اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟
سرخط خبرها

توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV

  • کد خبر: ۳۲۵۶۲۰
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر اکبر عبداللهی اصل درباره تقاضا برای واکسن HPV بویژه نوع ۹ ظرفیتی آن و در عین حال توزیع محدود این واکسن در داروخانه‌ها، گفت: تولید داخلی «پاپیلوما واکسن» (چهار ظرفیتی) از سوی دو شرکت، قبل از عید وارد بازار شده است و نوع دو ظرفیتی آن نیز قبلا در داخل کشور وجود داشت. در مجموع اکنون نوع داخلی در دسترس است.

وی درباره تامین واکسن گارداسیل افزود:، اما اصراری که روی برند معروف وارداتی هست باعث می‌شود که مردم به آن استقبال بیشتری داشته باشند. در این باره نیز باید گفت که تا کنون این واکسن ارز مبادلاتی می‌گرفته یعنی ارز ترجیحی نمی‌گرفت. در مقطعی از زمان فاصله ارز مبادلاتی با ارز آزاد زیاد نبود، اما به یکباره این فاصله زیاد شد؛ به طوری که اکنون ارز مبادلاتی حدودا بالغ بر ۷۵ هزار تومان و ارز آزاد بالای ۱۰۰ هزار تومان است و به دلیل این فاصله زیاد نمی‌توان ارز دارو را کم کرد و گذاشت روی واکسنی که ایرانی آن هم با قیمت پایین‌تر موجود است.

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ادامه داد: با رایزنی که انجام دادیم با «ارز اشخاص» و بدون هیچ ارز دولتی اجازه واردات برند وارداتی به اندازه کافی را داده‌ایم و شرکت مربوطه نیز در این باره اقدام کرده است. اگر بانک مرکزی ارز در اختیار شرکت مذکور قرار دهد می‌تواند واکسن را وارد کند؛ البته در این رابطه محدودیت‌های تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی را هم داریم.

وی گفت: در مجموع از اسفندماه مجوز واردات واکسن با ارز اشخاص داده شده است.

در همین زمینه دکتر مهدی پیرصالحی – رییس سازمان غذا و دارو نیز گفت: دو تولیدکننده داخلی موفق شده‌اند پروانه واکسن را اخذ کنند و از چند ماه آینده نگرانی کمتری از لحاظ تولید داخل خواهد بود.

درباره نوع وارداتی واکسن پاپیلوما اجازه دادیم با ارز توافقی واردات بیشتر انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->