اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است

  • کد خبر: ۳۲۷۲۰۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان اتباع خارجی از اول اسفندماه آغاز شده است، گفت: این در حالی است که والدین دارای فرزند ۴ سال به بالا نیز می‌توانند فرایند نوبت‌گیری سنجش سلامت را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، سالار قاسمی با بیان اینکه والدین نوآموزان بدو ورود به دبستان برای نوبت‌گیری باید از طریق سامانه سنجش به نشانی اینترنتی www.sirat ۲.csdeo.ir اقدام کنند گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۰ هزار و ۲۹۷ نوآموز، جهت سنجش سلامت بدو ورود به دبستان از اول مهر ماه ۱۴۰۳ تاکنون نوبت گیری کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نوبت‌گیری نوآموزان اتباع نیز از اول اسفند ماه آغاز شده و تاکنون نیز ۳۴ هزار نفر فرایند نوبت‌گیریشان به اتمام رسیده است افزود: پیش بینی می‌شود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر نوآموز حائز شرایط ثبت نام در پایه اول باشند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه تاکنون حدود ۸۱ درصد فرایند نوبت‌گیری و ارزیابی سنجش بدو ورود به دبستان انجام شده است ادامه داد: لازم است ۱۹ درصد باقیمانده تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به نوبت‌گیری اقدام کنند.

قاسمی با بیان اینکه اگر والدین برای سنجش فرزندان خود اقدام نکنند در ثبت نام مدرسه با مشکل جدی مواجه می‌شوند گفت: همچنین والدین دارای فرزند ۴ سال به بالا نیز می‌توانند با ورود به سامانه سیرت ۲، فرایند نوبت گیری را به انجام رسانند.

وی با بیان اینکه اجرای غربالگری، ارزیابی و مداخله به هنگام در ۸۰۰ مرکز جامع دائمی و ۱۹۶ مرکز موقت در حال انجام است اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این مراکز، پس از انجام سنجش بدو ورود ارائه خدمات تخصصی و مداخله‌ای مورد نیاز نوآموزان شناسایی شده در این برنامه است.

نوآموزان بدو ورود به دبستان متولدین اول مهر ۱۳۹۷ تا اول مهر ۱۳۹۸ هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->