فتوای رهبر معظم انقلاب در مورد تعلق خمس به پول واریزی سفر حج و یا عمره چیست؟ وزیر میراث فرهنگی: آثار دفاع مقدس به عنوان اسناد زنده فرهنگی باید حفظ و به جهان معرفی شود هوش مصنوعی در خدمت شهدا حرکات زائران در حج رصد می‌شود چهارمین کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز برگزار می‌شود حضور جهانی در کنگره امام‌رضا(ع) و علوم روز، با ارسال بیش از ۶۰۰ مقاله از ۱۴ کشور خرمشهر و راهی که باید رفت پیشگیری از مرگ ارزش‌ها با رسانه دین‌مدار | گفت‌وگو با کارشناسان و استادان حوزه و دانشگاه به‌مناسبت سالروز تأسیس روزنامه شهرآرا مسجدی در میانه جنگ | خرمشهر از اینجا آزاد شد نقش ایمان در آزادی خرمشهر | شعاری از دل باور مردم برنامه‌های شبکه قرآن و معارف به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و روز دزفول (۳ و ۴ خرداد ۱۴۰۴) خرمشهر چگونه آزاد شد؟ تأکید تولیت آستان قدس رضوی بر تسهیل ازدواج و جوانی جمعیت راهپیمایی ضدصهیونیستی پس از نمازجمعه دوم خرداد ۱۴۰۴، در اردبیل، سیستان و بلوچستان و مازندران دوازدهمین اجلاسیه مجمع عالی بسیجیان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) در روز دحوالارض، فردا (جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴) نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، تجلی جدیدی از عاشورا در عصر انتظار است + فیلم آداب و اعمال روز دحوالارض | بهترین اعمال در این روز چیست؟ همایش جهانی شیرخوارگان حسینی، پیوندی عمیق میان نسل نو و نهضت عاشورا + فیلم
سرخط خبرها

«سه‌شنبه‌های تکریم از جامعه ایثارگری» و پیشنهاد آن به عنوان ثبت روز ملی

  • کد خبر: ۳۲۹۰۳۶
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
«سه‌شنبه‌های تکریم از جامعه ایثارگری» و پیشنهاد آن به عنوان ثبت روز ملی
مدیرکل مطالعات راهبردی و برنامه‌ریزی عقیدتی و فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران پیشنهاد ثبت «روز ملی دیدار با جامعه ایثارگری» را در جلسه تفاهم‌نامه سه‌جانبه بنیاد شهید و امور ایثارگران، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و سازمان صدا و سیما ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین کریمی در نشست اجرایی تفاهم‌نامه سه‌جانبه بنیاد شهید و امور ایثارگران، ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و سازمان صدا و سیما که با هدف مردمی‌سازی تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران، برگزار شد، با بیان اینکه همان‌گونه که در عید سعید غدیر مردم به دیدار سادات می‌روند، باید فرهنگ دیدار و تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران نیز در جامعه نهادینه شود، اظهار داشت: در این جلسه، کمیته اجرایی تفاهم‌نامه تشکیل شد تا زمینه تکریم ایثارگران در بستر مساجد فراهم گردد، چرا که مساجد در این زمینه نقش محوری ایفا می‌کنند.

مدیرکل مطالعات راهبردی و برنامه‌ریزی عقیدتی و فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با اشاره به تأکید رئیس بنیاد بر تداوم پویش «سه‌شنبه‌های تکریم» و پیشنهاد ثبت روز ملی دیدار با جامعه ایثارگری، افزود: باید این جریان مردمی در سراسر کشور ادامه یابد و امیدواریم این نشست به عملیاتی شدن تفاهم‌نامه سه‌جانبه بنیاد شهید، ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور و سازمان صدا و سیما کمک شایانی کند.

در ادامه، سید محمد میرکاظمی نیز با تأکید بر ضرورت تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: با افزایش سن ایثارگران، نیاز به تکریم و توجه بیشتر به این قشر نیز افزایش یافته است. نقش مساجد در این زمینه بسیار حائز اهمیت است، چرا که ارتباط مستقیم با خانواده‌ها دارند و می‌توانند این فرهنگ را به خوبی ترویج دهند.

سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست تصریح کرد: مساجد باید با بنیاد‌های شهید و امور ایثارگران مناطق تعامل و هم‌افزایی داشته باشند و در مسیر مردمی‌سازی تکریم ایثارگران، برنامه‌ریزی منسجم انجام دهند.

مرتضی طاهریان، معاون سابق ساماندهی و شبکه‌سازی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور، با اشاره به برنامه‌های این ستاد برای مناسبت‌های پیش‌رو از جمله اول ذی‌القعده و روز دختر، اظهار داشت: ۹۰ درصد شهدای گرانقدر از دل مساجد به جبهه‌ها اعزام شدند. انتظار می‌رود همکاری‌های شکل‌گرفته در این نشست، استمرار و تقویت یابد.

در پایان، حجت‌الاسلام و المسلمین میرجعفری، مشاور امور ایثارگران ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، با اشاره به فلسفه تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران تأکید کرد: به تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری، باید با فرهنگ‌سازی عمیق، سنت دیدار و تکریم خانواده‌های ایثارگر را در جامعه تثبیت کنیم و این فرهنگ ارزشمند را به نسل‌های آینده انتقال دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->