رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعاون روستایی: عرضه میوه تنظیم بازار تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۲۲۲۴۵
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹
تعاون روستایی: عرضه میوه تنظیم بازار تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: غرفه‌های تنظیم بازار میوه شب عید از ۲۳ اسفندماه در سراسر کشور راه‌اندازی شده‌اند و تا ظهر ۲۵ اسفند و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا طلایی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این سازمان، تأکید کرد که این عرضه تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، ستاد‌های راهبری استان‌ها می‌توانند این زمان را تمدید کنند.

وی با اشاره به تغییرات در نحوه تأمین میوه نسبت به سال گذشته افزود: «امسال برخلاف سال گذشته، دولت هیچ اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته و مباشرین بخش خصوصی این فعالیت را برعهده گرفته‌اند.»

وی توضیح داد که در چهار استان، سازمان‌های میادین و یک نفر از بخش خصوصی تأمین و عرضه را انجام داده‌اند و در سایر استان‌ها، تشکل‌های تعاونی زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی مسئول این فرآیند بوده‌اند.

تمرکز بر کیفیت و کاهش قیمت‌ها

به گفته طلایی، امسال برای اولین بار، دستورالعمل ذخیره‌سازی میوه در بهترین زمان ممکن (آبان‌ماه) توسط وزارت جهاد کشاورزی به سازمان مرکزی تعاون روستایی ابلاغ شد.

او با تأکید بر بهبود کیفیت محصولات اظهار داشت: «نظارت‌ها افزایش یافته و امسال بهترین میوه‌ها در بازار تنظیمی عرضه می‌شوند.»

در خصوص قیمت‌ها، وی اعلام کرد که میانگین قیمت سیب ۵۰ هزار تومان و پرتقال ۳۵ هزار تومان کاهش یافته است، اما با توجه به هزینه‌های حمل‌ونقل ممکن است تغییرات جزئی داشته باشد. حداکثر قیمت سیب در تهران ۵۴ هزار تومان و پرتقال تامسون شمال، ۴۲ هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت پرتقال والنسیا تولید شده در باغات مربوط به سازمان تعاون روستایی بین ۴۴ تا ۵۵ هزار تومان متغیر خواهد بود.

خرما به سبد تنظیم بازار افزوده شد

امسال برای اولین بار، خرما نیز به سبد تنظیم بازار اضافه شده است. به گفته مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، به دلیل هم‌زمانی با ماه رمضان، بیش از یک میلیون تن خرما خریداری شده که ۳۰۰ تن آن به عنوان ذخیره احتیاطی در نظر گرفته شده است. این خرما‌ها در سه رقم مضافتی، کلوته و کبکاب عرضه می‌شوند و قیمت آن بین ۱۴۵ تا ۱۵۵ هزار تومان متغیر است. طلایی تأکید کرد که خرمای تنظیم بازاری حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود.

ذخیره‌سازی گسترده برای کنترل بازار

+وی از ذخیره ۱۶ هزار تن میوه در استان‌ها و ۵ هزار تن ذخیره احتیاطی خبر داد و افزود: «هدف ما فقط تأمین میوه نیست، بلکه تنظیم بازار است. در همین سه روز اخیر، قیمت‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته‌اند و در برخی استان‌ها قیمت‌های تنظیم بازاری ۳۵ درصد زیر قیمت بازار است.»

عرضه مستقیم گوشت قرمز و توسعه فروشگاه‌های تنظیم بازار

طلایی اعلام کرد که اتحادیه‌های دامداران و عشایر نیز موظف شده‌اند تا گوشت قرمز گرم کشتار داخل را مستقیماً و بدون واسطه عرضه کنند. این اقدام باعث شده که قیمت گوشت قرمز بین ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت بازار باشد. این عرضه توسط اتحادیه‌های استانی در محل‌های مشخص انجام می‌شود.

وی همچنین از راه‌اندازی ۷۰۰ فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی خبر داد و اعلام کرد که این تعداد تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰۰۰ فروشگاه افزایش خواهد یافت. به گفته وی، این فروشگاه‌ها با هدف کاهش واسطه‌گری و عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده راه‌اندازی شده‌اند.

آماده‌باش برای کنترل قیمت‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تأکید کرد که در ایام پایانی سال، این سازمان در حالت آماده‌باش خواهد بود و در صورت بروز هرگونه مشکل در بازار، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا کیفیت نامناسب، موضوع را به سامانه‌های نظارتی اعلام کنند و گفت: در بنر‌های نصب شده در مراکز عرضه، شماره تماس بازرسی تعاون روستایی و نیز بازرسی اتاق اصناف درج شده است.

طلایی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی در ایام تعطیلات نوروزی نیز فعال خواهند بود تا بتوانند ثبات بازار را حفظ کنند و رضایت مردم را جلب کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->