تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۴۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵
پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی
زورگیر سابقه داری که سر گردنه ورودی روستای اسماعیل آباد مشهد، اموال شهروندان را با تهدید «خنجرپوستی» می‌ربود در حالی با تلاش عوامل انتظامی کلانتری سپاد به چنگ قانون افتاد که تاکنون ۳۰تن از مال‌باختگان، وی را شناسایی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال تشکیل پرونده‌های متعدد زورگیری در کلانتری سپاد مشهد و احساس ناامنی برخی از شهروندان در حاشیه شهر، اقدامات اطلاعاتی با واکاوی پرونده‌های مذکور در دایره تجسس آغاز شد. بررسی‌های مقدماتی حکایت از آن داشت که مردی معتاد با خنجری که دسته و غلاف آن پشمینه است در گردنه ورودی روستای اسماعیل آباد، شهروندان را تهدید به مرگ می‌کند و همه اموال آن‌ها را به سرقت می‌برد.

 با به دست آمدن این اطلاعات و تاکید انتظامی سرهنگ محمد چراغ (رئیس پلیس مشهد) برای دستگیری «مرد خنجرپوستی» بی درنگ گروه کارآزموده‌ای از عوامل انتظامی با هدایت مستقیم سرهنگ جواد یعقوبی (رئیس کلانتری سپاد) وارد عمل شدند و تحقیقات پلیسی را در چندشاخه عملیاتی ادامه دادند و منابع و مخبران محلی را نیز برای شناسایی گردنه بگیر مخوف فعال کردند.

در همین حال زن ۴۰ ساله‌ای که برای تامین مخارج خود و ۲ فرزندش در یکی از شرکت‌های تاکسی اینترنتی به مسافر کشی مشغول بود، وحشت زده با پلیس تماس گرفت و از زورگیری مخوف «مرد خنجرپوستی» خبرداد.

 او گفت: هوا رو به تاریکی گذاشته بود که قصد داشتم به منزلم بازگردم، اما وقتی تماس برای درخواست خودرو از منطقه اسماعیل آباد برقرار شد با خودم فکر کردم همین مسافر را هم به مقصد برسانم بعد به خانه‌ام بروم! اما زمانی که به ورودی روستای اسماعیل آباد رسیدم ناگهان «مرد خنجرپوستی» مقابلم قرار گرفت و با تهدید به مرگ، همه اموالم از قبیل گوشی تلفن، ساعت، انگشتر طلا و کارت بانکی‌ام که حدود۱۶میلیون تومان پول داشت را ربود و با موتورسیکلت بدون پلاک متواری شد.

با این گزارش وحشتناک، بلافاصله گروه‌های عملیاتی پلیس سوار بر موتورسیکلت و خودرو، از مرکز انتظامی بیرون آمدند و همه منطقه را به قرق خود درآوردند. در این شرایط یکی از منابع خبری، اطلاعاتی را از «مردخنجرپوستی» در اختیار نیرو‌های انتظامی گذاشت که در پشت ایستگاه اتوبوس پنهان شده بود.

 لحظاتی بعد گشت‌های نامحسوس، با دستور رئیس کلانتری به طرف مخفیگاه گردنه بگیر مخوف حرکت کردند. عوامل عملیاتی که برای حفظ جان شهروندان، نمی‌توانستند از شلیک‌های مستقیم استفاده کنند به ناچار به شلیک هوایی روی آوردند ولی زورگیر خطرناک بدون توجه به صدای ترسناک گلوله، همچنان به فرار خود ادامه داد تا این که در یکی از کوچه‌های اطراف ناپدید شد.

در این شرایط، نیرو‌های انتظامی با استقرار‌های پنهان و آشکار در منطقه روستای اسماعیل آباد، تک تک منازل را به صورت پوششی بررسی کردند تا این که مشخص شد او به داخل منزل یک پیرزن گریخته که پاتوق استعمال مواد مخدر است. طولی نکشید که افسران ورزیده دایره تجسس با کسب مجوز‌های قضایی، وارد پاتوق مذکور شدند و زورگیر مخوف را در حالی دستگیر کردند که چادر روی سرش انداخته و درون کمد لباس مخفی شده بود.

 با انتقال این زورگیر سابقه دار به مقر انتظامی، بررسی‌های تخصصی آغاز و مشخص شد تبهکار ۳۶ساله به «امینوک» معروف است که کارنامه سیاهی در ارتکاب جرایم مختلف از قبیل زورگیری، سرقت، مواد فروشی و مالخری دارد.

وی در اعترافات خود گفت: در مسیر ورودی روستای اسماعیل آباد به کمین می‌نشستم و اموال ارزشمند هر کسی را که وارد روستا می‌شد با زور و تهدید می‌گرفتم. بنا بر این گزارش، با کشف تعدادی گوشی‌های سرقتی و خنجری با دسته و غلاف پشمینه، تحقیقات از این تبهکار مخوف درحالی ادامه یافت که تاکنون حدود ۳۰ تن از مال‌باختگان با مراجعه به کلانتری سپاد، وی را شناسایی کرده‌اند.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->