اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

سقوط مرگبار ۸ عضو یک خانواده به چاه در کوهدشت | همگی فوت شدند+ فیلم و اسامی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۱۶۴۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۹
سقوط  مرگبار ۸ عضو یک خانواده به چاه در کوهدشت | همگی فوت شدند+ فیلم و اسامی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
فرماندار کوهدشت از فوت ۸ نفر در پی سقوط به یک چاه در بخش کونانی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بخش کونانی حادثه‌ای رخ داده که اکنون به یک اندوه خانوادگی در این منطقه تبدیل شده است. ماجرا با سقوط یک کودک به درون چاهی با عمق حدود ۵۰ متر آغاز شد.

در غیاب تجهیزات تخصصی پدر، برادر و چند تن دیگر از بستگان کودک وارد چاه شدند، اما در تاریکی، آنچه انتظارشان را می‌کشید نه نجات، که مرگ بود.

مراد ناصری، فرماندار کوهدشت، از اعزام گروه‌ای جدید امداد خبر داد و گفت که سه گروه دیگر امداد ونجات به‌همراه تیم مدیریت بحران استانداری به محل حادثه اعزام و هشت جسد از درون چاه بیرون کشیده شده‌اند.

تعداد بازدید : 253

نیرو‌های آتش‌نشانی رومشکان و امدادگران هلال‌احمر از بلوران، نیز به‌همراه چهار آمبولانس از کوهدشت، به بخش کونانی برای ادامه عملیات نجات اعزام شدند.

تجهیزات تخصصی کپسول‌های اکسیژن، دستگاه‌های سنجش گاز، طناب‌های بلند و آهک برای خنثی‌سازی گاز‌های چاه به محل حادثه آورده شده‌است.

گزارش‌های محلی از تجمع ساکنان و اضطراب خانواده‌ها در بخش کونانی حکایت دارد. تورج مرادی، ایرج مرادی، یوسف مرادی، ساسان مرادی، ایرج کاظمیان، یونس ملکی، یوسف ملکی و فتح اله باقری افراد فوت شده هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->