واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد
سرخط خبرها

حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز

  • کد خبر: ۳۲۵۶۶۴
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
حمایت کوساچوف از حق ایران برای انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیدار هیات پارلمانی ایران با دو نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه در حاشیه اجلاس بین المجالس جهانی در تاشکند خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضایی با اشاره به دیدار هیات پارلمانی ایران با معاون شورای فدراسیون روسیه گفت: هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست آقای حاجی بابایی نایب رئیس اول مجلس، در حاشیه اجلاس IPU در شهر تاشکند با دو نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد؛ شورای فدراسیون معادل مجلس سنا در کشور روسیه است.

وی توضیح داد: آقای حاجی بابایی بر حرکت مشترک ایران و روسیه و ارتقاء روابط در سال‌های اخیر و موفقیت‌های مشترکی که دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکایی‌ها، اشاره داشتند. همچنین بر اهمیت افزایش همکاری‌های اقتصادی بین تهران و مسکو تاکید کردند و خواستار تشکیل کمیسیون اقتصادی مشترک در آینده نزدیک شدند. ایشان بیان کردند که ایران و روسیه دوستان روز‌های سخت بوده و هستند و در سال‌های اخیر همکاری‌های موفقی داشته‌اند.

رضایی اضافه کرد: آقای حاجی بابایی جنایت‌های صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی را محکوم کردند و به قلدری‌های ترامپ اشاره کردند و گفتند که ترامپ توهم قدرت بی‌بدیل دارد و می‌خواهد بدهی‌ها و ورشکستگی‌های خود را با قلدری از کشور‌های دیگر اخاذی کند. امت ایران، روسیه و چین می‌توانند میدانداری کرده و جلوی اخاذی آمریکایی‌ها را بگیرند.

این عضو هیات پارلمانی ایران گفت: آقای کوساچوف نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه در این دیدار بیان کرد که ملاقات با هیئت ایرانی از مهم‌ترین برنامه‌های او در این اجلاس بوده و اینکه ایران و روسیه جزو معدود کشور‌های مستقلی هستند که حاکمیت مقتدری دارند. ایشان همچنین بر برگزاری کمیسیون مشترک ایران و روسیه تأکید داشته و به موضوع تصویب موافقتنامه جامع راهبردی بین ایران و روسیه در دومای روسیه اشاره کرد.

وی افزود: آقای کوساچوف با اشاره به مسائل بین‌المللی گفت که روسیه به دوستان خود خیانت نخواهد کرد و اجازه نمی‌دهد هر رابطه‌ای، روابطش را با ایران و چین تحت الشعاع قرار دهد و اینکه دچار توهم درباره رئیس جمهور ایالات متحده نیستیم و باور داریم امریکا به سیاست‌های خود ادامه خواهد داد و می‌خواهد در دنیا سلطه کند که برای روسیه قابل قبول نیست؛ ما به دنبال روابط بیشتر با ایران از موضع برابر هستیم.

رضایی بیان کرد: در خصوص موضوع اوکراین، آقای کوساچوف گفت که امریکا می‌خواستند جلوه دهند که این موضوع در زمان کوتاه حل می‌شود تا آن را به عنوان موفقیت خود جلوه دهند، اما روسیه به دنبال راه حل سریع نیست بلکه به دنبال صلح پایدار است و باید به ریشه‌های این منازعه پرداخته و رفع شود. همچنین به لفاظی‌های مقامات آمریکایی علیه ایران اشاره و تأکید کرد که حق ایران است که از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برخوردار باشد و نباید حق ایران نقض شود.

وی در پایان گفت: ایشان بیان کرد تصویب موافقتنامه جامع راهبردی بین ایران و روسیه پیام روشنی به آمریکا و کشور‌های غربی خواهد داد و خواستار همکاری بیشتر با ایران در قالب‌های مختلف مانند بریکس، شانگهای، اتحادیه اقتصادی اوراسیا و سایر زمینه‌ها شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->