دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش تعداد بیماران کرونایی بستری در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۰۸۵
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۳
  • ۱
افزایش تعداد بیماران کرونایی بستری در مشهد
رییس بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) مشهد از افزایش تعداد مبتلایان به کرونای بستری به ویژه افراد بدحال در این بیمارستان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز،دکتر علی خرسند امروز در جریان بازدید مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیماران کرونایی بستری در این مرکز گفت: در حال حاضر بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) با تمامی امکانات به عنوان مرکز پذیرش بیماران کرونا تعیین شده است و آمادگی لازم برای پذیرش و بستری بیماران در این مرکز اتخاذ شده است.

وی اضافه کرد: به دلیل کاهش توجه شهروندان به توصیه‌های بهداشتی شاهد افزایش تعداد بیماران کرونایی بستری هستیم.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این بازدید گفت: در حال حاضر تمامی طبقات بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی برای پذیرش بیماران آماده شده است و بیماران پس از بررسی وضعیت در اورژانس عدالتیان در صورت نیاز به بخش‌های این مرکز ارجاع داده می‌شوند.

دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: با مدیریت و تلاش تیم‌های پزشکی، پرستاری و تمامی پرسنل تلاش می‌شود خدمات به شکل مطلوبی به مراجعان و بیماران بستری ارائه شود.

وی ادامه داد: شهروندان در صورت بروز علائم بیماری در ابتدا برای بررسی به مراکز خدمات جامع سلامت و یا به نزدیکترین درمانگاه محل سکونت خود مراجعه کنند.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنان برنامه نظام ارجاع بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا در شهر مشهد در حال اجراست و بیماران در صورت نیاز به خدمات بستری و یا تشخیصی بیشتر از طریق مراکز خدمات جامع سلامت به سطوح دو و سه ارجاع داده می‌شوند.

انجیدنی بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت اصول و دستورالعمل‌های بهداشتی برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا از سوی مردم تاکید کرد.

در حال حاضر بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا و بیمارستان شریعتی مشهد ویژه بیماران کرونایی اختصاص دارند.

حدود ۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان، زیرپوشش خدمات بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور هستند.

براساس آخرین آمار رسمی، تاکنون ۲۴۰ هزار و ۴۳۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۶۳ تن در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۵۷۱ تن رسید
همچنین تاکنون ۲۰۱ هزار و ۳۳۱ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اسماعیل
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
0
0
پس چرا شهر را تعطیل نمی کنید نکند میخواهید همه مردم کرونا بگیرند بمیرند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->