دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها

  • کد خبر: ۳۲۶۱۳۱
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها
رئیس پلیس راهور فراجا، اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، اظهار کرد: با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت؛ بررسی آمار‌های ثبت‌شده نشان می‌دهد طی ۲۱ روز اجرای طرح نوروزی، مجموعاً ۱۷,۷۹۲,۲۸۵ تخلف رانندگی در جاده‌های کشور ثبت شده است؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایشی معادل ۵,۸۳۸,۱۶۲ تخلفات را نشان می‌دهد. این آمار زنگ خطری برای لزوم فرهنگ‌سازی بیشتر در زمینه رانندگی ایمن است.

وی افزود: با وجود هشدار‌های متعدد و اطلاع‌رسانی مداوم در طول اجرای طرح نوروزی، همچنان تخلفات گسترده‌ای از سوی رانندگان مشاهده شد. از ۱۳ فروردین تا ۱۶ فروردین (۳ روز)، حدود ۶,۷۹۱ گواهینامه به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز به مدت سه ماه توقیف شد. این طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و در مواردی که راننده‌ای ۲ تخلف همزمان انجام دهد، علاوه بر اعمال قانون و ثبت نمره منفی در گواهینامه، خودروی وی نیز به مدت ۷۲ ساعت توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود.

رئیس پلیس راهور در ادامه در خصوص جزئیات جرائم رخ داده در جاده‌های کشور توضیح داد: در جاده‌های درون‌شهری، مجموعاً ۶,۸۲۱,۵۶۷ تخلف ثبت شده است. از این تعداد، ۱,۷۱۷,۱۶۳ تخلف به صورت الصاقی، ۷۶۲,۲۵۵ تخلف به صورت تسلیمی، ۲,۵۹۷,۱۲۳ تخلف به صورت دوبرگی، ۲۶,۴۶۴ تخلف به صورت نامحسوس و ۱,۷۱۸,۵۶۲ تخلف توسط دوربین‌ها ثبت شده است. این ارقام نشان می‌دهد که نظارت پلیس در معابر درون شهری کشور بهبود یافته است.

همچنین در جاده‌های برون‌شهری نیز ۱۰,۹۷۰,۷۱۸ تخلف ثبت شده است که شامل ۲۱۷,۷۱۸ جریمه الصاقی، ۱,۳۵۳,۶۵۱ جریمه تسلیمی، ۲,۲۱۱,۷۱۳ جریمه دوبرگی، ۱۳,۳۷۲ جریمه نامحسوس و ۷,۱۷۰,۲۶۴ تخلف ثبت شده توسط دوربین‌ها بوده است. تجهیز و نوسازی دوربین‌های جاده‌ای، تأثیر قابل توجهی در ثبت تخلفات رانندگان داشته است.

سردار حسینی همچنین به بیشترین تخلفات رانندگان در نوروز امسال اشاره کرد و گفت: تجاوز از سرعت مجاز تا ۱۰ کیلومتر با ۹,۱۸۵,۵۳۸ نفر، بیشترین آمار تخلفات را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: سایر تخلفات شامل تجاوز از سرعت مجاز بین ۱۰ تا ۲۰ کیلومتر با ۱,۲۸۹,۶۱۷ تخلف، تجاوز از سرعت مجاز بیش از ۲۰ تا ۳۰ کیلومتر با ۳۰۱,۸۳۹ تخلف، عدم استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده یا سرنشین با ۱,۱۷۶,۸۷۵ تخلف، توقف منجر به سد معبر با ۵۴۹,۷۴۷ تخلف، توقف دوبله با ۴۹۱,۸۹۵ تخلف، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی با ۴۱۹,۷۷۹ تخلف، نداشتن معاینه فنی با ۳۴۸,۱۷۴ تخلف، توقف در محل ممنوع با ۳۳۶,۵۶۳ تخلف، شیشه دودی و عدم دید کافی با ۲۸۹,۱۵۷ تخلف، نقص فنی در چراغ‌ها یا ترمز با ۲۸۷,۹۵۸ تخلف، عدم توجه به ایست پلیس با ۲۶۸,۲۷۳ تخلف، سبقت غیرمجاز در دوراهی‌ها با ۲۴۵,۵۷۶ تخلف، عبور از محل ممنوع با ۲۴۴,۸۶۶ تخلف و عدم استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسواران با ۲۴۱,۵۵۳ تخلف در جاده‌های کشور در طرح ۲۰ روزه طرافیکی نوروز ۱۴۰۴ ثبت شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان تأکید کرد: هدف اصلی پلیس راهور از اجرای طرح‌های ترافیکی، کاهش تصادفات و افزایش ایمنی جاده‌ها است. با وجود دستاورد‌های مثبت این طرح، همچنان نیاز به همکاری بیشتر رانندگان و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی وجود دارد تا بتوان از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->