بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

بیش از یک میلیون کیلوگرم/لیتر مواد غذایی فاسد در عرض ۲۳ روز معدوم شد (۳ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۳۸۳
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
بیش از یک میلیون کیلوگرم/لیتر مواد غذایی فاسد در عرض ۲۳ روز معدوم شد (۳ فروردین ۱۴۰۴)
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در اجرای طرح بهداشت محیط سلامت نوروزی و رمضان از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲ فروردین ۱۴۰۴، یک میلیون و ۲۶۶ هزار و ۱۴۳ کیلوگرم/لیتر مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بازه زمانی ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲ فروردین ۱۴۰۴، ۱۱ هزار و ۵۷۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی و ۵۴۱ هزار و ۳۴۴ مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی صورت گرفته است.

همچنین در این بازه زمانی، یک میلیون و ۳۷ هزار و ۵۶۱ مورد بازرسی انجام شده که ۷۲۷ هزار و ۴۱۰ مورد آن مربوط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۲۷۸ هزار و ۵۵ مورد آن مربوط به بازرسی اماکن عمومی، ۱۹ هزار و ۸۵۶ مورد آن مربوط به بازرسی مراکز و اماکن بین راهی و ۱۲ هزار و ۲۴۰ مورد مربوط به بازرسی مراکز اقامتی بوده است.

این گزارش می‌افزاید: کل اخطار کتبی صادر شده در جریان این بازرسی ها، ۱۱۸ هزار و ۲۷۹ مورد و کل موارد معرفی به مراجع قضایی نیز ۱۴ هزار و ۳۷۴ مورد بوده که چهار هزار و ۳۹۲ مورد آن به پلمپ و تعطیلی منجر شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->