کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز

  • کد خبر: ۳۲۵۶۶۴
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیدار هیات پارلمانی ایران با دو نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه در حاشیه اجلاس بین المجالس جهانی در تاشکند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضایی با اشاره به دیدار هیات پارلمانی ایران با معاون شورای فدراسیون روسیه گفت: هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست آقای حاجی بابایی نایب رئیس اول مجلس، در حاشیه اجلاس IPU در شهر تاشکند با دو نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد؛ شورای فدراسیون معادل مجلس سنا در کشور روسیه است.

وی توضیح داد: آقای حاجی بابایی بر حرکت مشترک ایران و روسیه و ارتقاء روابط در سال‌های اخیر و موفقیت‌های مشترکی که دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکایی‌ها، اشاره داشتند. همچنین بر اهمیت افزایش همکاری‌های اقتصادی بین تهران و مسکو تاکید کردند و خواستار تشکیل کمیسیون اقتصادی مشترک در آینده نزدیک شدند. ایشان بیان کردند که ایران و روسیه دوستان روز‌های سخت بوده و هستند و در سال‌های اخیر همکاری‌های موفقی داشته‌اند.

رضایی اضافه کرد: آقای حاجی بابایی جنایت‌های صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی را محکوم کردند و به قلدری‌های ترامپ اشاره کردند و گفتند که ترامپ توهم قدرت بی‌بدیل دارد و می‌خواهد بدهی‌ها و ورشکستگی‌های خود را با قلدری از کشور‌های دیگر اخاذی کند. امت ایران، روسیه و چین می‌توانند میدانداری کرده و جلوی اخاذی آمریکایی‌ها را بگیرند.

این عضو هیات پارلمانی ایران گفت: آقای کوساچوف نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه در این دیدار بیان کرد که ملاقات با هیئت ایرانی از مهم‌ترین برنامه‌های او در این اجلاس بوده و اینکه ایران و روسیه جزو معدود کشور‌های مستقلی هستند که حاکمیت مقتدری دارند. ایشان همچنین بر برگزاری کمیسیون مشترک ایران و روسیه تأکید داشته و به موضوع تصویب موافقتنامه جامع راهبردی بین ایران و روسیه در دومای روسیه اشاره کرد.

وی افزود: آقای کوساچوف با اشاره به مسائل بین‌المللی گفت که روسیه به دوستان خود خیانت نخواهد کرد و اجازه نمی‌دهد هر رابطه‌ای، روابطش را با ایران و چین تحت الشعاع قرار دهد و اینکه دچار توهم درباره رئیس جمهور ایالات متحده نیستیم و باور داریم امریکا به سیاست‌های خود ادامه خواهد داد و می‌خواهد در دنیا سلطه کند که برای روسیه قابل قبول نیست؛ ما به دنبال روابط بیشتر با ایران از موضع برابر هستیم.

رضایی بیان کرد: در خصوص موضوع اوکراین، آقای کوساچوف گفت که امریکا می‌خواستند جلوه دهند که این موضوع در زمان کوتاه حل می‌شود تا آن را به عنوان موفقیت خود جلوه دهند، اما روسیه به دنبال راه حل سریع نیست بلکه به دنبال صلح پایدار است و باید به ریشه‌های این منازعه پرداخته و رفع شود. همچنین به لفاظی‌های مقامات آمریکایی علیه ایران اشاره و تأکید کرد که حق ایران است که از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برخوردار باشد و نباید حق ایران نقض شود.

وی در پایان گفت: ایشان بیان کرد تصویب موافقتنامه جامع راهبردی بین ایران و روسیه پیام روشنی به آمریکا و کشور‌های غربی خواهد داد و خواستار همکاری بیشتر با ایران در قالب‌های مختلف مانند بریکس، شانگهای، اتحادیه اقتصادی اوراسیا و سایر زمینه‌ها شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->