دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت فرودگاه‌های کشور (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آمار نگران‌کننده از ترک تحصیل دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جدید مشهد منصوب شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) کشف ۳۵ کیلوگرم تریاک در تربت‌حیدریه (۱۹ تیر ۱۴۰۴) چرا نوجوانان جذب دوستانشان می‌شوند و از خانواده فاصله می‌گیرند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در برخی مناطق استان علائم شایع سنگ کلیه چیست؟ رقابت نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسانی برای ورود به مدارس سمپاد پیش‌فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود
سرخط خبرها

دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش (۱۴۰۴) بعد از مجوز سازمان برنامه منتشر می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۱۰۸۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش (۱۴۰۴) بعد از مجوز سازمان برنامه منتشر می‌شود
رئیس مرکز نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای سال ۱۴۰۴، به محض ابلاغ مجوز از سمت سازمان برنامه و بودجه، منتشر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی باقرزاده با بیان اینکه مهمترین کاری که اکنون در دستور کار است و به آن توجه می‌کنیم ساماندهی نیروی انسانی و تامین منابع انسانی کافی و شایسته برای شروع سال تحصیلی آینده است گفت: شروع سال تحصیلی آینده یک پروژه خیلی بزرگیست که از بخش‌های مختلف تشکیل شده؛ از تشکیل واحد سازمانی که باید به آنها کد واحد سازمانی داده شود تا ثبت نام دانش آموزان، کلاس بندی، تخصیص مدیر و ضوابط انتخاب و انتصاب مدیران مدارس، صدور ابلاغ برای معلمان، آموزش معلمان، برگزاری آزمون‌های استخدامی تا شروع سال تحصیلی، رتبه‌بندی معلمان، ارزشیابی معلمان، برنامه‌ریزی برای کاهش کلاس‌های پرجمعیت و تحقق شاخص‌های برنامه هفتم، تنظیم و تصویب سند جامع سرمایه انسانی وزارت آموزش و پرورش و اصلاح ساختار وزارت آموزش  و پرورش است.

وی با بیان اینکه حدود ۴۰ برنامه کوچک و بزرگ مرتبط با شروع سال تحصیلی در دستور کار مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی است افزود: امیدواریم آزمون استخدامی زودتر برگزار شود ولی به محض ابلاغ مجوز سازمان برنامه و بودجه، دفترچه آزمون استخدامی را منتشر می‌کنیم.

رئیس مرکز نیروی انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش می‌کنیم بخشی از پودمان آموزش‌های معلمان را قبل از شروع سال تحصیلی برگزار کنیم ادامه داد: باید ببینیم وضعیت نیروی انسانی چگونه خواهد بود؛ اگر وضعیت خیلی بحرانی باشد در بعضی از مناطق ممکن است همین افراد سر کلاس حاضر شوند در غیر این صورت ممکن است شرایط برای برگزاری دوره به شکل دیگر برنامه‌ریزی شود.

باقرزاده با بیان اینکه تلاش می‌کنیم از استمرار خدمت همکارانی که به سن بازنشستگی رسیده‌اند به مدت یک سال دیگر در مناطقی که نیاز داریم، بهره‌مند شویم گفت: قانون اجازه استفاده از معلمان بازنشسته را تا ۲۴ ساعت داده، بنابراین از همه فرصت‌ها  استفاده می‌کنیم که هم مسائل معلمان را حل کنیم هم نیروی با کیفیت برای شروع سال تحصیلی آینده فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی همیشه بوده ولی خیلی بحرانی و حاد نیست عنوان کرد: مجوزی که برای متعهدین خدمت داده شده برای حدود ۳۵۰۰۰ نفر است که چهار یا دو سال بعد وارد آموزش و پرورش می‌شوند. حدود ۲۹ هزار نفر هم ماده ۲۸ داریم که از مهر می‌توانیم از آنها استفاده کنیم ضمن اینکه ۲۶ هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان داریم که آموزش‌های لازم را دیده و مسئله خیلی خاصی هم نداریم و به جمع ما اضافه می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->