نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

بی‌اعتمادی قلعه‌نویی به سیدحسین حسینی

  • کد خبر: ۳۲۳۲۳۹
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۲
بی‌اعتمادی قلعه‌نویی به سیدحسین حسینی
درحالی‌که همگان معتقدند سیدحسین حسینی در ماه‌های اخیر آمادگی بالایی داشته است، اما امیر قلعه‌نویی در بازی با امارات باز هم به علیرضا بیرانوند بازی داد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، در بازی با امارات از ترکیب نسبتا متفاوتی استفاده کرد و برخی بازیکنان را که پیش‌بینی نمی‌شد در ترکیب اصلی باشند، به بازی گرفت. یکی از این بازیکنان علیرضا بیرانوند بود که به زعم بسیاری از کارشناسان در ماه‌های اخیر افت محسوسی داشته و نتوانسته است عملکرد مطلوبی از خود به نمایش بگذارد. بیرانوند با اشتباهات کشنده و مرگ‌بار خود امتیازات زیادی را نیز از تراکتور گرفت و در لیگ۲ آسیا نیز با نمایش ضعیف خود موجب حذف این تیم شد.

این وضعیت ایجاب می‌کرد که سرمربی تیم ملی در بازی با امارات از سیدحسین حسینی که در ماه‌های اخیر برخلاف بیرانوند وضعیت مطلوبی را سپری کرده، استفاده کند؛ اما سرمربی تیم ملی که همچنان روی دایره ترس و اضطراب گام برمی‌دارد، هیچ جسارتی در بازی‌دادن به نیرو‌های جوان از خود نشان نمی‌دهد.

ادامه استفاده از بیرانوند که از نظر فنی افت محسوسی نسبت به گذشته داشته است، تیم ملی را در مسیر نگران‌کننده‌ای قرار خواهد داد. حال شاید بیرو به دلیل قدوقامت بلند‌تر نسبت به حسینی وضعیت فیزیکی بهتری در ظاهر داشته باشد یا تجربیات بیشتری که او در گذشته داشته مزید بر علت باشد، اما پرواضح است که آماده‌نبودن بیرانوند، در آینده تیم ملی را وارد یک چالش جدی خواهد کرد؛ به‌ویژه اینکه تیم ملی یک سال دیگر باید در جام‌جهانی فوتبال مقابل رقبای خود قرار بگیرد و بازی‌های دشواری را پشت‌سر بگذارد که مشخص نیست با این میزان آمادگی که شماره یک تیم ملی ایران دارد، آیا بتوان به صعود از مراحل مقدماتی امیدوار بود یا خیر؟!

به هرحال تیم ملی اکنون با مربیگری امیر قلعه‌نویی همچنان متکی به نیرو‌های سابق و امتحان‌پس‌داده‌ها در حال حرکت است و روشن نیست که این استراتژی در بازی‌های سخت آتی چه سرنوشتی را برای فوتبال ایران رقم بزند و آیا اساسا بتوان دورنمای امیدبخشی را با قلعه‌نویی برای فوتبال ایران ترسیم کرد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->