مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش ثبت نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۴ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۴) | گرما، همچنان وضعیت جوی غالب استان ثبت احوال: بیش از ۲۱۴ هزار ولادت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴ ثبت شد نشانه های تنبلی معده چیست؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس فقط با ارائه کارت اقامت و اشتغال دانشجویان جدیدالورود از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴ به دانشگاه می‌روند + زمان اعلام نتایج کنکور تمدید ۵ ساله همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه مرگ عجیب و مرموز راننده مشهدی بعد از آتش زدن مامور پلیس راه کسب پنج نشان نقره در المپیاد جهانی فیزیک توسط تیم ایرانی قتل پدر به خاطر طلاهای مادر برای جلوگیری از غرق شدگی کاری انجام دهید هشدار درباره گرمازدگی | مراقب سالمندان و کودکان در پیاده‌روی اربعین باشید چطور از تجمع باکتری‌ها در غذا و نوشیدنی جلوگیری کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) | باد و خاک در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر + فیلم توصیه‌هایی برای پیشگیری از مشکلات گوارشی در پیاده‌روی اربعین بهترین رژیم غذایی تابستانی برای مقابله با گرمازدگی کیک، بیسکویت و آبمیوه نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود سیگار و قلیان مهمترین عامل ابتلا به سرطان ریه وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات و عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۸۹۰۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸
شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات و عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
کاظم مصدق، محیط‌بان ۴۵ ساله پارک ملی گلستان در منطقه «کویلر» با شلیک ناجوانمردانه شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس پارک ملی گلستان شامگاه شنبه با اعلام این خبر گفت: کاظم مصدق به همراه یکی دیگر از محیط‌بانان، مشغول گشت‌زنی در منطقه کویلر بود که با شکارچیان غیرمجاز برخورد کردند.

احمد رادمان اظهار کرد: شکارچیان، بی‌توجه به وظیفه قانونی محیط‌بانان، با شلیک گلوله مصدق را به شهادت رساندند.

وی افزود: شکارچیان از تاریکی شب برای فرار استفاده کردند، اما تلاش‌های پلیس آگاهی برای شناسایی و دستگیری قاتلان آغاز شده است.

کاظم مصدق با ۱۴ سال سابقه محیط‌بانی، متولد ۱۳۵۹، متاهل و پدر دو فرزند بود که زندگی‌اش را وقف حفاظت از گنجینه طبیعی ایران کرده بود.

شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)

پارک ملی گلستان، که در سال ۱۳۳۶ با نام «آلمه و ایشکی» تحت حفاظت قرار گرفت، از سال ۱۳۵۴ به‌عنوان یکی از ۵۰ ذخیره‌گاه زیست‌کره جهان در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

این پارک، با مساحت ۹۱،۸۹۵ هکتار در شرق گلستان و بخش‌هایی از خراسان شمالی و سمنان، بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین پارک ملی ایران است.

تنوع آب‌وهوایی خشک، نیمه‌خشک و نیمه‌مرطوب، این منطقه را به بهشتی از پوشش گیاهی و جانوری تبدیل کرده است؛ از استپ‌های خشک با درختان تاغ تا جنگل‌های انبوه هیرکانی با درختان راش.

گونه‌های جانوری پارک شامل پلنگ ایرانی، خرس قهوه‌ای، مرال، آهو، قوچ و میش، کل و بز، گراز، روباه ترکمنی، سمندر، وزغ سبز و افعی قفقازی است، اما این گنجینه بی‌نظیر، سال‌هاست که در تیررس شکارچیان غیرمجاز قرار دارد.

شهادت محیط‌بانانی، چون کاظم مصدق و پیش‌تر تاج‌محمد باشقره در سال ۱۴۰۰، زنگ خطری برای امنیت حافظان این میراث طبیعی است.

حادثه شهادت کاظم مصدق، مشابه مواردی، چون شهادت تاج‌محمد باشقره در پارک ملی گلستان (۱۴۰۰) و سعید پرهام در منطقه گلول و سرانی (۱۳۸۹) است که هر دو قربانی شلیک شکارچیان غیرمجاز شدند.

رئیس پارک ملی گلستان تأکید کرد: نیرو‌های پلیس آگاهی با تمام توان در حال پیگیری برای شناسایی قاتل یا قاتلان هستند.

کاظم مصدق، که زندگی‌اش را صرف حفاظت از پلنگ‌ها، مرال‌ها و جنگل‌های هیرکانی کرد، حالا به جمع شهدای محیط‌بان ایران پیوسته است.

وی که در کنار همسر و دو فرزندش رویای دنیایی سبزتر را در سر داشت، با خون خود بار دیگر اهمیت حفاظت از طبیعت را به ما یادآوری کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->