قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

کشف ۱۲ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۲۸۶۷
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
کشف ۱۲ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی
جانشین فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، در گزارشی از عملکرد پلیس در زمینه مقابله با مواد مخدر، به کشف ۱۲ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان جانشین فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، در گزارشی از عملکرد دوازده ماهه پلیس در زمینه مقابله با مواد مخدر، گفت: از ابتدای سال، ۱۲ تن انواع مواد مخدر کشف شده است که بخش عمده‌ای از آن مواد صنعتی است همچنین، ۱۲ هزار نفر خرده‌فروش نیز دستگیر شده‌اند.

وی در ادامه به دغدغه‌های مردم مشهد اشاره کرد و افزود: دغدغه اصلی مردم مشهد شامل سه معضل عمده معتادین متجاهر، آتلیه‌ها و متکدیان مرتبط با مواد مخدر است.

نگهبان تأکید کرد: پلیس در مبارزه با مواد مخدر عزم جدی دارد و اقدامات خوبی در زمینه تمرکز بر خرده‌فروشان صورت گرفته است.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: با تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌هایی برای برخورد با خرده‌فروشان در سال آتی در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه بیان کرد: در این راستا، ۲۶ هزار معتاد متجاهر به کمپ ماده ۱۶ منتقل شده‌اند، هرچند روند بهبود و بازگشت آنان به زندگی دشوار است و باید تمامی ابعاد مختلف، به ویژه حمایت خانواده‌ها، فراهم شود.

نگهبان همچنین به دستگیری ۱۱۱۸ نفر در حوزه مواد مخدر اشاره کرد و گفت: با همکاری دستگاه قضایی، شورایاری، دهیاری، سپاه و بسیج این اتفاق در استان انجام شده است.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی همچنین از اجرای طرح "آرامش در شب" خبر داد و افزود: این طرح در ۱۶ مرحله برای دستگیری معتادان متجاهر و خرده‌فروشان مواد مخدر در مشهد اجرا شده و توفیقات خوبی به همراه داشته است.

نگهبان همچنین اعلام کرد: پلیس آمادگی دارد با همکاری مقام قضایی در جهت جمع‌آوری معتادان متجاهر اقدام کند تا هیچ‌گونه معتاد متجاهر در مشهد و استان وجود نداشته باشد.

وی همچنین به ظرفیت ساخت و بهره‌برداری کمپ ماده ۱۶ و توانمندسازی معتادان اشاره کرد و گفت: هدف اصلی رفع دغدغه مردم مشهد است، زیرا معتادان متجاهر در شأن مشهد به عنوان قطب زیارتی و گردشگری سلامت نیستند.

فرمانده انتظامی مشهد در پایان از شکل‌گیری پلیس‌های تخصصی در استان خبر داد و تأکید کرد: با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، اقدامات عملی و اساسی برای جمع‌آوری معتادان متجاهر، اتباع بیگانه و خرده‌فروشان انجام خواهد شد. در سال آتی، برنامه‌های مؤثری برای مقابله با مواد مخدر در نظر گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->