۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

دستگیری وانت قلیان در مشهد+عکس

  • کد خبر: ۳۲۹۳۰
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۷
  • ۲
دستگیری وانت قلیان در مشهد+عکس
جوان ۲۵ ساله پراید وانت خودش را تبدیل به یک کافه سیار کرده و فقط فرقش با کافه‌ها این بود که با یک تماس و ارسال پیامک قلیان را کنار خیابان و داخل خودرو چاق می‌کرد و با زغال روشن تحویل متقاضی می‌داد!
 به گزارش شهرآرانیوز، جوان ۲۵ ساله پراید وانت خودش را تبدیل به یک کافه سیار کرده و فقط فرقش با کافه‌ها این بود که با یک تماس و ارسال پیامک قلیان را کنار خیابان و داخل خودرو چاق می‌کرد و با زغال روشن تحویل متقاضی می‌داد!
پس از آن مأموران باتوجه‌به سرنخ‌های که داشتند به صورت پوششی محل تردد «کافه پراید وانت» را رد زنی و خودرو را در حولی بولوار وکیل‌آباد شناسایی کردند و در حین رصد اقدامات رفتار مرد جوان، او به چند آدرس مراجعه و خدمات غیرقانونی هم ارائه کرد!
پس از دستگیری مشخص شد که در قسمت بارخودرو ۲۵ عدد قلیان، ۳۰۰ عدد شیلنک یک بار مصرف به همراه پیک نیک و زغال و ... نگهداری می‌شود که تمام آن‌ها ضبط شد.

منبع:فردا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
استاد چانگ
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
0
0
خب اشکال کارش چیه.تو مشهد یه کافه پیدا نمیشه که اونایی که قلیون میکشن برن اونجا،حتی قبل کرونا،تو پارکها هم که نمیشه و نمیزارن،
حالا همه رفتن داخل خونه پیشه زن و بچه قلیون میکشن،(این طوری خیلی بهتره،جون عمشون)
حالا یه نفر کارش این بوده و هست ،(کاری هم به جز این بلد نیست)خب چه اشکالی داره،
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۶
0
0
جرم که نکرده داره کار میکنه دیگه کسی هم زنگ میزنه میبره داخل خونش استفاده میکنه خیلی بهتره از اینکه بره تو قهوه خونه میشه تو خونش قلیون میکشه به کسی هم ربطی نداره جرم نکرده اون جوان وانتی هم دزدی نکرده داره کار میکنه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->