قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی ۶۰ درصد ایرانی‌ها اضافه وزن دارند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور فراجا: توقیف سه‌ماهه گواهینامه با یک تخلف حادثه‌ساز | ثبت ۱۶۶ میلیون سفر در تابستان ۱۴۰۴ کم‌خوابی و دیر خوابیدن چطور شما را چاق می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده در شمال کشور و تداوم وزش باد در شرق ایران میزان اثربخشی واکسن آنفلوآنزا چقدر است؟
سرخط خبرها

دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید

  • کد خبر: ۳۲۸۶۸۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید
در بسیاری از فرهنگ‌ها، دارو‌های گیاهی بعنوان منبع قابل اعتماد برای شفا و سلامتی شناخته می‌شوند و افراد اغلب تصور می‌کنند چیزی که در طبیعت رشد می‌کند ایمن است، اما نتایج این تحقیق نشان داد که نباید آنها را خودسرانه مصرف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقات اخیر منتشرشده به تصویر پیچیده‌تری اشاره دارد و نگرانی‌ها درباره مضرات بالقوه‌ی مصرف طولانی‌مدت گیاهان دارویی افزایش یافته است.

محققان بررسی کردند که مصرف مکرر برخی گیاهان بر سلامت کبد و کلیه تأثیر می‌گذارد و افزودند که داروها، عمدتاً از گیاهان تولید می‌شوند و دارو‌های گیاهی به دلیل پتانسیل درمانی بالا و توانایی آنها برای بهبود تندرستی که کیفیت زندگی را از زمان‌های قدیم بهبود بخشیده است، بطور گسترده توسط عموم مردم پذیرفته شده‌اند.

جوامع مختلف در خاورمیانه مدت‌هاست که برای مشکلات گوارشی و سرزندگی کلی به راهکار‌های خانگی تکیه می‌کنند. برخی از این گیاهان در حال حاضر زیر میکروسکوپ هستند، زیرا ممکن است خطرات ناشناخته‌ای داشته باشند.

بر اساس نتایج این تحقیق، گیاهانی که در بین مردم محلی شناخته شده‌اند به‌ندرت برای استفاده طولانی‌مدت آزمایش شده‌اند. محققان دریافته‌اند که برخی از عصاره‌ها می‌توانند اندام‌های داخلی را به روش‌های غیرمنتظره‌ای تحت تأثیر قرار دهند.

محققان آزمایش‌هایی را روی موش‌های صحرایی نر بالغ انجام دادند که نتایج آنها بینش‌های تازه‌ای را درباره اینکه چگونه این عصاره‌های گیاهی ممکن است عملکرد بدن را تغییر دهند، ارائه کرد.

آنان اظهار کردند اگرچه که گیاهان برای استفاده دارویی سابقه طولانی دارند، اما نباید از اثرات نامطلوب احتمالی آنها غافل شد.

بسیاری از افراد برای اجتناب از مصرف دارو‌های مصنوعی به طب سنتی روی می‌آورند. آنان ممکن است فرض کنند که یک برگ یا ریشه با تاریخچه مصرف طولانی برای استفاده انسانی عاری از اثرات نامطلوب است. با این حال، متخصصان هشدار دادند که برخی از دارو‌های گیاهی حاوی مواد شیمیایی قوی‌اند که به کبد و کلیه‌ها فشار می‌آورند.

بررسی روی سمی‌بودن گیاهان در مقایسه با تحقیقات دارویی نسبتاً کمتر است و این شکاف در داده‌ها به این معنی خواهد بود که افراد تمایل پیدا می‌کنند که گیاهان را ایمن فرض کنند.

محققان در نقاط مختلف جهان سوالاتی را در مورد مصرف روزانه برخی از چای‌ها، دانه‌ها یا عصاره‌ها مطرح کرده‌اند. همچنین این نگرانی وجود دارد که افراد ممکن است خود گیاهان دارویی را با دوز‌های بالاتر از توصیه شده تجویز کنند.

داروسازان و پزشکان مراقبت‌های بهداشتی اغلب به مردم توصیه می‌کنند که اطلاعات خود را در مورد مکمل‌های گیاهی که بطور منظم مصرف می‌شود، بالا برند، زیرا حتی تداخلات خفیف نیز می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند، به خصوص برای افرادی که دارو‌های تجویزی مصرف می‌کنند.

ارزیابی هم‌افزایی یا تضاد بالقوه بین گیاهان و دارو‌های مدرن چالش مداوم است و کارشناسان تاکید کردند که بیماران باید مصرف تمام مواد چه طبیعی و چه مصنوعی را به پزشک خود گزارش دهند.

برخی از افراد استدلال می‌کنند که قرن‌ها استفاده، به ایمنی ذاتی گیاهان اشاره دارد، اما برخی دیگر بر این باورند که اعتبار علمی برای هر ادعا، صرف‌نظر از اینکه چقدر زمان‌بر است، ضروری است. این مطالعه مشوق موضعی محتاطانه نسبت به اتکای روزانه به عصاره‌های گیاهی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->