ماجرای تصادف پسر نیکزاد از زبان رئیس منطقه سه پلیس راهور تهران آغاز غربالگری ۱۴۰۴ نوزادان در خراسان رضوی از شنبه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | آماده‌باش ۵۶ مرکز درمانی منتخب برای کودکان در استان دستگیری سارق سابقه‌داری که به اموال مُرده هم رحم نکرد دود دست دوم سیگار نقض قاطع حق‌الناس است | دورهمی بدون دخانیات را به یک برند خانوادگی تبدیل کنیم ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴) | مشهد از فردا گرم می‌شود شینا انصاری: وضعیت معیشت و رفاه کارکنان محیط زیست بهبود می‌یابد یک زن زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شد نتیجه جلسه پرونده محیط‌بان کرمانی به زودی اعلام خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ خرداد ۱۴۰۴) | آخر هفته طوفانی در ۷ استان برخورد مرگبار یک خودرو با خرس قهوه‌ای در سوادکوه وزیر آموزش و پرورش: وضعیت نیروهای حق‌التدریس فرهنگیان از استخدامی‌ها بهتر است آیا خوردن شیرینی و دسر باعث هضم غذا و گوارش بهتر می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است منیزیم چه فوایدی برای سلامت دارد؟ دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی بیماری ام‌اس در کمین دختران و زنان جوان | چطور پیشگیری کنیم؟ همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین‌المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید
سرخط خبرها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی: دانشگاه آزاد مشهد به عنوان قطب فرهنگی در غرب مشهد نقش‌آفرینی می‌کند

  • کد خبر: ۳۳۱۰۸۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی: دانشگاه آزاد مشهد به عنوان قطب فرهنگی در غرب مشهد نقش‌آفرینی می‌کند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: دانشگاه آزاد مشهد به عنوان قطب فرهنگی در غرب مشهد نقش‌آفرینی می‌کند و ستاد اجرایی مراسم فرهنگی ما یک ستاد منسجم و پرتوان است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن مرادی امروز، ۱۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در نخستین کنفرانس ملی چالش‌های حاشیه‌نشینی و فرصت‌های بازآفرینی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در سال‌های گذشته جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد در کل کشور ۸۷۰ هزار نفر و در مشهد ۲۸ هزار و ۴۰۰ نفر بود.

وی افزود: در مهرماه ۱۴۰۰، از برنامه تحولی دانشگاه و سند تحول و تعالی دانشگاه مبتنی بر تغییرات محیطی و پایش و رصد محیط، رونمایی شد و امسال در سال چهارم سند تحول و تعالی دانشگاه هستیم. اتفاقات رخ‌داده در این دانشگاه باعث شده تا جمعیت دانشگاه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کل کشور برسد و در واحد مشهد، در خدمت بیش از ۴۳ هزار نفر دانشجو هستیم که این مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

مرادی ادامه داد: بخشی از این اتفاقات خوشایند مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه در حوزه‌های فرهنگی بوده که دانشگاه آزاد را به قطب اثرگذار در استان و کشور مبدل کرده است. دانشگاه آزاد مشهد به عنوان قطب فرهنگی در غرب مشهد نقش‌آفرینی می‌کند و ستاد اجرایی مراسم فرهنگی ما یک ستاد منسجم و پرتوان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: در حوزه آموزشی با نیت بهبود کیفیت، اتفاقات بسیار خوبی رخ داده و نظام دانشی دانشگاه به کلی تغییر کرده، امروز نظام دانشی ما مبتنی بر نیاز جامعه تغییرات جدی داشته است. امروز بیش از ۵۰ برنامه علمی در برنامه تحولی دانشگاه تعریف شده و یکی از این برنامه‌ها حاشیه‌نشینی بوده که متولی اجرای آن واحد مشهد است. ذیل این برنامه، بیش از هزار موضوع پژوهشی تعریف کردیم و نزدیک به ۵۰ رساله دکتری در این حوزه در حال نگارش است.

وی اضافه کرد: برنامه علمی دیگر چالش‌های بهره‌وری در واحد‌های بزرگ‌مقیاس در واحد مشهد است. امروز در حوزه چالش‌های بهره‌وری منابع انسانی بیش از ۱۰۰ موضوع پژوهشی در مقطع دکتری پژوهش می‌شود. صنایع گاز نیز برنامه دیگر در واحد مشهد است. نزدیک به ۱۳۰ هزار دانش‌نامه در دانشگاه آزاد در زمینه این ۵۰ برنامه علمی ما در حال نگارش است.

مرادی خاطرنشان کرد: اگر دانشجویی ذیل این برنامه‌ها موضوعی را انتخاب کند، ۲۵ درصد تخفیف در شهریه وی داده می‌شود و اگر کادر علمی کار هدایت را انجام دهند، ۲۵ درصد حق‌الزحمه بیشتر به استاد می‌دهیم. در مشهد، هزار دانشجوی دکتری ما هم‌زمان با تحصیل، در کلاس هم حضور دارند و ۴۰ هزار واحد درسی ما توسط دانشجویان دکتری تدریس می‌شود. برای اشتغال هم‌زمان با تحصیل نیز طرحی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->