نخستین اجرای نمایش میدانی «میاندار» در مشهد برگزار شد + ویدئو بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت فوت هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

صحنه قتل مرد سیاه پوست کتاب می شود

  • کد خبر: ۳۲۸۱۳
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
صحنه قتل مرد سیاه پوست کتاب می شود
دختر بچه ۹ ساله‌ای که در لحظه قتل جورج فلوید شهروند آفریقایی-آمریکایی به دست پلیس آمریکا در صحنه حضور داشت، قصد دارد درباره این تجربه کتابی بنویسد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از روزنامه نیویورک پست، جودیا رینولدز (Judeah Reynolds) و دارنلا فریزیر (Darnella Frazier) دخترخاله ۱۷ ساله وی روز ۲۵ مه (۵ خرداد ۹۹) در مسیر خود به سمت فروشگاه با کشمکش ماموران پلیس با یک مرد سیاه‌پوست روبه‌رو شدند، مردی که بعدها مشخص شد جورج فلوید نام دارد. 

دارنلا کسی بود که از صحنه به قتل رسیدن فلوید به دست ماموران پلیس آمریکا فیلمبرداری کرد. این ویدئو میلیون‌ها بازدید داشت و خشم مردم آمریکا را علیه بی‌رحمی پلیس برانگیخت. 

جودیای ۹ ساله نیز آنچه را اتفاق افتاد به چشم دید و حالا می‌خواهد با نوشتن کتاب فروشگاه رفتن من (My Walk to the Store) در ژانر کودک، الهام‌بخش تغییر و مبارزه با نژادپرستی باشد. ایده این پروژه با الهام از کتاب کامرون به مدرسه می‌رود درباره بیماری اوتیسم به ذهن جودیا رسید، کتابی که وی برای کنار آمدن با ضربه ناشی از قتل فلوید خواند.

این فعال مدنی کوچک در نگارش کتاب خود با حمایت‌های فراوان دنیای نشر برخوردار است. لیلی کویل از ناشران انتشارات بیورز پاند پرس مینه‌سوتا، دارسی بل مایرز تصویرگر و شلتا براندیج نویسنده، همگی جودیا را در روایت این داستان یاری خواهند داد. 

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->