بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) واکنش شاعران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در خاک ایران واکنش هنرمندان به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای خنثی‌سازی جنگ روانی نقش‌آفرینی کنند ابراهیم حاتمی‌کیا: اینک وقت دفاع از این حریم قدسی است چهارمين جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) برگزیدگان خود را شناخت
سرخط خبرها

فیلم زن و بچه سعید روستایی در راه جشنواره کن

  • کد خبر: ۳۲۵۰۲۶
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
فیلم زن و بچه سعید روستایی در راه جشنواره کن
فیلم جدید سعید روستایی با بازی پیمان معادی، پریناز ایزدیار و حسن پورشیرازی در تدارک حضور در جشنواره کن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «زن و بچه» نام چهارمین فیلم سینمایی سعید روستایی است که ساخت آن سال گذشته کلید خورد و فیلمبرداری آن در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ به پایان رسید.

پیمان معادی، پریناز ایزدیار، حسن پورشیرازی، سحر گلدوست،سها نیاستی و فرشته صدرعرفایی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند.

تدوین این فیلم برعهده بهرام دهقانی است که البته هنوز تدوین نهایی تمام نشده است.

طبق پیگیری ما از سازندگان فیلم، کارهای پست پروداکشن به صورت فشرده در حال انجام است تا «زن و بچه» در فرصتی که از سوی جشنواره کن داده شده، به کمیته انتخاب فیلم این رویداد مهم سینمایی برسد.

همچنین در صورت حضور احتمالی «زن و بچه» در جشنواره کن و در صورت فراهم بودن شرایط، این احتمال مطرح است که فیلم تابستان امسال در ایران اکران عمومی شود. شرکت فرانسوی «Goodfellas»هم مسئولیت فروش بین‌المللی این درام ایرانی را بر عهده دارد.

دست‌اندرکاران این فیلم تاکنون عکس و جزئیاتی رسمی منتشر نکرده‌اند ولی مدتی قبل نشریه هالیوود ریپورتر در گزارشی درباره فیلم‌های مورد انتظار برای رونمایی در جشنواره کن امسال ضمن اشاره به فیلم جدید سعید روستایی، «زن و بچه» را یک درام خانوادگی معاصر با موضوع انتقام و بخشش معرفی کرده و نوشته بود: این فیلم با بازی پریناز ایزدیار (بازیگر فیلم «متری شش‌ونیم») در نقش یک پرستار بیوه روایت می‌شود. او با پسر سرکش خود درگیر است و هنگامی که یک حادثه غم‌انگیز رخ می‌دهد، خود را درگیر احساس خیانت می‌بیند در حالی که به دنبال عدالت است.

تیری فرمو، مدیر جشنواره کن روز گذشته در مصاحبه‌ای با ورایتی اعلام کرده است: یک هفته تا زمان اعلام فیلم‌های جشنواره باقی‌مانده، بیش از نیمی از تصمیم‌ها گرفته شده و انتخاب‌ها در حال شکل‌گیری هستند اما هنوز فیلم‌های زیادی برای تماشا باقی مانده، چون همه آثار به اتاق نمایش نرسیده‌اند؛ یعنی باید بیش از ۵۰ فیلم را در هشت روز تماشا کنی، تمام روز، عصرها و آخر هفته‌ها.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->