ارائه روزانه خدمات درمانی به بیش از سه هزار زائر در درمانگاه امام رضا(ع) نجف + فیلم رویداد هنری "روضه هنری عاشورا" با رویکرد بین‌المللی در حرم مطهر رضوی برگزار شد موج بازگشت زائران اربعین از امروز آغاز شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرز مهران عبور کردند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ویژه برنامه «دچار» روایتی متفاوت از اربعین حسینی تصویر کم‌نظیر از استاد فرشچیان در لباس خادمی امام رضا(ع) + عکس ساخت بیش از ۳۸هزار دست‌سازه حسینی و اهدای آن به زائران کودک در پیاده‌روی اربعین ۱۷ مهمانسرای آستان مقدس امام علی(ع) میزبان زائران اربعین حسینی راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرورت تبیین معارف علوی و آموزه‌های نهج البلاغه در مدارس

  • کد خبر: ۳۲۶۳۲۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
ضرورت تبیین معارف علوی و آموزه‌های نهج البلاغه در مدارس
دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر با اشاره به تاکید خاص رهبر انقلاب به تبیین معارف علوی از طریق ترویج مفاهیم نهج‌البلاغه خواستار به میدان آوردن دانش‌آموزان از طریق فضاسازی در مدارس شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیاد بین المللی غدیر در جلسه‌ای که با حضور حجج اسلام اختری و صدیقی و جمعی از مسئولان بنیاد بین المللی غدیر در محل ساختمان شهدای غدیر برگزار شد، صادق حسین‌زاده ملکی و قائم موهبتی به عنوان دبیران جدید بنیاد بین المللی غدیر در وزارت آموزش و پرورش و سازمان تأمین اجتماعی منصوب گردیدند.

در این جلسه که با حضور صادق حسین‌زاده ملکی معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش و قائم موهبتی معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان ها‌ی سازمان تأمین اجتماعی برگزار گردید برنامه‌های در دست اقدام و پیش بینی شده فیمابین بنیاد بین المللی غدیر، وزارت آموزش و پرورش و سازمان تأمین اجتماعی از جمله برگزاری سومین جشنواره ملی دانش آموزی فرهنگی هنری علوی، برگزاری مسابقه ملی نهج‌البلاغه خوانی تحت عنوان «منشور تربیتی اسلام» از نامه ۳۱ نهج‌البلاغه (وصیت امام علی (ع) به امام حسن مجتبی (ع))، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مدیران، معلمان و کارکنان، توسعه اجرای طرح سراسری یکشنبه‌های علوی و فاطمی در مدارس، سازمان‌ها و ادارات وزارت آموزش و پرورش و همچنین سازمان تأمین اجتماعی و ادارات و شرکت‌های وابسته به آن، مورد بحث و بررسی و توافق قرار گرفت.

دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر در این جلسه با اشاره به تاکید خاص مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به تبیین معارف علوی از طریق ترویج مفاهیم عمیق نهج‌البلاغه و فرایند امت سازی، خواستار به میدان آوردن دانش آموزان از طریق فضا سازی و تخصیص نقش‌های مؤثر به آنها در محیط مدرسه و نهایتاً تشکیل هسته‌های غدیری در مدارس شدند.

در ادامه حسین ظریف منش نیز با اشاره به برنامه‌های غدیری و علوی در دست اجرا و پیش بینی شده، خواستار تعامل بیش از پیش دستگاه‌ها، نهاد‌ها و اقشار مختلف مردمی با بنیاد بین المللی غدیر شد.

صادق حسین‌زاده ملکی در این مراسم با اشاره به رویکرد فراگیر معاونت فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش از جمله ترتیب دادن برنامه‌ها و مسابقات و جشنواره‌های ملی نوین، مؤثر و جذاب برای ۱۶ میلیون دانش‌آموز کشور از همه اقشار و طیف‌ها امثال مسابقات تولید پادکست و کلیپ و موشن‌های کوتاه فرهنگی و هنری، حضور طلاب جوان در مدارس ابراز امیدواری کرد با توجه به رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری و با همکاری بنیاد بین المللی غدیر اقدامات مؤثر و فراگیر پرورشی و آموزشی مختص فرهنگیان و دانش آموزان انجام شود.

در خاتمه با اهدای احکامی، صادق حسین‌زاده ملکی معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش به عنوان دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر در وزارت آموزش و پرورش و قائم موهبتی معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان ها‌ی سازمان تأمین اجتماعی به عنوان دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر در سازمان تأمین اجتماعی منصوب شدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->