شیرین‌بیان، گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن واکسن زونا می‌تواند از سلامت قلب محافظت کند هشدار به زنان: از هر ۸ زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند
سرخط خبرها

برگزاری دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران + جزئیات

  • کد خبر: ۳۲۲۴۲۵
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
برگزاری دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران + جزئیات
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران به ریاست قاضی بابایی و با حضور مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، اولیای دم و وکلای آنها امروز یکشنبه ۲۶ اسفند برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دادگاه رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران امروز ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک تهران به ریاست قاضی بابایی و با حضور مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، اولیای دم و وکلای آن‌ها برگزار شد.

در ابتدای جلسه دادگاه با دستور قاضی، نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و به قرائت کیفرخواست پرداخت.

نماینده دادستان بیان کرد: حسب گزارش کلانتری ۱۲۵ یوسف آباد در مورخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ شامگاه چهارشنبه یک فقره درگیری منجر به جرح در آدرس تهران خیابان جلال آل احمد خیابان جنت اعلام شد که با بررسی موضوع مشخص می‌شود که متهمان با یک دستگاه موتور سیکلت، که متهم ردیف اول راکب و متهم ردیف دوم ترک نشین موتور سیکلت بودند و اقدام به سرقت مقرون به آزار با تهدید با چاقو و وارد کردن دو ضربه چاقو به مرحوم می‌کند که پس از بررسی مشخص می‌شود هویت مصدوم مرحوم امیر محمد خالقی فرزند عبدالرحمان دانشجوی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران است.

صادقی نماینده دادستان اظهار کرد: امیر محمد خالقی هنگام برگشت به کوی دانشگاه تهران مورد تهاجم سارقین قرار گرفته که توسط اورژانس به بیمارستان شریعتی منتقل و علیرغم تلاش کادر درمان در ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مورخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ فوت می‌کند. بلافاصله پس از احراز وقوع قتل، بازپرس ویژه و عوامل صحنه به محل اعزام و با توجه به حساسیت موضوع از همان ابتدا دستورات ویژه‌ای خطاب به پلیس آگاهی تهران صادر می‌کنند. صحنه جرم توسط اکیپ به دقت مورد بررسی قرار گرفته و با بررسی جسد مرحوم آثار دو جراحت با جسم نوک نیز و برنده در قدام قفسه سینه وجود دارد.

وی افزود: جسد با دستور مقام قضایی جهت تعیین علت تامه فوت و انجام آزمایشات مربوط به پزشکی قانونی منتقل می‌شود در ادامه جهت دستگیری متهمان با توجه به آنالیز دوربین‌های مداربسته اقدامات قضایی و پلیسی در دستور کار قرار می‌گیرد و متهمان بسیاری که سارق بودند دستگیر و با تشکیل تیم ویژه توسط این دادسرا در نهایت متهمان با اقدامات فنی گسترده در بامداد روز سه‌شنبه مورخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ شناسایی و دستگیر می‌شوند. متهمان پس از دستگیری در همان بدو تحقیقات اولیه اتهامات مذکور را پذیرفته و جزئیات جنایت را تشریح و اظهار کردند که قصدشان سرقت بوده و با توجه به مقاومت مقتول اقدام به وارد کردن دو ضربه چاقو توسط ترک نشین کردند.

صادقی نماینده دادستان بیان کرد: با توجه به اعترافات متهمان شناسایی تحصیل کنندگان اموال مسروقه شامل لپ‌تاپ و گوشی مقتول در دستور کار این دادسرا قرار گرفت که تحصیل‌کننده لپ‌تاپ شناسایی و دستگیر شد. حسب بررسی انجام شده آلت قتاله یک قبضه چاقو است که مشخصات آن در کیفرخواست مشروحاً اعلام شده که متعلق به شخصی به هویت معلوم بوده است.

وی ادامه داد: متهم ردیف اول انگیزه خود از جنایت نیاز مالی بیان کرده است و قبل از ارتکاب سرقت و قتل اخیر مرتکب ۳۰ الی ۴۰ فقره سرقت دیگر شده و انگیزه او صرفاً سرقت بوده است متهم ردیف دوم نیز انگیزه خود را به دست آوردن مال از طریق سرقت اعلام کرده است. پس از بازسازی صحنه قتل در مورخ ۲ اسفند ۱۴۰۳ با حضور متهمان در محل جنایت صحنه جرم بازسازی شده است. در اجرای ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی و دستورالعمل ریاست قوه قضاییه وضعیت روحی و روانی متهمان و و ماهیت جرم و وضعیت رشد و کمال عقل مورد بررسی قرار گرفته است.

نماینده دادستان اظهار کرد: اولیای دم مقتول تقاضای مجازات قانونی و قصاص را دارند. اتهام متهم ردیف اول دایر بر مباشرت در قتل عمدی مرد مسلمان به نام امیر محمد خالقی فرزند عبدالرحمان و مشارکت در سرقت مسلحانه در شب و اتهام متهم ردیف دوم دایر بر معاونت در قتل عمدی مرد مسلمان به نام مرحوم امیر محمد خالقی فرزند عبدالرحمان و مشارکت در سرقت مسلحانه در شب است و با توجه به اعترافات متعدد متهمین در جای جای تحقیقات به دفعات مکرر به سرقت و قتل، کشف چاقو و یا همان آلت قتاله، اظهارات مطلعین، فیلم دوربین مدار بسته، اقدامات فنی صورت گرفته، نظریه پزشکی قانونی در خصوص علت تامه فوت و جراحات موثر همچنین نظریه پزشکان عمومی در خصوص سلامت روان متهمین و بازسازی صحنه قتل توسط متهمان، کشف اموال مسروقه در محل جنایت همگی ضمن مطابقت با یکدیگر انتصاب جنایت و سرقت را به متهمان محرز و مسلم می‌کند بنابراین از جهت ارتکاب قتل عمدی و معاونت در ارتکاب قتل عمدی و مشارکت در سرقت مسلحانه با توجه به تقاضای قصاص از سوی اولیای دم تقاضای قصاص و اشد مجازات قانونی مورد استدعا است.

در ادامه جلسه دادگاه اولیای دم با حضور در جایگاه به بیان شکایت و خواسته خود پرداخت و گفت: از کلیه عوامل انتظامی بابت دستگیری مجرمین و قاتلین فرزندم امیر محمد خالقی تشکر می‌کنم و همچنین از مقام قضایی که دستور رسیدگی ویژه به موضوع را صادر کردند تا جلسه دادگاه امروز برگزار شود نیز تشکر می‌کنم.

وی افزود: این جانب به عنوان ولی دم فرزندم از محضر دادگاه تقاضای اجرای قصاص برای قاتل یا قاتلین و اشد مجازات برای اشخاصی که به انواع مختلف در وقوع این جنایت نقش داشتند را خواستارم. امیدوارم که اجرای مجازات برای قاتلین فرزندم باعث جلوگیری از وقوع جنایت‌های مشابه شود و سایر خانواده‌ها مثل خانواده ما داغدار نشوند.

وکیل مدافع اولیای دم سپس در جایگاه حاضر شد و اظهارات خود را مطرح کرد.

متهم ردیف اول با حضور در جایگاه به بیان اظهارات خود پرداخت و گفت: ما فقط قصد سرقت داشتیم نمی‌خواستم او را بکشم فقط میخواستم با چاقو او را بترسانم ولی پس از درگیری با هم به او چاقو زدم.

قاضی گفت که درباره نحو شناسایی و درگیری با مقتول توضیحات خود را بیان کنید.

متهم ردیف اول پاسخ داد که در زمان سرقت نمی‌دانستیم که داخل کیف لب تاب دارد فقط برای سرقت گوشی به سمتش رفتیم که درگیری میان ما شروع شد راننده موتور به من گفت بزنش منم دوتا چاقو به دستش زدم و گوشی و کیف رو گرفتم قصد کشتن نداشتم. روز حادثه چون مقتول مقاومت می‌کرد و نمی‌خواست اموالش را بدهد با او درگیر شدیم و با چاقو دو ضربه به دستش زدم.

قاضی بابایی گفت: پس از اینکه متوجه شدید ضربات شما منجر به فوت شده است چرا خودتان را معرفی نکردید.

متهم ردیف اول پاسخ داد: دو روز بعد متوجه فوت شدم و ترسیده بودم که خود را معرفی کنم .فقط برای تهدید از چاقو استفاده کردم و قصد کشتن نداشتم و برای سرقت رفته بودیم و از ترس از چاقو استفاده کردم در حال حاضر بسیار پشیمان و شرمنده‌ام که این اتفاق افتاده است.

متهم ردیف دوم نیز با دستور قاضی در جایگاه حاضر شد و گفت: اتهام سرقت را قبول دارم اما معاونت در قتل را نه چرا که روز حادثه من فقط راکب موتور بودم و هیچ دخالتی در ضربات چاقو نداشتم حتی چند بار داد زدم و گفتم فرد همراهم بیا بریم. برای ترساندن چاقو را برده بودیم. من بخاطر بدهی و پول نزولی که گرفته بودم باید پول جور می‌کردم.برای سرقت از دادگاه تقاضای تخفیف دارم.

وکلای متهمان نیز در جلسه دادگاه به دفاع موکلان خود پرداختند.

در این جلسه دادگاه متهمان پرونده برای بیان آخرین دفاعیات خود در جایگاه حاضر شدند و مطالب خود را اظهار کردند در ادامه نیز وکلای آن ها به دفاع پرداختند.

قاضی بابایی در پایان ختم جلسه دادگاه را اعلام کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->