رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۶۸۶۴
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: درپی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی، در حالت آماده‌باش قرار گرفتیم که خوشبختانه تاکنون حوادث و خسارت جدی گزارش نشده است.

سیدمسعود یاوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه درپی صدور هشدار سطح نارنجی در حالت آماده‌باش قرار گرفتیم، اظهار کرد: پنجمین هشدار سطح زرد هواشناسی از ابتدای سال در تاریخ ۲۳ فروردین صادر شد که پس از آن با تدقیق بیشتر نقشه‌های هواشناسی، سازمان هواشناسی دومین هشدار سطح نارنجی خود را در سال جاری ۲۵ فروردین‌ماه صادر کرد که پدیده رگبار باران، تگرگ، وقوع رعدوبرق و خیزش گردوخاک و همچنین کاهش دما را برای پایان هفته اعلام کرد.

وی افزود: با توجه به هشدار‌های هواشناسی، استانداری به همه فرمانداران به عنوان مدیران مدیریت بحران شهرستان‌های استان، دستور آماده‌باش صادر کرد که فرمانداران شهرستان‌ها نیز جلسات ستاد بحران را با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط تشکیل دادند و تمهیدات لازم را برای آمادگی تجهیزات، امکانات، ماشین‌آلات و نیروی انسانی در هر شهرستان اتخاذ کردند که ان‌شاءالله با تدابیر اندیشیده‌شده شاهد کمترین میزان حوادث و خسارت در‌این‌زمینه خواهیم بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: تاکنون حوادث جزئی بوده و حادثه جدی گزارش نشده است. اختلال در خطوط تلفن‌همراه، قطع گاز، آب و برق گزارش شد که در کوتاه‌ترین زمان رفع شد. تاکنون این حوادث خسارت جانی نداشته و خسارت‌ها بسیار جزئی بوده است.

یاوری اظهار کرد: متاسفانه گاهی اوقات طبیعت را به هم می‌زنیم که مشکلات آن دامن خودمان را می‌گیرد و هرجا تصرفات غیرقانونی و غیرایمن داشتیم و مسیر طبیعی آب را به هم زدیم، دچار مشکل شدیم. سیل سال گذشته که در مشهد رخ داد، متاسفانه هر سال در نقاط مختلف کشور رخ می‌دهد و نکته حائزاهمیت این است که چقدر آن را جبران می‌کنیم. تلاش کردیم بسیاری از مشکلاتی که در سیل اردیبهشت سال گذشته اتفاق افتاد، رفع شود.

وی افزود: به عنوان مثال، تصرفات غیرمجاز در مسیل‌ها و حریم سیلاب‌ها رفع و اصلاح شده‌اند، مسیل‌ها بازگشایی شده‌اند و موانعی که جلوی جریان آب را می‌گرفتند، برداشته شده‌ و به حالت طبیعی خود بازگشتند. می‌توان گفت که بسیاری از این مشکلات در سطح استان برطرف شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: برخی از ضوابط شهری ما نیز دچار تغییر شده‌اند که اصلاحات خوبی در حوزه هشدار‌های مربوط به دستگاه‌های اجرایی شهری و آمادگی آن‌ها انجام شده است. اختیاراتی به حوزه‌های منطقه‌ای تفویض شده است تا در زمان وقوع حوادث و بحران‌ها بتوانند به صورت محلی تصمیم‌گیری و مسائل را حل و از خسارات جلوگیری کنند. امیدواریم با این تدابیر و درس‌هایی که از حوادث مشابه در سال‌های گذشته در استان و کشور آموخته‌ایم، بتوانیم از وقوع حوادث این‌چنینی جلوگیری کنیم و دیگر شاهد اتفاقاتی مانند سیل اردیبهشت ۱۴۰۳، در سطح استان نباشیم.

وی درنهایت تاکید کرد: از زائران و مجاوران می‌خواهم که تا پایان ایام اعلام‌شده در هشدار نارنجی از سفر‌های غیرضرور خودداری کنند، در ایام تعطیلات و استراحت از تردد و توقف در مناطق و مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند؛ همچنین از صعود به ارتفاعات و مناطق ییلاقی خودداری کنند. با توجه به اینکه طی فردا و پس‌فردا باد شدید و طوفان را در پیش داریم، از پارک خودرو‌ها در اماکن ناایمن که احتمال سقوط درختان و اشیا وجود دارد، خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اشاره به کاهش دمای هوا اعلام کرد: کشاورزان، باغداران و دامداران تدابیر لازم را دراین‌زمینه اتخاذ کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->