حمایت بیمه از گونه‌های جانوری در خطر انقراض تشکیل کارگروه ژنتیک باستان و تبارشناسی افزایش مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴ + جزئیات هشدار محیط زیست درباره چهارشنبه سوری: انفجار مواد منفجره باعث آلودگی صوتی و هوا می‌شود هشدار قوه قضاییه به اخلالگران نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال| ۶ کشته و ۶۱۲ مجروح از اول اسفند ۱۴۰۳ برگزاری مراسم شب‎‌های قدر در جوار گلزار شهدای بهشت رضا (ع) عکس و دلنوشته دختر شهید رییسی از آخرین سال تحویل شهید موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است نماینده یونسکو: نوروز بزرگترین پرونده میراث جهانی می‌شود زنگ هشدار تصادفات در روز نخست طرح نوروزی بصدا درآمد | کاهش ۳۹درصدی اعمال قانون توسط دوربین‌ها یارانه دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیلی ۴ بوستان بزرگ مشهد در شب چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ حجم سرمایه‌گذاری پروژه‌های درحال‌ساخت حوزه گردشگری در سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۱۶۶ همت است اعضای جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان منصوب شدند ۱۶۴ دفتر و شرکت خدمات مسافرتی مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت را دریافت کرده‌اند اصول تغذیه در افطار و سحر ماه مبارک رمضان | پُرخوری و درهم خوری، ممنوع! صحنه قتل به علت اختلافات مالی بازسازی شد | پرداخت اجاره با کشتن صاحب خانه! حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید چالش ارائه خدمات پزشکی در تعطیلات نوروز ارزآوری ۴.۵ میلیارد دلاری ۳ میلیون گردشگر خارجی در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ | استانداردسازی ۱۵۰۰ خانه‌مسافر در مشهد مهاجرانی در آخرین نشست خبری سال ۱۴۰۳: مشکل کمبود آب در کشور بسیار جدی است | نتیجه استیضاح وزیر اقتصاد را همگان دیدند عناوین دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم اعلام شد فعالیت ۷۰ موزه خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ ۲۱ میلیون دلار صادرات صنایع‌دستی از مرز‌های پنجگانه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امحای ۳ هزار ماینر غیرمجاز در مشهد + فیلم (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) توله‌شیر معروف به سازمان حفاظت محیط زیست تحویل داده شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شناسایی بیش از ۳ هزار داروخانه متخلف در کشور بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه آخرین مهلت ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴، فردا (۲۸ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند

  • کد خبر: ۳۲۱۸۰۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از آغاز آماده‌باش این سازمان و مراکز درمانی آن برای خدمات‌رسانی ویژه در ایام نوروز خبر داد و اعلام کرد این آماده‌باش از امروز آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام غفاری از تشکیل ستاد نوروزی در بخش درمان این سازمان در ایام نوروز سال آتی و آماده‌باش نوروزی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی در این ایام برای ارائه خدمات به بیمه‌شدگان خبر داد.

وی ضمن تبریک پیشاپیش سال نو به بیمه‌شدگان و بازنشستگان و قدردانی از تلاش‌ها و خدمات کادر درمان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه‌داران عزیز در ایام مبارک ماه رمضان، هدف از تشکیل این ستاد را اطمینان از ادامه و استمرار ارائه خدمات تشخیصی، درمانی مورد نیاز بیمه‌شدگان در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: طرح آماده‌باش نوروزی واحد‌های درمانی تأمین‌اجتماعی از هشت صبح امروز چهارشنبه آغاز و تا روز شنبه شانزدهم فروردین (پس از تعطیلات نوروز) ادامه خواهد داشت و به‌منظور اجرای هرچه بهتر طرح آماده‌باش نوروزی بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی، ستاد نوروزی مدیریت درمان در تمامی استان‌ها تشکیل شده و با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت خواهند داشت.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز ممکن است برخی افراد در طول مسافرت به خدمات درمانی نیاز پیدا کنند، افزود: برای خدمت‌رسانی مناسب به مسافران نوروزی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و آمادگی کامل به‌وجود آمده است و مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها ملزم شده‌اند برای اطمینان از آمادگی و فعال بودن مراکز، وجود و حضور نیرو‌های تخصصی و کادر درمانی، عدم وجود نقص و خرابی تجهیزات و دستگاه‌ها، امکان ارائه خدمات تشخیصی، آزمایشگاهی، تصویربرداری، دندانپزشکی و دارویی؛ برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در ایام تعطیلات نوروز، فعالیت تمام وقت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه‌روز تابعه مدیریت‌های درمان تأمین اجتماعی استان‌ها کماکان ادامه خواهد داشت.

غفاری همچنین گفت: علاوه بر این مدیران درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها و رؤسای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این سازمان در طول زمان اجرای طرح آماده‌باش نوروزی به‌صورت مستمر نحوه ارائه خدمت به بیماران در واحد‌های مشمول طرح خصوصاً اورژانس مراکز را با رویکرد حفظ ایمنی بیماران، تحت نظارت کامل خواهند داشت و درخصوص رفع مشکلات احتمالی، سریعاً اقدام خواهند کرد.

وی با اشاره به انجام هماهنگی‌های لازم برای حضور به‌موقع و منظم پزشکان کشیک متناسب با امکانات و خدمات هر مرکز، گفت: مدیران درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها و رؤسای بیمارستان‌ها ضمن برنامه‌ریزی برای تأمین و در دسترس بودن دارو‌ها و تجهیزات مصرفی موردنیاز و نیز هماهنگی با سازمان انتقال خون برای تأمین ذخایر کافی خون، از تمامی ظرفیت موجود برای خدمات‌رسانی به بیماران در این ایام استفاده خواهند کرد.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: پذیرش بیماران در ایام غیرتعطیل نوروزی طبق روال جاری ادامه خواهد داشت و امیدواریم با فعالیت مطلوب مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی شاهد رضایتمندی بیمه‌شدگان باشیم و امکان دسترسی کامل بیماران به خدمات درمانی مورد نیاز در این ایام فراهم شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->