مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

تقدیر از ۲۴ معلم نمونه از بین ۵۹۰ هزار نفر دبیر مدارس دولتی و غیردولتی

  • کد خبر: ۳۳۰۱۸۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
تقدیر از ۲۴ معلم نمونه از بین ۵۹۰ هزار نفر دبیر مدارس دولتی و غیردولتی
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که ۲۴ نفر از دبیران مدارس دولتی و غیردولتی به عنوان معلمان نمونه انتخاب شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی باقرزاده درباره ملاک انتخاب معلمان نمونه در سال ۱۴۰۴ گفت: ملاک‌های انتخاب بین معلمان، مدیران، مراقبان و دبیران متفاوت است اما در مجموع دستورالعمل انتخاب معلم نمونه به سطح کشور ابلاغ شده است. این انتخاب از سطح مدرسه آغاز، معلمان واجد شرایط ارزیابی و یک نفر به عنوان معلم نمونه مدرسه‌ای انتخاب می‌شد.

وی با بیان اینکه حدود ۵۹۰ هزار نفر در مرحله اول مشمول انتخاب معلم نمونه بودند افزود: در بین ۷۰۰ شهرستان، منطقه و ناحیه ارزیابی‌ها انجام و ۲۵۰۰ نفر به عنوان معلم نمونه ثبت منطقه‌ای انتخاب شدند و ۳۲۰ فرد (۱۶۰ نفر معلم و ۱۶۰ نفر معاون، مربی، مراقب و مدیر مدرسه) به مرحله استانی راه پیدا کردند.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این تعداد در تهران کارهایشان را ارائه و ارزیاب‌های کاملا تخصصی فعالیت‌های آنان را بررسی و نهایتاً ۲۰ نفر معلم و مدیر انتخاب شدند ادامه داد: چهار نفر هم از سوی سازمان مدارس غیردولتی با معیارهای خاص خود انتخاب شدند.

باقرزاده با بیان اینکه در ارزیابی‌ها یک سری شاخص‌های عمومی برای انتخاب مانند سنوات خدمت، استمرار خدمت در جایی که نیاز داشتیم، بیش از سقف سنوات مجاز کار کردن، مدرک تحصیلی، سوابق ایثارگری، سوابق خدمت در مناطق محروم و کم برخوردار و عشایری، کلاس‌های پرتراکم بالای ۳۵ نفر، تدریس در مدارس چند پایه، مدارس استثنایی، دوره‌های ضمن خدمتی گذرانده شده، حضور در کارگاه‌های آموزشی، جلوه‌های ویژه معلمی (مصداقی از ایثار و فداکاری، ارائه خدمات آموزشی رایگان، تامین هزینه کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان و از خودگذشتگی و فداکاری و کمک در حوادث غیر مترقبه و ... در سابقه‌) ملاک قرار گرفت گفت: همچنین اگر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی یا در کار عام‌المنفعه مدرسه سازی موثر و یا در انجمن‌های علمی معلمان کاری انجام داده بودند، بررسی‌ها انجام شد.

وی با بیان اینکه بخشی از انتخاب معلم نمونه به عملکرد حرفه‌ای آنان مربوط می‌شود که مدیران انتخاب کرده‌اند اظهار کرد: بخشی نیز به دستاوردها و موفقیت‌ها شامل تقدیر نامه‌ها، عناوین مختلفی که در مسابقات و جشنواره‌ها به دست آورده‌اند مربوط شد. در مجموع این امتیازات در سطح مدرسه، منطقه و کشور سنجیده شده و معلمان نمونه انتخاب شده‌اند.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش درباره زمان انجام این پروسه گفت: تقریباً از آبان ماه این پروسه شروع و تا آخر فروردین به طول کشید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->