جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس به همرزمان شهیدش پیوست آیت الله مروی: روایت انسجام و همدلی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه باید برای آیندگان حفظ شود آغاز اعزام زائران عمره به سرزمین وحی از اول شهریورماه ۵ برنامه میثم مطیعی در حرم امام رضا (ع) در دهه دوم محرم ۱۴۰۴ + زمان برنامه‌ها پیش‌بینی افزایش تعداد زائران اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته مراسم بزرگداشت قیام مسجد گوهرشاد در مشهد برگزار می‌شود دیدار و تکریم شهدای قرآنی جنگ ۱۲روزه در دستور کار سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ عاقبت قاتلان امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یارانش چه شد؟ معرفی کتاب‌های عاشورایی برای کودکان و نوجوانان ویژه‌برنامه‌های شبکه قرآن در دهه دوم محرم اعلام شد تصویب نام‌گذاری معابر تهران به نام شهدای اقتدار صحیفه‌ای برای بیداری | امام سجاد(ع) چگونه با زبان دعا امت را تربیت کرد؟ مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد (ع) در حرم رضوی برگزار شد وزیر فرهنگ: بازگرداندن ایمن و به موقع ۸۶ هزار زائر حج در شرایط جنگی اقدامی ارزشمندی بود حرم امام‌رضا(ع)، میزبان برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی: مسیر را تا نابودی اسرائیل ادامه دهید گذرنامه‌های زیارتی اربعین نیاز به تمدید ندارند | امکان دریافت غیرحضوری گذرنامه  آغاز ثبت‌نام راهنمایان زائر افتخاری ویژه دهه پایانی صفر در مشهد افتتاح ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی ثبت نام اولیه ۳۷۵ کاروان پیاده برای سفر به مشهد در دهه آخر صفر
سرخط خبرها

برگزاری گسترده مراسم احیای شب قدر و عزاداری شهادت امام‌علی(ع) در مشهد مقدس

  • کد خبر: ۳۲۳۱۶۴
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
برگزاری گسترده مراسم احیای شب قدر و عزاداری شهادت امام‌علی(ع) در مشهد مقدس
مراسم احیا و عزاداری شهادت امام‌علی(ع) و شب‌های قدر امسال (۱۴۰۴) در نقاط مختلف شهر مشهد مقدس با حضور گسترده مردم، سخنرانی علما و مرثیه‌سرایی مداحان اهل‌بیت(ع) برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی شادکام، کارشناس برگزاری مراسمات مذهبی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، از برنامه‌ریزی گسترده برای برپایی مراسم احیا و عزاداری شهادت امام علی (ع) و شب‌های قدر در نقاط مختلف شهر مشهد خبر داد. 

وی در این باره اظهار کرد: یکی از مراسم احیا و عزاداری شب‌های قدر، در خیابان راه‌آهن، هاشمی‌نژاد ۳۷، مسجد میلانی برگزار خواهد شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام ایزدی به سخنرانی خواهد پرداخت و مداحان اهل‌بیت(ع)، سعید میرکی و مهدی تیموری، به مرثیه‌سرایی خواهند پرداخت. 

شادکام افزود: یکی دیگر از مراسم‌های عزاداری شهادت امام‌علی(ع) و احیای شب‌های قدر در بولوار پیروزی، میدان هنرستان، مسجد و مجتمع فرهنگی امام‌علی(ع) برگزار خواهد شد. این مراسم با سخنرانی شیخ مهدی عابدینی و مرثیه‌سرایی محمدرضا براتی و کربلایی حمید جلالی در شب‌ نوزدهم ماه مبارک رمضان برگزار شده و در شب‌های بیست‌ویکم و بیست‌وسوم نیز برگزار می‌شود. 

وی همچنین از برپایی مراسم عزاداری و شب‌های قدر در جاده سیمان، رسالت ۹۱، مسجدجامع صاحب‌الزمان(عج) خبر داد و تصریح کرد: در این مراسم، حجت‌الاسلام سجاد بنی‌اسد سخنرانی خواهد کرد و مجتبی ذاکر و سیدسینا حسینی، مداحی این مراسم را برعهده خواهند داشت.

به گفته این کارشناس مذهبی، مراسم عزاداری به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌علی(ع) و نیز شب‌های قدر با نیت فرج امام‌زمان(عج) در بولوار طوس ۱۰۰، خیابان جنگی ۱۸، علامت بیرق هیئت محبان حسین(ع) برگزار خواهد شد. در این مراسم، حجت‌الاسلام حسینیان‌فر به ایراد سخن خواهد پرداخت و علی خبازی، عباس موسوی، علیرضا جعفری و ابوالفضل فیروزی به مرثیه‌خوانی خواهند پرداخت. 

همچنین درراستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و معنویت، ایستگاه‌های صلواتی ویژه شب‌های قدر نیز توسط دانش‌آموزان دوره متوسطه برپا خواهد شد. یکی از این ایستگاه‌ها در خیابان نواب‌صفوی، نبش حسنی‌کارگر ۲، پذیرای عاشقان و عزاداران شب‌های قدر خواهد بود. 

شادکام در پایان، ضمن دعوت از عموم مردم جهت شرکت در این مراسمات معنوی، تأکید کرد که این برنامه‌ها از ساعت ۲۱ آغاز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->