحت عمل جراحی قرار گرفت به جهت آنکه سنش بالا بود و امکان عمل پیوند قلب برایش وجود داشت، از کمک قلب‌های مصنوعی برای این بیمار استفاده شد.

دکتر محمد عباسی با بیان اینکه این بیمار دچار نارسایی شدید بطن چپ و یک نارسایی مختصر در بطن راست شده بود و شب‌ها به‌صورت نشسته می‌خوابید و در انجام کار‌های روزانه هم با مشکل مواجه بود، خاطرنشان کرد: این دستگاه به بطن چپ، پمپاژ خون و کاهش بار قلب کمک می‌کند و بیمار را به شرایط عادی زندگی باز می‌گرداند، ما در ٢ بیمار قلبی که تحت عمل پیوند قلب مصنوعی قرار گرفتند وضعیت‌های بسیارسختی را شاهد بودیم که امکان ترخیص آنها از بخش CCU وجود نداشت، اما اکنون همانند یک فرد سالم زندگی عادی دارند و تنها جهت عدم ایجاد خلل باید طبق دستورالعمل داده شده عمل نموده و در هر نوبت اعلام شده جهت ویزیت و معاینه مراجعه نمایند. 

دکتر عباسی تأکید کرد: برای این فرد از دستگاه کمک قلبی اِل‌وی‌دی‌بایس استفاده شده که پیشرفته‌ترین دستگاه روز دنیا در این حوزه است که به آن هارت مِیت ۳ گفته می‌شود و این دستگاه آخرین دستگاهی است که در این حوزه در کشور‌های مختلف دنیا مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه اعمال پیوند قلب مصنوعی و استفاده از دستگاه پیشرفته و به‌روز هارت مِیت ٣ در ٢ بیمارستان شهید رجایی تهران و امام رضا (ع) مشهد و مرکز طبی قلب تهران انجام می‌شود، بیان کرد: بیمارستان امام رضا (ع) مشهد دومین مرکز در کشور و اولین مرکز در شرق کشور است که این نوع عمل را برای بیماران قلبی انجام می‌دهد. 

دکتر عباسی با تأکید بر اینکه انجام اعمال جراحی قلب به تنهایی قابل انجام نبوده و نیست و موفقیت‌های حاصل شده در آن نتیجه یک کار تیمی است، گفت: جا دارد که بابت تمامی تلاش‌ها و همکاری‌های صورت گرفته از سوی دکتر حسینی، دکتر امینی، دکتر فضلی و اساتید حوزه نارسایی قلب، اساتید بیهوشی، کادر اتاق عمل و پرستاران و همچنین حمایت‌ها و همکاری‌های دکتر شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر و تشکر نماییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->