۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

افزایش تعداد شهدای حادثه انفجار در کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۶۹۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶
افزایش تعداد شهدای حادثه انفجار در کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
تعداد شهدای حادثه انفجار در کلانتری شهید رجایی مشهد به سه نفر رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکشنبه گذشته (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) در پی انفجار مواد محترقه توقیفی چهارشنبه آخر سال در کلانتری شهید رجایی مشهد، ۲ تن از کارکنان انتظامی به شهادت رسیدند و یک سرباز وظیفه و یک مراجعه کننده به کلانتری نیز به دلیل مصدومیت شدید راهی بیمارستان شدند.

با گذشت ۵ روز از این حادثه امروز جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ یکی دیگر از مصدومین این حادثه، سرباز وظیفه «مهدی گلشاهی» نیز بر اثر شدت جراحات، آسمانی شد تا تعداد شهدای این حادثه به سه نفر افزایش پیدا کند.

گفتنی است مراسم تشییع پیکر‌های شهید سروان «یاسر یاحسین» و سرباز وظیفه شهید «امین نیکوسیر دستجردان» ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ از مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی، با حضور فرماندار مشهد و مقامات نظامی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->