۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از ۲۵۲ هزار میلیارد تومان گذشت

  • کد خبر: ۳۲۱۷۴۶
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۳
پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از ۲۵۲ هزار میلیارد تومان گذشت
میزان پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری تا تاریخ ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، جمعاً به بیش از ۲۵۲ همت رسید این در حالی است که کل سهمیه سال بابت پرداخت این تسهیلات ۱۹۰ همت بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای سال جاری مبلغ ۱۴۴ هزار میلیارد تومان سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و مبلغ ۴۶ هزار میلیارد تومان سهمیه تسهیلات فرزندآوری به شبکه بانکی ابلاغ شده است.

از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، بالغ بر ۶۱۰ هزار و ۷۵۵ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۲۰۴.۱ هزار میلیارد تومان به متقاضیان در سراسر کشور پرداخت شده است که نسبت به سهمیه روزانه نشان‌دهنده عملکرد حدود ۱۴۲ درصدی شبکه بانکی است.

همچنین از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۲۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، بالغ بر تعداد ۵۷۷ هزار و ۸۲۱ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ ۴۷.۹ هزار میلیارد تومان به متقاضیان در سراسر کشور پرداخت شده است که نسبت به سهمیه روزانه نشان‌دهنده عملکرد حدود ۱۰۷ درصدی شبکه بانکی است.

بانک مرکزی در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود علی‌رغم سیاست‌های پولی و اعتباری این بانک در کنترل نقدینگی کشور، تمهیداتی اندیشید تا مبلغ ۵۰۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع حاصل از آزادسازی سپرده‌های قانونی بانک‌ها نزد بانک مرکزی به بانک‌های عامل جهت تسریع در پرداخت تسهیلات مذکور و کاهش متقاضیان در صف تخصیص یابد که بخش اعظم آن در اعطای تسهیلات ازدواج پرداخت شده و در خصوص فرزندآوری نیز در حال پرداخت است.

این بانک به منظور کاهش بار ترافیکی سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسریع در ثبت نام متقاضی در در سامانه مزبور در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نسبت به تغییر و اصلاح فرآیند ثبت نام متقاضیان در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با امکان ثبت‌نام اولیه متقاضیان در کلیه ساعات شبانه‌روز و انتخاب یک بانک عامل به صورت ذخیره برای متقاضیان اقدام کرده است. براین اساس، از زمان اقدام مزبور فرآیند ثبت نام در سامانه ازدواج برای متقاضیان این تسهیلات، تسهیل شده است. ‏

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->