وام مسکن ۲ میلیارد تومانی و ودیعه مسکن ۵۰۰ میلیون تومانی ویژه اعضای هیئت‌علمی پرواز مشهد-کراچی فردا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انجام می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری خرداد از روز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت سکه و طلا (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاری ۴.۳ میلیارد دلاری برای توسعه میدان‌های گازی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دناپلاس توربو یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان قیمت خورد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان CS۵۵، به دو میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان رسید وام ودیعه مسکن به مجرد‌ها هم تعلق می‌گیرد؟ درآمد مالیاتی در مدت ۳ سال، ۴برابر شد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خبر داد؛ تعیین سهم ۱.۱۴ درصدی خراسان رضوی از رشد ۱۳ درصدی معدن کشور پرداخت ۲۶ همت وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان رضوی | بیش از ۵۰ هزار نفر در صف انتظار دریافت وام هستند ترس سهامداران از استراتژی جدید آمریکا | بورس نزدیک به ۵۴ هزار واحد ریخت (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) درجازدن نرخ طلا در مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کار: کارگران و کارمندان منتظر افزایش مجدد حقوق باشند قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نوسان مثبت دلار در کانال ۸۳ هزار تومان خبر خوش برای کارگران مشهد و خراسان رضوی | قرارداد‌های حجمی از پرداخت مالیات معاف می‌شوند دغدغه های تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه گل و گیاه | از قطعی برق تا تورم لجام‌گسیخته خاموشی سه روز در هفته برق در مشهد قطعی شد | اخطار به مراکز تجاری و بانک‌ها در صورت مصرف برق پس از پایان ساعت کاری مبنای محاسبه گمرکی کالا‌ها در گمرکات مشخص شد + جزئیات تسهیلات جدید تا سقف ۸ میلیارد تومان برای دانش‌بنیان‌های خراسان رضوی پیش بینی رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از بازار طلا و سکه | وقت خرید طلاست؟ (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرونده حق‌بیمه کارگران مشهد و خراسان رضوی، روی میز دیوان عالی کشور | کم‌وکیف قطع برق به استانداری‌ها واگذار می‌شود قیمت ارز دیجیتال امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بادمجان کیلویی چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سهام نوزادان ۱۴۰۲ در هاله‌ای از ابهام
سرخط خبرها

افت تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۱۱۲۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
افت تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۴
از مجموع کل خودرو‌های سواری تولیدی در کشور در یک ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، ۴۴ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودروی سواری (ایران‌خودرو و سایپا) تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارش آماری وزارت صنعت، معدن و تجارت از آمار تجمیعی فروردین ماه، در نخستین ماه از سال ۱۴۰۴، در مجموع ۶۰ هزار و ۴۷۰ دستگاه از انواع خودرو‌ها تولید شده که نسبت به آمار تولید فرورین ماه سال گذشته (معادل ۶۱ هزار و ۷۰۸ دستگاه از انواع خودروها)، افت دو درصدی را رقم زده است.

از این تعداد خودروی تولید شده با سهم ۹۲.۹ درصدی، ۵۶ هزار و ۱۹۱ دستگاه خودروی سواری تولید شده که در مقایسه با ۵۳ هزار و ۳۳۹ دستگاه تولیدی در فرورین ماه سال ۱۴۰۳، ۵.۳ درصد رشد را ثبت کرده است.

در مدت مذکور سال جاری ۳۱۹۷ دستگاه خودروی وانت در کشور با سهم ۵.۳ درصدی تولید شده که در مقایسه با فرورین ماه سال گذشته، بالغ بر ۵۷ درصد کاهش داشته است. طی فرورین ماه سال گذشته ۷۴۵۴ دستگاه وانت در کشور تولید شده بود.

از مجموع کل خودرو‌های سواری تولیدی در کشور در یک ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، ۴۴ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودروی سواری (ایران‌خودرو و سایپا) تولید شده است. همچنین ۱۱ هزار و ۸۷۶ دستگاه خودروی سواری مونتاژی در کشور در مدت مذکور سال جاری به تولید رسیده است. جمع تولید سواری‌های دو خودروساز داخلی در فرورین ماه سال گذشته، ۴۲ هزار و ۹۳۹ دستگاه ثبت شده و آمار تولید خودرو‌های مونتاژی نیز ۱۰ هزار و ۴۰۰ دستگاه بوده است.

از این ۴۴ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودرو سواری تولیدی داخلی، سهم ایران‌خودرو در تولید ۲۸ هزار و ۸۰۱ دستگاه و سهم سایپا ۱۵ هزار و ۵۱۴ دستگاه است که ایران‌خودرو رشد ۲۰.۷ درصدی را نسبت به ۲۳ هزار و ۸۶۳ دستگاه تولیدی در سال گذشته رقم زده، اما سایپا با افت ۱۸.۷ درصدی نسبت به ۱۹ هزار و ۷۷ دستگاه سواری تولیدی در فرورین ماه ۱۴۰۳ رو‌به‌رو شده است.

در فرودین ماه سال جاری به ترتیب ایران‌خودرو با افت ۷۱.۲ درصدی ۳۵۶ دستگاه و سایپا با افت ۵۵.۳ درصدی ۲۷۶۶ درصدی وانت تولید کرده‌اند.

بیشترین سهم تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو به محصولات خانواده پژو تعلق دارد، هر چند تولید پژو ۲۰۷ با کاهش ۱۵.۴ درصدی نسبت به سال گذشته به ۹۱۴۰ دستگاه رسید. در مقابل، تولید سورن با رشد بیش از دو برابری به ۷۸۲۸ دستگاه و تولید دنا با افزایش ۱۱ درصدی به ۵۳۴۹ دستگاه رسید. تولید تارا نیز با رشد ۹۶.۴ درصدی ۴۶۷۰ دستگاه ثبت شد. رانا تولیدی در این ماه نداشته است در حالی که در فروردین ۱۴۰۳، تیراژ این محصول به ۹۶۰ دستگاه رسیده بود. هنوز اطلاع رسمی درباره توقف تولید این خودرو منتشر نشده است. همچنین تولید هایما در فروردین‌ماه به هزار و ۴۰۳ دستگاه رسیده، در حالی که سال گذشته تنها ۶ دستگاه از آن تولید شده بود.

در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خانواده X۲۰۰ شامل تیبا، کوییک و ساینا با کاهش ۱۶.۶ درصدی به ۹۰۷۰ دستگاه رسید. تولید شاهین نیز با افت ۴۰ درصدی به ۱۹۶۸ دستگاه کاهش یافت.

پارس‌خودرو نیز به‌عنوان زیرمجموعه سایپا، در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ موفق به تولید ۴۴۲۰ دستگاه خودروی سواری شد که نسبت به ۴۸۷۳ دستگاه در مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۹.۳ درصدی را نشان می‌دهد. تولید گروه Q۲۰۰ با کاهش ۲۱ درصدی به ۳۸۴۷ دستگاه و تولید خودروی سهند نیز با رشد قابل‌توجهی از تنها دو دستگاه در سال گذشته به ۵۷۳ دستگاه در فروردین امسال رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->