راه‌اندازی سامانه تلفنی ۴۸۸۸۰ برای سهولت در پرداخت نذورات آستان قدس رضوی نگاهی به سفرنامه سیدحسن موسوی‌اصفهانی از سفر مشهد، مکه و عتبات | در حظ مشرف‌شدن به حرم وصیت‌نامه شهدای ایران در ۱۰۰ جلد منتشر شد حرم امام‌رضا(ع)، آماده تجربه نوین مدیریت فرهنگی با داده‌محوری و هوش مصنوعی تدوین و اصلاح لایحه قانون جامع بنیاد شهید یادی از میرزا مهدی نوقانی، عالم مشهدی و مبارز انقلابی | عالم نوقان بازخوانی برخی امدادهای غیبی امام زمان (عج) به بزرگان | گرمای خورشید پشت ابر برگزاری هفتمین دوره رقابت‌های قرآنی «شوق تلاوت» به‌میزبانی عتبه حسینیه عملیات عایق‌کاری گنبد تاریخی رواق دارالسیاده حرم امام رضا(ع) با تکنولوژی نانو ارتقای ساختار رسیدگی به امور ایثارگران در وزارت راه و شهرسازی با حضور مدیران عالی‌رتبه هشدار جدید عربستان به زائران حج مرثیه‌سرایی محمود کریمی در حرم مطهر امام رضا(ع) برای حضرت فاطمه(س) + فیلم نخستین جشنواره ملی حمایت و تقدیر از آثار دانشجویی نهج‌البلاغه برگزار می‌شود ملی‌پوشان دوومیدانی کشورمان به حرم مطهر امام‌رضا(ع) مشرف شدند انتشار فراخوان جشنواره هنرهای تجسمی «ایثار» + جزئیات دهه فاطمیه در یک عزاداری صرف خلاصه نشود چگونه خاطرات دفاع مقدس به فیلم تبدیل می‌شوند؟ راز شهید شدن از زبان حاج قاسم سلیمانی مهر مادری قفلی که با شفای امام باز شد
سرخط خبرها

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه عمرانی و خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۰۹۱۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
  • ۱
بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه عمرانی و خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی + فیلم
هم‌زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴، مراسم بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه عمرانی و خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با دهه کرامت و در آستانه فرارسیدن سالروز ولادت امام‌رضا(ع)، مراسم بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه عمرانی و خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی با حضور تولیت آستان قدس رضوی برگزار شد.

محمدحسین استادآقا، مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، در ابتدای این مراسم به تشریح اقدامات صورت‌گرفته و معرفی این پروژه‌ها پرداخت و گفت: این پروژه‌ها در ۸ محور و با اعتبار ۹ هزار میلیارد ریال اجرا شده است و با احتساب ۲ پروژه ساخت مدرسه در شهرستان سرخس، اعتبار اجرای آن‌ها به ۱۰ هزار میلیارد ریال می‌رسد.

وی افزود: در موضوع بانوان و دختران و خانواده، ۳ پروژه شامل «باشگاه دختی‌ژن»، «باشگاه گوهرشاد» و «دختر ماه» با اعتبار ۷۲ میلیارد ریال آغازبه‌کار کرده است. در حوزه ورزش و تربیت بدنی، علاوه بر اهدای اقلام ورزشی به مدارس حاشیه شهر‌ها و برگزاری جشنواره ورزشی نوجوانان، ۳ پروژه عمرانی نیز تعریف شده که مجموع اعتبارات این حوزه به ۲۳۰ میلیارد ریال می‌رسد.

استادآقا خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات زائر، ۷ بلوک فاز۲ در زائرشهر در حال تکمیل است. در حوزه روستایی، شاهد افتتاح پروژه‌های مختلف در نیشابور، جوین، مشهد و تربت‌جام هستیم. در حوزه اشتغال و توانمندسازی و با اولویت منطقه سیستان، طی انعقاد تفاهم‌نامه با بنیاد برکت، پروژه‌های اشتغال کلید خورده است و هزار واحد اشتغال در زمینه شیلات و گلخانه آغازبه‌کار می‌کند. در حوزه خدمات اجتماعی، مقدمات واگذاری سمعک به ۲۶۰ دانش‌آموز کم‌شنوا فراهم شده و تأمین ۲۰۰ سمعک دیگر نیز در دست اقدام است.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در ادامه گفت: درباره زیارت‎اولی‌ها نیز سال گذشته ۳۱ هزار نفر به صورت مستقیم از این خدمات استفاده کردند و امسال نیز مقدمات زیارت برای ۳۰ هزار نفر قطعی شده است.

وی افزود: عملیات اجرایی دو مجتمع میان‌راهی ابرکوه و دیگ‌رستم امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود. در حوزه مسکن محرومان و با همکاری اداره نذورات، ۲۰ واحد خریداری شده و این خانواده‌ها کلید خانه‌های خود را تحویل می‌گیرند. در شهرستان سرخس نیز ۲ پروژه ساخت مدرسه نهایی شده و ظرف هفته آینده، عملیات مقدماتی آن آغاز خواهد شد.

در ادامه این برنامه، تولیت آستان قدس رضوی ضمن بیان نکاتی درباره کرامت انسانی، از پروژه ساخت واحد‌های زائرشهر بازدید کرد.

سیدمحمدرضا موسوی
تصویربردار و تدوینگر سیدمحمدرضا موسوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۶
0
0
درود وسپاس
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->