آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم
سرخط خبرها

دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم!

  • کد خبر: ۳۲۹۱۴۴
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم!
نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس گفت: «رسانه‌های فریبکار می‌گویند که ما غیرنظامیان را در غزه هدف قرار می‌دهیم. نیروهایمان در رفح به من گفتند که ۱۲ هزار نفر نظامی را کشته‌اند و حتی یک غیرنظامی هم کشته نشده است»!

به گزارش شهرآرانیوز، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه گفت: «ایران قصد نابودی اسرائیل را دارد، زیرا ما از کنترل خاورمیانه به دست آنها جلوگیری می‌کنیم. من گفتم که پس از هفتم اکتبر ما چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد.»

نتانیاهو همچنین با تکرار موضع خود درباره «مدل لیبی» برای برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد تل‌آویو تنها با توافقی موافقت می‌کند که ظرفیت ایران برای غنی‌سازی اورانیوم را از بین ببرد.

طبق گزارش شبکه خبری الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی پوچ و تکراری ادعا کرد: «ما چیزی کمتر از نابودی کامل تمامی ظرفیت‌های هسته‌ای ایران نمی‌خواهیم و اطمینان حاصل خواهیم کرد که آنها تلاشی برای احیای این برنامه‌ها تحت دولت دیگر ایالات متحده انجام نخواهند داد.»

نتانیاهو ضمن آنکه ایجاد یک کشور فلسطینی را «ایده‌ای مضحک» خواند، گفت: «ما نمی‌توانیم به توافق صلح ادامه دهیم زیر دنیای عرب از جمله فلسطینی‌ها علیه ما کار می‌کنند.»

او در رابطه با آزادی اسرا گفت: «ما تلاش می‌کنیم تا تمامی اسرای باقی‌مانده و اجساد آنها را از غزه خارج کنیم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با اذعان به دستاورد‌های «شهید یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: «سنوار با دقت توانست برنامه‌ای را طراحی کند و حمله‌ای را علیه ما انجام دهد، اما ما آنها را متوقف کردیم.»

نتانیاهو همچنین افزود: «ما از سوی آمریکایی‌ها برای عدم ورود به غزه تحت فشار هستیم. دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تهدید کرد که در صورت ورود به غزه تسلیحات ما را قطع خواهد کرد، اما ما به آنها گفتیم که ما دولتی دست‌نشانده نیستیم.»

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر مجددا با نادیده گرفتن جنایت‌هایش در نوار غزه گفت: «رسانه‌های فریبکار می‌گویند که ما غیرنظامیان را در غزه هدف قرار می‌دهیم. نیروهایمان در رفح به من گفتند که ۱۲ هزار نفر نظامی را کشته‌اند و حتی یک غیرنظامی هم کشته نشده است»!

این ادعای بنیامین نتانیاهو درحالی عنوان شد که وزارت بهداشت غزه روز یکشنبه اعلام کرد با ادامه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای این جنگ به ۵۱ هزار و ۳۵۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۷ هزار و ۲۴۸ نفر افزایش یافته است.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->