کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور آغاز موج برگشت زائران عتبات عالیات | تردد حدود ۱۲۹ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم
سرخط خبرها

ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۲
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴)
سازمان هواشناسی از رگبار باران و رعد و برق، وزش باد و کاهش دما و همچنین خیزش گرد وخاک در نقاط مختلف کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (چهارشنبه) در مناطقی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال زنجان و کردستان و غرب کرمانشاه ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. بعدازظهر امروز در ارتفاعات شرق سیستان و بلوچستان و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز مرکزی نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

پنجشنبه گستره بارش در کل نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرز و تهران خواهد بود. در ضمن بعدازظهر این روز ـ با نفوذ جریانات شمالی روی غرب سواحل دریای خزر ـ در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران نیز ابرناکی، بارش و کاهش دما رخ می‌دهد.

جمعه در شرق لرستان، شمال شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، شمال قزوین، البرز، تهران، مناطقی از گیلان، مازندران و ارتفاعات در گلستان و خراسان شمالی ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. بعدازظهر این روز در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان غربی، برخی نقاط بوشهر، فارس، کرمان و یزد نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در ضمن طی این روز در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد و کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

شنبه سامانه در جنوب غرب، مرکز، شرق و شمال شرق فعال است و در اواخر وقت از شمال شرق کشور خارج می‌شود. در شرق لرستان، شمال و شرق خوزستان، شمال بوشهر و فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و برخی نقاط یزد، اصفهان و قم، شرق تهران، سمنان، منطقه خراسان و شرق سواحل دریای خزر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین بعدازظهر این روز در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

یکشنبه در شمال فارس و کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب اصفهان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و بعدازظهر این روز در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر و گاهی رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

پنجشنبه تا شنبه در بیشتر مناطق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در جنوب، مرکز، شرق و شمال شرق خیزش گرد و خاک دور از انتظار نیست.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->