استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید

  • کد خبر: ۳۲۸۶۸۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید
در بسیاری از فرهنگ‌ها، دارو‌های گیاهی بعنوان منبع قابل اعتماد برای شفا و سلامتی شناخته می‌شوند و افراد اغلب تصور می‌کنند چیزی که در طبیعت رشد می‌کند ایمن است، اما نتایج این تحقیق نشان داد که نباید آنها را خودسرانه مصرف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقات اخیر منتشرشده به تصویر پیچیده‌تری اشاره دارد و نگرانی‌ها درباره مضرات بالقوه‌ی مصرف طولانی‌مدت گیاهان دارویی افزایش یافته است.

محققان بررسی کردند که مصرف مکرر برخی گیاهان بر سلامت کبد و کلیه تأثیر می‌گذارد و افزودند که داروها، عمدتاً از گیاهان تولید می‌شوند و دارو‌های گیاهی به دلیل پتانسیل درمانی بالا و توانایی آنها برای بهبود تندرستی که کیفیت زندگی را از زمان‌های قدیم بهبود بخشیده است، بطور گسترده توسط عموم مردم پذیرفته شده‌اند.

جوامع مختلف در خاورمیانه مدت‌هاست که برای مشکلات گوارشی و سرزندگی کلی به راهکار‌های خانگی تکیه می‌کنند. برخی از این گیاهان در حال حاضر زیر میکروسکوپ هستند، زیرا ممکن است خطرات ناشناخته‌ای داشته باشند.

بر اساس نتایج این تحقیق، گیاهانی که در بین مردم محلی شناخته شده‌اند به‌ندرت برای استفاده طولانی‌مدت آزمایش شده‌اند. محققان دریافته‌اند که برخی از عصاره‌ها می‌توانند اندام‌های داخلی را به روش‌های غیرمنتظره‌ای تحت تأثیر قرار دهند.

محققان آزمایش‌هایی را روی موش‌های صحرایی نر بالغ انجام دادند که نتایج آنها بینش‌های تازه‌ای را درباره اینکه چگونه این عصاره‌های گیاهی ممکن است عملکرد بدن را تغییر دهند، ارائه کرد.

آنان اظهار کردند اگرچه که گیاهان برای استفاده دارویی سابقه طولانی دارند، اما نباید از اثرات نامطلوب احتمالی آنها غافل شد.

بسیاری از افراد برای اجتناب از مصرف دارو‌های مصنوعی به طب سنتی روی می‌آورند. آنان ممکن است فرض کنند که یک برگ یا ریشه با تاریخچه مصرف طولانی برای استفاده انسانی عاری از اثرات نامطلوب است. با این حال، متخصصان هشدار دادند که برخی از دارو‌های گیاهی حاوی مواد شیمیایی قوی‌اند که به کبد و کلیه‌ها فشار می‌آورند.

بررسی روی سمی‌بودن گیاهان در مقایسه با تحقیقات دارویی نسبتاً کمتر است و این شکاف در داده‌ها به این معنی خواهد بود که افراد تمایل پیدا می‌کنند که گیاهان را ایمن فرض کنند.

محققان در نقاط مختلف جهان سوالاتی را در مورد مصرف روزانه برخی از چای‌ها، دانه‌ها یا عصاره‌ها مطرح کرده‌اند. همچنین این نگرانی وجود دارد که افراد ممکن است خود گیاهان دارویی را با دوز‌های بالاتر از توصیه شده تجویز کنند.

داروسازان و پزشکان مراقبت‌های بهداشتی اغلب به مردم توصیه می‌کنند که اطلاعات خود را در مورد مکمل‌های گیاهی که بطور منظم مصرف می‌شود، بالا برند، زیرا حتی تداخلات خفیف نیز می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند، به خصوص برای افرادی که دارو‌های تجویزی مصرف می‌کنند.

ارزیابی هم‌افزایی یا تضاد بالقوه بین گیاهان و دارو‌های مدرن چالش مداوم است و کارشناسان تاکید کردند که بیماران باید مصرف تمام مواد چه طبیعی و چه مصنوعی را به پزشک خود گزارش دهند.

برخی از افراد استدلال می‌کنند که قرن‌ها استفاده، به ایمنی ذاتی گیاهان اشاره دارد، اما برخی دیگر بر این باورند که اعتبار علمی برای هر ادعا، صرف‌نظر از اینکه چقدر زمان‌بر است، ضروری است. این مطالعه مشوق موضعی محتاطانه نسبت به اتکای روزانه به عصاره‌های گیاهی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->