اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هیئات مذهبی ایران و منطقه باید کار ویژه‌ای برای مظلومیت غزه انجام دهند کدامین آسمان دارد از این خورشید پیداتر عشق از اصول است حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: احیاگر امر امام‌رضا(ع) باشیم اقامه نماز جماعت با حضور بیش از ۵۰۰ امام‌جماعت مساجد مشهد در حرم امام‌رضا(ع) توصیه‌های نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت به رابطان ارزیابی خادمان فرهنگی حج پیکر مطهر شهید علی‌اصغر مرشدلو پس از ۴۰ سال به زادگاهش بازمی‌گردد امام جمعه بوشهر: شبکه خادمیاران امام رضا (ع) در حوزه خلیج فارس تشکیل شود کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با مشارکت مدیریت شهری مشهد برگزار می‌شود افزایش قیمت سفر عتبات از اردیبهشت ۱۴۰۴ آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟ پیکر پاک جانباز دفاع مقدس، شهید علی‌اکبر بهمنی امروز در مشهد تشییع شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) بال دعا در آسمان نماز پیشرفت فیزیکی ۲۷ درصدی طرح انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی جزئیات مرمت مدرسه «دو‌در» در گفت‌وگو با معاون برنامه‌ریزی و مطالعات سازمان عمران و نگهداری حرم‌مطهر‌ رضوی ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی ثبت‌نام طولانی‌ترین کاروان پیاده‌روی اربعین در مشهد آغاز شد
سرخط خبرها

۱۰ هزار و ۳۵۴ زائر از خراسان رضوی به حج تمتع اعزام می‌شوند

  • کد خبر: ۳۲۶۷۵۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
۱۰ هزار و ۳۵۴ زائر از خراسان رضوی به حج تمتع اعزام می‌شوند
مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان‌رضوی با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۳۵۴ زائر از خراسان رضوی در قالب ۷۱ کاروان به حج تمتع اعزام می‌شوند، گفت: ۳۸ کاروان از مشهد است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس خداشناس اظهار کرد: فرآیند ثبت‌نام زائران حج تمتع از دی‌ماه سال گذشته آغاز و در حال حاضر همه ظرفیت‌های کاروان‌ها تکمیل شده است، کلاس‌های آموزشی زائران نیز در حال برگزاری است و روند صدور ویزا هم در مرحله اجرا قرار دارد.

وی ادامه داد: در سال‌جاری، تعداد ۷۱ کاروان با ظرفیت مجموعاً ۱۰ هزار و ۳۵۴ زائر از خراسان رضوی به مکه مکرمه اعزام می‌شوند و از این تعداد، اعزام ۵۱ درصد معادل ۳۶ کاروان به‌صورت مدینه قبل و ۴۹ درصد معادل ۳۵ کاروان به‌صورت مدینه بعد برنامه‌ریزی شده است.

مدیرروابط عمومی حج و زیارت خراسان‌رضوی افزود: حرکت زائران به سرزمین وحی از ۱۸ اردیبهشت‌ماه آغاز شده و اعزام تا پنجم خردادماه از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد ادامه دارد، زائران استان خراسان‌شمالی نیز امسال از همین فرودگاه به عربستان اعزام می‌شوند و بازگشت زائران نیز از ۲۱ خردادماه است.

خداشناس بیان کرد: در توزیع جغرافیایی کاروان‌ها، بیشترین تعداد مربوط به شهر مشهد با ۳۸ کاروان است و پس از آن نیشابور، تربت حیدریه، تربت جام و خواف هر کدام با ۴ کاروان قرار دارند، شهر‌های سبزوار و کاشمر نیز هر یک ۳ کاروان دارند، همچنین قوچان و تایباد با دو کاروان و شهر‌های فریمان، گناباد، نقاب، جغتای، بجستان، بردسکن و باخرز نیز هر کدام یک کاروان برای اعزام دارند.

وی گفت: از نظر ظرفیت، کاروان‌ها به‌صورت متنوع سازماندهی شده‌اند، به‌طوری‌که پنج کاروان ۹۵ نفره، ۱۷ کاروان ۱۲۰ نفره، ۱۰ کاروان ۱۳۵ نفره، ۲۷ کاروان ۱۶۵ نفره، سه کاروان ۱۶۸ نفره و ۹ کاروان ۱۷۰ نفره در برنامه اعزام حضور دارند که در مجموع ظرفیت نهایی ۱۰ هزار و ۳۵۴ نفر را تشکیل می‌دهند.

منبع: ایکنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->